Nattaklem.

Det er en stjerneklar, kald natt. Minusgradene synker stadig, og frostrøyken fosser ut av munnen din når du puster. Det er iskaldt, du går kun kledd i pysbukse og singlet. Du trasker opp gjennom det frosne gresset til beitet, der to hester brummer når de får øye på de gale menneskene som vandrer rundt i mørket. Du fryser så du hakker tenner, men snart får du en deilig, varm og myk bamseklem av hverdens beste hest.

Den herlie varmen strømmer gjennom kroppen din og den lange manen kiler deg i ansiktet. Øyeblikket burde vart for alltid.

Et kamera, en popupblits, så varer øyeblikket for alltid.

Bildene er ikke redigert, bakgrunnen blir svart når man tar slike blitsbilder i mørket. :)


Haha, mongo blitstryne og forvirret frieser.


Frieserbamseklem! <3

22 thoughts on “Nattaklem.

  1. Utrolig fine bilder!! Likte det nederste. <3 Ble veldig stilig med heelt svart bakgrunn, ser ut som om dere er i et fotoshoot-studio eller noe. x)

  2. Fine bilder :) Kan ikke du lage en film der du rir batman i dressur snart? er virkelig spent på å se hvor bra dere har utviklet dere. Ser ihvertfall sånn ut på bildene :D

  3. DIGGEEEER BILDENEEE, IGJEN ! :L hahahah, men de ser redigerte ut, og det ser jo sååå bra ut da ! :-D det siste bildeeeet var såå fint ! :-D :-D :-D :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *