Stopp meg.

Søren, jeg gjør det igjen. Jeg sitter og torturerer meg selv med å sikle på fantastisk hesteutstyr jeg selvsagt ikke har råd til. Men seriøst, jeg har funnet tidenes aller, aller nydeligste barokk-krigsfrieser-ridderpyntehodelag. Eller, prydhodelag da, for enkelhetsskyld. Jeg har lenge tenkt å få til en fotoshoot med den stemningen, men nå ser jeg virkelig settingen for meg. Herregud, det hadde blitt helt perfekt!

Se for deg Batman, nystriglet med våkent blikk og grovflettet man og luggen til siden, oppstilt i et nydelig landskap, med meg, iført en hvit kjole, på ryggen. Med et vakkert, håndlaget ridderhodelag.

SE DET FOR DEG DA FOR FAEN.

Og dette drømmehodelaget ligger på lager hos Freehorse, til 2200 kroner. Og et perfekt, mildt prydbitt i samme stil fåes kjøpt hos Frieserhagen til 499 kroner. Og kantflettede lærtøyler fra Hööks til 149 hadde stått i samme stil. Altså, 2848 kroner, herregud.

(Les mildt prydbitt om igjen, er du grei. Mildt prydbitt. At jeg ønsker meg et bitt med sidestenger til en fotoshoot betyr altså ikke at jeg har planer om å gå til anskaffelse av kandar for så å rase rundt på ridebanen med Batman knekt ned i rollkürform. Bare sånn at ingen klikker fordi de mener jeg ikke er klar for å ri med stangbitt, for det er heller ikke det jeg har planer om.)

Motiver meg til å jobbe hardt og tjene penger så jeg får råd til dette, for hvor nydelig ville ikke de bildene blitt?!

Seriøst, jeg skal ha det hodelaget.

Farvel.


Jeg tortuererer meg selv ved å lage lekre collager av alt det fine jeg ikke har råd til som resulterer i at jeg sikler istykker mitt eget, høyt elskede tastatur. Stopp meg.20 thoughts on “Stopp meg.”

 • åh, det hadde vert en kjempefin photoshoot. det hadde blitt lekre bilder med stor L sier jeg.
  var kjempefint hodelag. jeg skulle gitt deg penger om jeg hadde selv, men det har jeg ikke.

 • MATILDE MÅ HA :3
  Prøv å skaff deg en jobb :-D
  Eller du kan spørre foreldrene dine om du kan jobbe hjemme, å få litt penger? ^^

 • ÅHHH! Jeg dør!! Det MÅ du ha!!!!! åhhh… jeg vil ha arabergrime til Fabio! også vil jeg ha et skikkelig nyyyydelig hodelag ooooog…. egentlig vil jeg ha omtrent halve Horze, litt over halve Hööks, mesteparten av Løwenborg og SO ON! Verden er virkelig urettferdig mot lutfattige hestejenter!!! Jeg dør. Skal vi dø sammen?

 • åhhhhhh, nydelig! jeg har forresten akkurat bestilt håndlagede halsringer av en dame som lager slike hodelag – mye billigere enn de der var. veldig hyggelig og lett å prate med-dame. ta kontakt på msn, så skal du få siden hennes. :)

 • Batman ville sett utrolig nydelig ut med det der! Men skjønner at du ikke har råd.. så dumt at ting koster så mye vett =P MEN, om ikke lenge er det jul! :D

 • Nydelig! Jeg dør av misunnelse hvis du kjøper det! Lykke til med sparingen. I think you need that o.o

 • Kom igjen, det er ingen grunn til og stoppe deg! Når dere har råd til kamera osv. til den prisklassen, har dere vel råd til dette? :-D Uansett, det er snart jul? … :-)

 • Helt nydelig, ser for meg en stor og stolt Batman med Matilde som smiller over av glede ved sidna. Du får bare ta og få deg en jobb så du kan spare opp til alt det flotte du finner til Batman.

 • Kult! Batman hadde sett n-y-d-e-l-i-g ut med det. Jeg gruer meg til å ri med kandar, jeg syns det er dritskummelt, men jeg må nesten det med sånnen hest jeg må ha :c Eller, jeg trenger ikke utenom trening med ridelærer eller i dressurklasser høyere enn LB, heldigvis ü Til dere som har planer om å kjefte på meg; jeg har peiling, og jeg skal bare ri med kandar i høyere klasser enn LB. Jeg er redd for kandarer, de er skumle og store og ser rare ut, men jeg må nesten lære meg å ri med det. Stå på, Matilde!ü Det er jo nsart jul, heha. ü

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *