Vi skal på hytta!

Altså, det vil si Batman og meg! Og Maria og Lotto og pappa, da. Men likevel, tenk at vi skal ha med hestene på hytta! Da jeg var liten hadde jeg en pinnehest som het Fantomet som sto oppstallet på hytta (HAHAHAH, Batman og Fantomet! Er det MULIG?!) og det er lettere kult at jeg skal ri min helt egen, ekte hest rundt på de herlige skogs-stiene rundt Gladbakk! Vi laster hestene klokken ni i morgen tidlig, og blir der til søndag. Vi setter opp et beite like utenfor vinduet, så dette blir utrolig koselig.

Sitte inne og drikke varm kakao etter en herlig ridetur i de nydelige skogene på Eidsvoll, med sin helt egen hest stående ute, løpe ut i pysjen for å gi nattaklemmer, rideturer i soloppgangen og full gallopp over jordene – jeg kan virkelig ikke vente. Også er det på vår eiendom da, og ingen strenge stalleiere til stede, og det betyr en skikkelig fotoshoot – uten hjelm! Høhø, har ventet lenge på den sjansen. Nei, jeg har ingen planer om å knuse hodeskallen min, relax. Skal prøve å overtale Maria til å ta noen skikkelig fine bilder av Batman og meg når vi først er der, så dette blir braa!

Jaja, det var vel egentlig det jeg hadde å si, ønsk oss god tur! Blogges når jeg er tilbake på søndag! :D


her har vi Gladbakk! Bildet er redigert, såklart.21 thoughts on “Vi skal på hytta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *