Fredag den trettende.

Ulykkesdagen var sletts ikke så ille denne gangen. Hele skoledagen gikk med til jobbing med media, det vil si filmredigering. Gøy! Etter skolen bar det rett i stallen, og Batman kom da jeg ropte på ham idag også. Ettersom det faktisk begynte å snø da jeg ventet på bussen, og ettersom bakken var steinhard og frossen overalt, var tur uaktuelt da Batman hadde ganske mye energi og vi måtte holdt oss i skritt. Så da bestemte jeg meg for å trene i hallen igjen!

Men først skulle beina hans vaskes med midd-drepende stinkmiddel. Men det tok veterinær Urd seg av, og Batman oppførte seg fint. Så nå gjenstår bare èn middvask til, og barbering ble gjort for siste gang for to uker siden! Så hovskegget er på full vei ut, og før jeg aner ordet av det er hesten min frieser igjen. Gud, som jeg gleder meg!

Vel, tilbake til treningsøkten. Denne gangen gikk det mye bedre enn timen på onsdag! Ingen anspenthet hos noen, to andre, rolige og høflige ekvipasjer til stede og det var som sagt ro for konsentrasjon. Jeg skrittet opp og begynte å jobbe ham i trav. Trente veldig mye på rideveier i dag, red en del serpentiner, på storvolter, vendte over diagonalen og red gått ut i hjørnene. Øvde også på å få Batman til å ikke vrangstille seg på venstrehånda, for han går ikke halvparten så bra på venstre som på høyre. Men han ble ihvertfall bedre mot slutten av økten!

Etter en god del arbeid i trav bestemte jeg meg for å prøve meg på et par galloppfatninger. Det er en stund siden sist jeg gallopperte ham i ridehuset, så det var spennende å se. I begynnelsen red jeg med dressurpisk (for å hjelpe ham å fatte riktig), men han var full av energi, hadde god fremdrift og var superkonsentrert, så den fant jeg fort ut at jeg ikke trengte. Han travet godt, og ventet lydig på galloppsjenkelen min. Han fattet perfekt på sjenkelen, helt uten hjelpemiddler og holdt en god gallopp til jeg brøt av. Han var superflink, er kjempestolt av ham.

I morgen blir det nok tur, og jeg skal prøve å få tatt en del bilder. Håper snøen ligger til i morgen, så kan jeg prøve å få til litt vinterbilder.

Menmen, kos dere med de skrekkelige mobilbildene jeg tok for å få fyllt ut dette blogginnlegget litt, det er dessverre ikke hver dag jeg gidder å drasse med speilrefleksen på to kilo med på skolen. Redigerte dem svarthvitt fordi fargene var helt crappy, så det var faktisk vanskelig å se hva bildet forestilte. Go svarthvitt. Men i morgen blir det klare, store, fargerike bilder, promise!

Blogges!


Obligatorisk bilde av meg selv fra min synsvinkel.


Man morer seg virkelig med mongokamera på mobilen når man venter på bussen.


Stall Aschehoug – med pittelitt snø på!


Urd myrder midd med stinkende mordmiddel.


Sliten gamp etter vellykket dressurøkt.


Men han kviknet fort til da han fant ut at han skulle ut døra! Red forresten med to hakk lengre stigbøyler idag, føltes mye bedre!


Åh, sååå deilig å klø seg!17 thoughts on “Fredag den trettende.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *