Plattfot à la gakk gakk.

I går var vi i en enorm sportsbutikk, og vi kjøpte tre handlekurver stappfulle av alt. Det er utrolig hvor mye man kommer på at man trenger når man først er i en billig sportsbutikk! Vel, jeg invisterte i svømmeføtter, dykkemaske og snorkel, og har store planer om å leve som en fisk ut livet. Eller ikke. Da vi kom hjem nærmest kastet jeg meg i bassenget, plattføttene måtte prøves!

Det viste seg å være veldig tungt å svømme med svømmeføtter, men det gikk tre ganger så fort å padle seg på tvers av bassenget. Og når snorkelen sørget for oksygen, og dykkemaska ga meg sylskarpt undervanns-syn, var det bare å svømme på. Bassenget er ikke så altfor dypt, og når man har en halvmeter ekstra fotlengde, blir det litt i trangeste laget. Derfor gleeder jeg meg ekstremt til å teste ut disse greiene i havet. Der kan jeg svømme så langt jeg orker, og dykke mye dypere enn to meter før jeg krasjer i bunnen. I morgen blir det strand-dag, og andeføttene blir selvsagt med. Gleder meg!

Jeg kjøpte dessuten en hel haug andre ting, det er utrolig hva som selges i sportsbutikker. Vel, det ble nye tøyler til Batman, to gymthigtser, nye gymsko, tre herlige fleecegensere, regnjakke, stalltøy, en boblevest og en regnbukse. Gleder meg til å ta det i bruk!

Ellers må jeg bare beklage litt dårlig blogging, jeg får bare publisert innlegg når jeg har tatt meg ork til å dra opp til internettkafeen, så de kommer litt i flokk.

Vel, slenger ved litt bilder av de herlige plattføttsa mine, så blogges vi! (Beklager litt dårlig bildekvalitet, det er tross alt tatt under vann. Haha.)


Andeføttene var helt håpløse å labbe rundt på land med. Jeg tryna sånn ca fire ganger.


I vann var de litt enklere å bruke.


Dykkemaske tar seg meget bra ut, ja.


Etter litt trening var det null problem å svømme rundt på bunnen.


Woho.


Svømmeføttene, dykkemaska og snorkelen.

26 thoughts on “Plattfot à la gakk gakk.

 1. Synes ikke det var dårlig kvalitet, jeg :) Verre når jeg kommer med mitt kamera som kan brukes under vann… Har bare prøvd der det kanskje ikke er så rent vann, da. Men uansett. Bruker du kompakt-kamera eller speilrefleksen under vann? :) Kule bilder!

 2. Åhhh, nå savnet jeg bassenget jeg plaska i, i Spania i sommer. Grr. Svømmeføtter er forsåvidt ikke så lurt å gå på land med, nei. Min kjære søster brakk armen sist hun prøvde. Forresten veldig kule bilder!!

 3. Ooo :DD Sexy Matilde i bikini :DDD Svømmeføtter er vanskelige å gå med, der er jeg enig : P (:

 4. vettuva? sist gang jeg var i syden tryna jeg også med svømmeting på føttene x'D trodde jeg skulle knekke foten xD

 5. åååå som jeg gleder meg til å komme til texas og kaste meg uti bassenget!!! bare en uke til nå! :D kjempefine bilder, ja det er kjempevanskelig å gå med svømmeføtter på land x] Forresten, håper dere har nok plass i kofferten på vei hjem da ;P Nå har du ihvertfall kjøpt gave til Batman fra Spania!

 6. Det der ser sååå deilig ut! Jeg har alltid elsket svømmeføtter. NAM. Og alt det andre selvfølgelig, men siden jeg har øreproblemer og for trange bihuler, så kan jeg ikke dykke under vann. :C Det er trist. Jeg liker vann. Det er blått. Jeg liker det. Heh. (Ja, jeg vet jeg skriver ekstreemt mye "heh" nå tildags. Vanesak).Men det så skikkelig deilig ut! *KOS*

 7. Misunner deg den ferien! ser ut som du har det helt fantastisk :) Svømmeføtter er såå kult!

 8. Så gøy :D Har litt vannskrekk jeg da. Tørr nesten ikke å dykke en gang. Vet. Det er ganske pinglette, og jeg går glipp av mye. Så jeg misunner deg :/
  Jaja! Du får fortsatt ha det fint i Spania :D

 9. Kjempe fine bilder<3Tips du burde gå baklengs med svømmeføttene.Har selv funker best baklengs,men man burde se opp hvor man går.Gikk inn i en dame en gang

 10. Jeg elsker å være undervann det er kjempe moro kunne også tenkt meg å være en fisk. Ps. når du skal bade i sjøen pass opp for brannmanter så du ikke plutselig har en rett foran deg og må svømme baklengs vekk. det kan fort skje, Kjempe finne bilder, og ja det er litt vanskelig å gå med svømmeføtter de første gangene men du kommer fort inni det.
  Kos deg masse :P

 11. Så deilig ut, jeg også vil svømme ü for liten plass i badekaret, haah x'3. – ohh, hvordan skal du greie å få med deg alt hjem? x3

 12. Aldeles herlig blogg <3 Jeg elsker virkelig vann! Og hvis man får plass nok til å svømme blir det enda bedre. Ser nydelig ut. Du er superheldig! Men det er ikke så værst her i Norge heller! bortsett fra at det snødde i går… Kos deg vidre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *