Tusen takk og spørsmålstegn.

Først må jeg bare si tusen millionarder hjertelig kjempetakk for at du leser bloggen min, kommenterer innleggene, skriver koselige hilsner i gjesteboka og er innom her med jevne mellomrom for å se etter oppdateringer. Du aner virkelig ikke hvor mye alle de fantastiske tilbakemeldingene betyr for meg, og jeg setter stor pris på hver eneste en. Har nesten tårer i øya her, bare ved tanken på all gleden dere har gitt meg kun ved å skrive noen ord.Da jeg begynte å blogge hadde jeg aldri sett for meg å få så mange treff hver dag, og det at antallet besøkende snart er oppe i femti tusen er helt sinnsykt. Jeg er bare en helt normal .. Vel, ikke akkurat heeelt normal, men en ganske normal jente som skribler om sin travle hverdag med skole, fotografering, hest og enda mere hest. Jeg er hverken 16 år og mamma, jeg er ikke glamourmodell, jeg har ikke vært med i Paradise Hotel, jeg er ikke homofil og jeg vet knapt hva ordet sminke betyr, men likevel følger dere stadig med på bloggen min.

Grunnen til at jeg skriver denne bloggen er enkel. Jeg elsker å skrive, jeg har mye jeg vil få sagt, jeg elsker å ta bilder og bare tanken på alle de fantastiske kommentarene dere skriver gjør meg rørt. Så mange menneske jeg ikke kjenner, som har så mye positivt å si om meg og mitt. Tusen, tusen takk!

Men ja, til poenget. Nå har dere fått høre hvor høyt jeg elsker dere, og siden flere av dere har spurt, nå kjører jeg min andre spørsmålrunde!

Men siden jeg helst vil unngå å sitte oppe til halv fem om morgenen og besvare spørsmål, får dere kun lov til å stille ett spørsmål hver. Hva lurer du mest på? Dere kan spørre om hva som helst som angår meg og mine, det er bare fantasien som setter grenser!

Jeg lover å besvare absolutt alle spørsmålene som kommer inn, så det er bare å spørre ivei.

Og så må jeg bare beklage litt lite blogging i det siste, har som sagt hatt det ganske travelt med skole, trening av Batman og alt. Men ja. Lover å komme sterkere tilbake til helgen, for da begynner det å skje ganske mye.

Så spør ivei folkens, svarene kommer i neste innlegg! :)

Blogges!


I en slik sjelden anledning passer det utmerket med et bilde av meg.

79 thoughts on “Tusen takk og spørsmålstegn.

 1. Hva har du i pussekassen din?
  Hva er favoritthesterasen din bortsett fra frieser?
  Har du ridd western før?

 2. Hvordan har dere rå til 2 hester, utstyr, andre ting til deg dere, utgifter, hytte osv ? Skjønner dt bare ikke !

 3. – Hva fikk deg til å kjøpe unghest som din første hest?
  – Hva vil du jobbe med når du går ut i arbeid?
  – Hvor ofte fester du?
  – Har du vært full før?
  – Har du dårlig samvittighet for noe? (Isåfall hva)
  – Hvem hestefilm er yndlingsfilmen din?
  – Hvor mange timer bruker du i stallen daglig?
  – Har du noen gang ridd traver?
  – Hvor høyt har du hoppet i sprang?
  – Hva tiltrekkes du av hos gutter?
  :):):):):):):):):):):):):):):)::):)

 4. Først en ting, kan du besvare disse spørsmålene via videoblogg også ? (-:

  Og til spørsmålet;
  kan du beskrive din drømmehest ?
  (Utenom batman og belinda, da :D)

 5. Hei, hva er ditt beste fototips? :)

  Btw; elsker bloggen din! :D er innpå hver dag. sorry for at jeg ikke kommenterer hvert innlegg, skal begynne nå :)

 6. Masse å spørre om, men må visst begrense til ett ;P

  – Tror du at du og Batman er å se på forskjellige stevner om noen år, eller er det mest hobbyridning det dreier seg om?

  Ps. Vil også veldig gjerne ha videoblogg =D

 7. høhø, enda godt folk forstår betydninget av ètt spm… er dessverre for sliten til å så mye som tenke ut et spørsmål, men jeg kan heller oppmuntre litt ^^ jo, altså.. jeg snakker for meg selv nå, men jeg tror grunnen til at vi.. jeg, liker bloggen din, er nettopp fordi du ikke er 16 år og mamma, ikke er glamour-modell, ikk er homofil eller full av brunkrem. det er nemlig de som er nærmere normal som skiller seg ut ^^ just keep it going!

 8. Hvor viktig synes du det er at hestene får gå så mest naturlig som mulig? (foreks. bitt, dekken +)

  Jeg er enig med deg med sko, og jeg enig med at hestene skal gå så mulig naturlig :D Men ikke helt med på bitt og sånn(Ikke at du har skrevet no stygt om det). Hadde vært fint og lese andre sine meninger rundt dette også :D

 9. Aaaaaw. Bloggen din er en glede i hverdagen. :3 Tihi.
  Spørsmål.. Da må det vel bli… Noe jeg har lurt på så lenge! Hvordan får du tak i penger til kamerautstyr osv? Hater at alt til Nikon er så dyrt. :C *KLEEEM*

 10. spørsmålet; hva syns du om folk som skryter av å ri bra, mens de bare sitter å river hesten i munnen og pisker?

  Jeg elsker bloggen din, Matilde. Og jeg har sagt det hundrevis av ganger. Jeg ville dødd av begeistring hvis jeg hadde hatt mulighet til å snakke med deg, se deg eller noe sånt. Seriøst, du er forbildet mitt! Enig med Gine, du er en helt normal jente, fra et normalt sted, som blogger om normale ting på sin normale blogg. oi, ble litt mye normal, men det var meningen, haha. rare meg. Iafall, jeg tuller ikke da jeg sier at omtrent alt jeg gjør er inspirert av deg, som foreks fageblyantene! (-> gjesteboka), og massssse mer! Selv om jeg aldri ville stjelt ideene dine, så får jeg masse inspirasjon av deg, hver eneste dag. Og du er kjempeflink med Batman, jeg blir glad av å lese alt det brae du gjør med han, du gjør han perfekt, Matilde! Utrolig bra, Matilde, Utrolig bra. Fortsett den brae bloggingen!

 11. Hva måtte du ha i snitt for å komme inn på Elvebakken? Kan du fortelle litt mer om hva dere gjør der? Driver dere med film og bilder hver dag? Jeg har veldig lyst til å begynne der, anbefaller du skolen?

 12. Jeg elsker bloggene dine! :D Jeg er her hver dag for å lese bloggen :D<3har du planer om å konkurrere med Batman når han blir eldre? :)

  sp:

 13. Jeg lurer VELDIG på hvordan du snakker, kan du lage en vidioblogg når du svarer på sprørsmålene? :-D

 14. Ja, jeg lurer på om hvilken hesterase du synest jeg burde velge av:
  Islandshest Fjording Sportsponni eller Frieser

  Jeg skal kansje kjøpe en hest, så jeg lurte på hva DU synest n_n
  Jeg er 14 år, liten, lett og kansje litt spinkel…
  Hilsen Mina xD

 15. Hvor lenge er du i stallen hver dag (i gjennomsnitt)? :)

  Bloggen din er superbra, jeg er dårlig til å kommentere. Glemmer det heletiden, men det er i alle fall bare positive ting å si om deg! Jeg liker veldig godt hvordan du har Batman, altså at han går barfot, du rir litt med hack, ikke sporer osv :)

 16. Wihu! Bloggen din er jo best da :D
  Og så til spørsmålet.. Grr, så vanskelig med bare ett! ^^Tjaa, skal vi se. Hmmm..

  JO, her kommer det: Hva var det som gjorde at du valgte Batman? (Hvis du ser bort i fra at han var frieser og pen!)

  :)

 17. Først vil jeg si: Du er utrolig dyktig i alt som heter redigering og fotografering, og mange av mine ideer kommer fra deg, men til spørsmålet:

  – Hvilke innstillinger ville du brukt i en ridehall, med ganske så orange lys.. Jeg har prøvd meg frem med ISO, blender, lukker, men finner liksom aldri noe perfekt..

  Tusen takk på forhånd for et svar jeg har ønsket i mange måneder :-)

 18. Ok, nå har jeg sittet hjemme i hele dag fordi jeg er syk. Og jeg som har fulgt deg og bloggen din i over et år, kommer egentlig ikke på noen gode spørsmål. Men nå, endelig! Her kommer mitt superfansy spørmsål til deg:
  Hva slags hest var den første du red på i livet ditt? (Rase, navn, sted?) :)

 19. Har du lyst til å møte noen random som er fan av bloggen din, som bor flere mil unna deg? Til å ta masse bilder sammen, og ha det rett og slett supermoro? :)

 20. Hvor mye måtte du betale for Batman? ( ikke det spørsmålet som er viktigst for meg, det bare falt meg inn) Digg blogg ! : D

 21. (er det et spørsmål per jente ? hvis ikke får du bare velge et spørsmål. :D)

  k : kan du lage ny layout snart ? (a)
  S : Kunne du laget en blogg fra morgen til kveld i stallen ? Liksom, at du illustrerer 'ditt første syn når du våkner', 'vente på bussen', 'gå til beitet til Batman', 'hente ting og tang i containeren' osv ? Ja, jeg har lyst til å se din hverdag i stallen ! :D Haha
  c : hvor ofte er du i stallen ??
  a : Kan du lage flere video blogger ?
  b : kan du oppdatere hele siden din en dag ? layout, bildene på di forskjellige sidene matilde – forsiden osv ? ;-))

 22. hva slags redigeringsprg bruker du på videoene dine? :P
  Hvilken hesterase ville du hatt, vis du ikke kunne velge frieser?
  hva synes du om ekte pels?
  Hva syntes du om folk som tester medisiner, osv, på dyr?
  hvis du skulle hatt et dyr til, hvilket dyr hadde du tatt da?
  hvor mange kontakter har du på msn? :3

 23. Kan du en gang lage en stor blogg om Stall Achenhoug (eller hvordan det nå skrives) med bilder og tekst? :D Hadde vært kuuult ^^,

 24. Hva fikk dere til å velge aschehoug? :D
  Hvilken person som heter Lisa Linnéa Aune elsker du høyest? ;*<33 Haha, mattimoor<3 herlig blogg<3

 25. Hvorfor er alle dyrene dine spessielle i dine øyne? Nevn 3 ting om vært dyr (gjerne Belinda også om du vil! :D)
  Mvh stor fan av bloggen din pernille :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *