En myk liten pelsdott.

I dag har jeg ikke vært helt i form, og har slitt med kraftige magesmerter i så og si hele dag. Måtte dra hjem fra skolen like etter storefri. Skikkelig kjipt, men når jeg kom hjem fikk jeg ihvertfall i meg smertestillende. Men jeg kunne nok ikke dra i stallen til store svart, men han dør nok ikke av en dag fri. Men jeg har jo tre kosete pelsdotter hjemme på rommet mitt, og Darling var skikkelig oppmerksomhettsyk idag, og det passet meg helt utmerket.

Mens jeg sitter på PC’en drev hun hele tiden og snuste på sokkene mine og la seg til å sove på føttene mine, hun reiste seg på bakbeina og strakk seg så langt hun kunne for å bli lagt merke til, og når de perleøynene stirrer på deg kan du ikke gjøre annet enn å løfte henne opp og kose. Så tok jeg med den myke pelsballen av en kanin ned i stua, og lekte litt med henne der. Hun raste over parketten, sladdet i svingene og hadde det supergøy med mange gledeshopp og annet sprell, det å få løpe litt nede i stua, det er gøy!

Jeg tok også et par bilder av nurket, og med min herlige blits blir bildene helt supert belyst. Ettersom hun ikke røyter for tiden fikk hun til og med sitte litt i sofaen, men bare for et par bilder, for eeeegentlig er sofaen forbudt område. Ehe.

Menmen, er godt å ha selvskap når man kjeder seg hjemme ihvertfall, spesielt når det er har verdens mykeste pels, et bedårende ansikt og heter Darling.

Blogges!


Litt huritigknipsing i sofaen.


I likehet med Batman har også Darling en nydelig profil.


Nok et bilde av ett stykk fornøyd pelsdott i sofaen.


Elsket uttrykket hennes her! Man får bare lyst til å løfte henne opp og gi henne en klem.


Rett opp på fanget for å få kos etter å ha herjet litt rundt. :P


Hun har verdens nusseligste rumpe, det er rett og slett ikke noe å diskutere. Jeg ligger på ryggen forresten, så sitter hun på magen min (som nå forresten endelig har sluttet å gjøre vondt).


Darling er kongen i huset, haha. Hun elsker å løpe sikksakk mellom stolbeina, her hadde hun fått streng beskjed om å sitte stille! xD


Litt duse toner ved den gamle vasen.


Dagens yndlingsbilde. Selvutløser, ftw.

25 thoughts on “En myk liten pelsdott.

  1. Synes du har en veldig proff blits, tenker den kostet deg utrolig mye. Darling er pen :D Elsket selvutløser bildet, av deg og Darling ;*

  2. Aww, tnåå, åå!! Og så videre. Veldig, veldig fine bilder! <3 Darling er så søøt *spamme med usynlige hjerter* Og elsker fargene på bildene : )) Så koselig og beroligende. God bedring, forresten : )) <3

  3. Så søt liten kanin du haar :D Har hermelin selv, men hun er fryktelig sky.. dyrebutikk.. hmmf.. -.-
    Elsker bloggen din, titter innom nesten hver dag, burde bli flinkere å kommentere (Løfte!!) MEN!! – alltid ett men, savner flere bilder fra photoshoot :D Ellers så er bloggen din dagens høydepungt :D STÅ på!

  4. Hun er så vakker :D Som du sa, så fikk jeg skikkelig lyst til å gi hun en klem! Koselige bilder ^^,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *