Man liker høsten.

Selvom den er skyld i at jeg har bodd under dyna med en grusom forkjølelse i tre dager nå. Men, idag følte jeg meg litt bedre, tok en dusj og kledde meg godt med votter og skjerf og raggsokker og gikk meg en tur for å ta litt bilder av de vakre høstfargene. Jeg drasset stativet, kameraet og den nye blitsen min ned i parken og tok alt fra selvportretter til macrobilder, og ble igrunn ganske fornøyd med resultatet.

Høsten er en nydelig, og ikke minst fotogen årstid, og etter å ha løpt rundt og fotografert i omtrent en halvtime, var jeg så sliten at jeg trodde jeg skulle falle sammen der og da. Jeg pakket sakene og tuslet hjem med rennende nese og kalde føtter, og da jeg endelig kom hjem til det gode, varme huset laget jeg meg en kopp deilig kakao. Lenge leve kakao når det er kaldt ute!

Men, nok babling, kos dere med bildene, så blogges vi!


Eikeblader.


Trærne er fantastisk vakre om høsten!


Måtte bare ta bilde av disse bladene, selvom de ikke egentlig hadde noen spesiell farge.


Varme uggs med raggsokker i, digg.


Håret mitt er overdrevent fluffy når det er nyvasket.


Stativ er moro.


Ender, de dumme dyrene flyktet da de så meg. Hmf.


Herlige farger!21 thoughts on “Man liker høsten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *