Me wants!

Gah, det burde virkelig ikke eksitert nettbutikker! Spesielt ikke nettbutikker som selger hesteutstyr, fyfaen. Jeg har nå gått amok på Brumby.no, Horze.no og Hööks.no og plukket ut elleve produkter jeg skal ha, uansett hva. De fristende bildene av ting du trenger som du egentlig ikke trenger likevel gjør det jo helt håpløst å si nei, og nå har jeg selvsagt mikset sammen et fristende oversiktsbilde av høstens må-ha-Batman-trenger-ting.

Jeg har alltid ønsket meg lærstøvler (aldri eid en eneste ridestøvel i hele mitt liv, grunnet de sinnsykt tynne leggene mine) og jeg fant noen helt nydelige noen på Brumby. Og de fantes i min leggtykkelse! Dessuten trenger jeg ny pussekasse og de gamle tøylene mine har røket, og jeg trenger et par til. Det går mot vinter og reflekser er et must, dessuten trenger jeg et regndekken til Batman nå som uværet er her, og det er lettere småkjipt med supergjørmete og søkkvåt hest når det bøtter ned som verst. Når kuldegradene kommer på plass finnes det ikke deiligere enn et stort, varmt Golden stripes teppe å ha over beina når man er ute på tur i kulda. Det holder både deg i hesten god og varm, uansett hvor mange minusgrader det er. Utrolig deilig, men neeida. Jeg har jo ikke råd!

Lærstøvler fra Brumby til 3379,-
Shabrak fra Horze til 229,-
Regndekken fra Brumby til 945,-
Beinreflekser fra Hööks til 79,-
Kingsland-lue fra Brumby til 290,-
Stigbøyleremmer fra Brumby til 598,-
Pussekasse fra Hööks til 269,-
Fleecebandasjer fra Hööks til 169,-
Ridesokker fra Hööks til 79,-
Shabrak fra Horze til 219,-
Golden stripes teppe fra Skoies til 490,-

Kom fram til at dette ville koste noe rundt 6746 kroner (suger i hoderegning, sikkert feil) men det er altfor mye, herregud. De få tingene der, liksom. Verden er urettferdig, jeg vil haaa! Noen som vil ha bilder av seg og hesten sin? Fotograf søker arbeid, trenger desperat pengerrr. *megaglis*


Gi meg dette og jeg er din for alltid.

25 thoughts on “Me wants!

 1. ooh, fine ting :D husk at i morgen er det dagen du kan få penger til noe av dette vettu ;D <3 OHS!

  SVAR: Herregud, jaa! Muhu, men jeg får neppe penger. Men det skal vi fikse, for jeg SKAL ha tak i ihvertfall noe av dette på lørdag! Gleder meg skikkelig, blir supergøy!

 2. Hesteutstyrsbutikker er farlig :3 Jeg er også sånn som bare "må" ha noen ting xp
  Forresten er det Goldstripe teppet på tilbud på Skoies :p Koster 349 nå :)

 3. Taco-teppe! :3 Synd at du ikke kan kjøpe alt det der… Jeg fikk litt lyst på det jeg også nå.. *sikle etter* xD Jaja, verden er urettferdig 8|

 4. Har selv sinnsykt lyst på Golden Stripe teppet! Siklet etter det lenge! Gratulerer så mye med dagen! Oslo horse show på lørdag ;)

 5. åh! den blå shabraken var driit fin! jeg vil ha det selv om jeg ikke har hest jo! men jeg har også gått bananas på nettbutikker før. det er surt å tenke på at man ikke kan få alt.

 6. Hihi, den pussekassa og de sokkene har jeg ;) MEN har lyst på det derre golden stripe teppet, kjenner noen som har det, åh, ( Misunnelig!!

 7. Det er jo skolestevnet på stallen der jeg rir i oktober da, så hvis du vil komme så skal ikke jeg klage ;P
  nei, du må nok bare spare, matilde! :)

 8. TAKK MATILDE!! :D Nå fikk du meg til å kjøpe det Golden Stripe teppet til Mister, herregud, det var syyyyyyyyyyyyykt billig! Vanligvis koster de liksom over 1000 kr! :O Så tusen takk for at du la ut dette :D Masse fine ting du vil ha da, de støvlene var nydelige! <3 Sees i stallen, klem Linnea <3

 9. Sånne sokker har jeg. Var i Danmark i sommer på Hööks der en tur også og fant de sokkene :D

 10. Så sykt ille fine ting! *Gosh*
  Batman hadde kledd alt. Svart kler alt da, men ;p han hadde sett smashing ut altså. Det er jeg overbevist om. Å ikke minst du i rideutstyret. Lykke til med pengesparingen. Hihi :- )

 11. HAHA! Den blå shabracken har jeg, bare i vinrød. :-3 Fikk i gave da, så vel.. Men er dødsbra shabrack, altså. :-) Vil gjerne ha i blå også. Også vil jeg egentlig ha ALT som er på lista di bortsett fra støvlene… GRRR. *Sikle*

 12. hva med at du kjøper :

  Regndekken fra Brumby til 945,-
  Beinreflekser fra Hööks til 79,-
  Golden stripes teppe fra Skoies til 490,-
  Stigbøyleremmer fra Brumby til 598,-
  = 2003, ca da ;)

 13. det finnes noe værre.. NETTBUTIKKER OG KRANGLETE FORELDRE. altså. du har UTROLIG lyst på noe, og enten har du ikke penger selv, eller så vil ikke foreldre LA deg bruke dine egne penger på hva du vil. det er bajs.

 14. Det var mye fint *Siikle*, – "jeg vil også ha!! :D"
  Hihi, men jeg skal jo dra å kjøpe den skrigle kassen idag, wii :) Lei av å ha lilla "penny-klubben" strigle kasse(vervepremie), den har liksom ikke plass til noe ;(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *