Barskinger på tur.

I dag orket jeg bare ikke sitte inne lenger. Jeg ville ut, ut i kulde, vind, snø og frisk luft – ut av dette forbaskede rommet! Så jeg pakket meg inn i boblejakke og satte nesa i retning stallen. Ute snødde det, men det var ikke så kaldt at det la seg på bakken. Kjipt. Da jeg endelig ankom stallen var jeg kjempesliten og litt kald. Det blåste som bare pokker, var søle overalt og været var igrunn ganske kjipt.

Det første jeg gjorde var å rydde, for når Matilde er borte en uke finner alle ut at det er kjempepraktisk å slenge alt de eier av rot og søppel på min plass. Jeg kastet ut andres fôrbøtter, kostet og fjernet felles ting som folk bare hadde slengt fra seg. Til min store frustrasjon hadde noen helt havre i gummistøvlene mine og revet ned hodelaget mitt slik at det var blitt tråkket på et par tusen ganger. Great. Dessuten var rideskoene mine søkk borte, men de dukket opp på en helt annens plass helt innerst i containeren mot slutten av dagen. Gah.

Såå var det på tide å komme seg ut i kulda og hente inn gampen. Batman snudde seg og spisset ører da jeg kom, og kom gledelig bort for å hilse. Han fikk et eple og jeg leide ham inn. Med buskas, kvister og sikkert en kg høy i halen tok det en stund å børste ham, men han hadde heldigvis vært gentleman og latt være å rulle seg.

Hans nybarberte føtter var derimot veldig gjørmete, så jeg tok ham inn på vaskespiltet og spylte av det verste.

Senere bar det ut på leietur ute på jordet, da jeg ikke var frisk nok til å ri. Men leietur ble det, og til tross vind, snø og kulde bar det ut på jordet. Vi trasket litt rundt, tok litt bilder, jeg travet litt med Batman og han var ganske heit.

Men det var nesten for mørkt til å ta bilder ettersom sola begynte å gå ned, så vi fant ut at det var best å sette nesa i retning hjem før vi alle frøs ihjel på stedet.

Batman har forresten fått vinterpels og er begynt å bli skikkelig bamse, så nå er det bare hovskjegget vi venter på!

Var ihvertfall utrolig koselig å ta seg en tur i stallen, og selvom jeg var mildt sagt sliten da jeg kom hjem var det verdt det. Batman ga meg til og med hadenuss! :D

Blogges!


En noe dyster og forblåst Stall Aschehoug.


Der har vi jo pelsdotten, jo!


Og pelsdotten er flink til å posere.


Ute på jordet.


Ute på jordet.


Vi måtte til og med ty til popupblits, det var rett og slett mørkt!


Haha, barskinger!

23 thoughts on “Barskinger på tur.

 1. YEEYYY, Matilde er oppe og går!! Nyyyydelige bilder, som alltid! :D Dumt snøen ikke har lagt seg, det har den her.. O_O Håper det bare kommer mer! Også må Aschehoug få snø, så blir det så idyllisk, såååå! Jeg prøvde forøvrig å ta bilder av kattene i stad, når det begynte å mørkne og blitsen min fungerer jo ikke, det var umulig!! Jaja. FINE bilder, sier det igjen! Bamse-Batman :D

 2. Fine bilder, Batman er nyyyyyyydeliiiig!!
  Endelig er du på beina, det tror jeg du synes var herlig :- D

 3. Det øverste bildet! Ligner sykt på stallen vår, bare den er på andre sida, og veien er ikke av grus men asfalt:)

 4. Digger den svære hesten din :> Så ufattelig nydelig! Men jeg bare lurer på en liten ting. Det er så masse snakk om Batman, hvor er Belinda henne? Kjempe glad i bloggen din! Du skriver så utrolig genialt (H)

 5. Det er skikkelig herlig å komme til yndlingshesten sin igjen når man har sittet hjemme en hel uke og har følt seg jævlig ^^
  Koselig blogg, og søte bilder ; ) <3

 6. Det så skikkelig kaldt ut.. Men Batman var helt nydelig da… <3 Står han på utegang eller boks? Hva har skjedd med Belinda btw? Har ikke hørt så mye om henne på en stund…. Lykke til videre med Batman i fremtiden! :D

 7. Wiho! Du kommer deg, skjønner jeg. Batman er stor altså, en stor, flott, nydelig, og vakker frieser hest :) Fortsatt god bedring ;-)

 8. Jeg får ikke lov til å forlate huset engang jeg :S Batman er bare helt utrolig nydelig :O Er egentlig ikke fullt begeistret for friesere, men har er virkelig vakker^^ Bra dy begynner å bli frisk, men sier god bedring alikevel, jeg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *