Skrittetur i morgenfrosten.

Iblandt må man bare bryte loven og kaste seg på hesteryggen uten hjelm, så her har vi da et morragrettent Matildemonster med boblejakke og bustete hår, lillesøster og Lottodott på slep, trøtt og småforvirra friesergamp, hodelag, sikkert hundre kalde minusgradergrader, en pappa utstyrt med kamera, en falleferdig låve fra attenhundretallet, noen bjørketrær og en frossen myr. Jess, det må jo bli fine bilder, det!

Er vel ikke egentlig så mye mer å si, men fysøren så vakkert det var nede på myra i morgenkulda! Alt var dekket av rim og hele skogen var forvandlet til et eneste stort vinterlandskap idet jeg og Maria red ned.

Ble ihvertfall noen vakre bilder ut av det hele. Legg gjerne igjen en kommentar, så blogges vi!


Skritte rundt i det frosne gresset på lange tøyler, herlig!


Stemingsfullt.


Batman og meg nede ved myra.


Batman og meg nede ved myra.


Batman og meg, og Maria og Lotto på vei opp igjen.18 thoughts on “Skrittetur i morgenfrosten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *