Lykkeeeeee!

Woho, idag har jeg da bursdag. Sitter og blogger på skolen, og dagen hittil har vært helt fantastisk! Hundre ganger bedre enn ventet. Ble vekket med gaver på senga av Heidi og pappa, og fikk blandt annet en ny ekstern blits! Noe jeg har ønsket meg skikkelig lenge, med andre ord. Er modellen Nikon Speedlight SB-600, utrolig god bra blits! Selvsagt måtte jeg løpe til bussen, så jeg rakk ikke få testet den hjemme, og da er det fint å gå media. ..

.. For da er det nemlig helt naturlig å virre rundt med kjempekameraer i timen. Vi tok litt tullebilder og slikt, og det er helt sinnsykt hvor gode resultatene blir! Elsker blitsen.

Og tusen takk for alle gratulasjoner og klemmer og alt, dere er verdens bestee! :D <3

Og jeg har havnet i tidenes aller aller beste klasse. Meen nå må jeg jobbe, skal møte Tone etter skolen, så skal jeg i stallen og når jeg kommer hjem skal jeg få blogget igjen.

Blogges!


Eline og Jorunn vandrer i korridoren :D


Eline og Ingrid er verdens søteste mennesker. Ikke motsi.


Matilde, Eline, Ingrid, Jorunn og Andreas.


Eline, Ingrid og Jorunn.


FOLKEKLUMP <3333333

55 thoughts on “Lykkeeeeee!

 1. Gratulerer med dagen :D Så bra at dagen din ble bedre enn du hadde trodd :P kos og bursdagsklem fra Tiril:D

 2. Grattis Matilde ! Bra du hadde en fin dag da! Håper også du får mange positive opplevelser i dag, siden det er din dag i dag, vær heldig du var født, se så mange som er glad i deeg<3

  Mvh. Synne, Ida og Rosarka <3
  (srry at dette lignet et klissete bursdags-kort fra Ica! )

 3. Gratuler så mymye med dagen! Bra du har hatt en fin dag, og jeg håper du fortsatt videre får en superduper flott dag! :) <3

 4. Hurra for deg som fyller ditt år,
  ja deg vil vi gratulere!
  Alle i ring omkring deg står,
  og se nå vil vi masjere!
  Bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
  danse for deg med hopp og sprett og spring,
  ønske deg av hjerte alle gode ting, og si meg så hva vil du mere?

  GRATULERE!!!!! :D

 5. Gratulerer så utrolig mye med dagen Matilde! du aner ikke hvor mye jeg har tenkt på deg i dag! Så bra at du fikk en fin dag, og en megakul blits!!! håper du koser deg med Tone og Batman (noe du selfølgelig gjør…) Enda en gang gratulerer med dagen! <333

 6. GRATTIS MED DAGEN!!!!! Så bra den ikke ble sånn du hadde frykta:) Bedre det enn at du hadde håpet på en fantastisk bursdag og så blitt skuffa:D

 7. Gratulerer me daaageeeen! :D Håper du fikk en fantastisk dag, og at du får en fantastisk kveld! :D Du var pen idag (haha, som om du ike er det ellers..) : D <3

 8. GRATULERER MED DAGEN, MATILDEPUS. Heh. :3 *KLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM* Mjoa. cyber-klem er fint. Selv om du ikke ville ha alle de bursdagsgreiene, så får du dem likevel, sådesså! Og jeg veet du liker det, tihi. Og gratulerer med blitz, det høres superawesome ut. :D *KOS, igjen*

 9. "GRATULERER MED DA`N GRATULEREER MED DAA`N GRATULERER KJÆRE Matilde Brandt <3 GRATULERER MED DAAAAA`N " Ønsker deg masse godt :))

 10. HIPP HIPP HURRAAAA!!!! Du har forsåvidt rett i en ting- Ingrid er veldig søt! ^^ Har bare møtt hu en gang, i 2007, tror jeg må ta meg en tur opp til Lofsrud og beglo henne og supergul-Vulkan en gang, jeg. Øh, nok babl. Du er såååå heldig som får ekstern blits da! DOOH. Jeg ønsker meg det enten til bursdag (snart det, gitt) eller jul…. O_O Jau.

 11. GRATULERER MED [EN NY BLITS OG] DAGEN!!! Kunne gitt deg hundre klemmer om jeg kjente deg :'>

 12. JEHUU! Gratulerer med overstått! Jeg har vært uten internett siden sist fredag, så jeg fikk ikke gratulert deg på onsdag :c såå.. GRATTIS MED OVERSTÅTT MATILDEEE :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *