Lørdagskvelden.

Lørdagskvelden er her nok en gang, og mens mine jevnaldrene befinner seg ute på byen for å drikke seg drita, sitter jeg hjemme foran den høyt elskede pcen og pusler i Photoshop. Fikk en idè til noe jeg kunne lage, og etter et par timers intenst arbeid er resultatet ferdig! Ble igrunn ganske fornøyd, selvom teksten er .. teit. Men elsket fonten, fargene og de bleknede svart-hvittbildene! Hadde jeg hatt Batman på boks, ville dette definitivt vært boksskiltet hans.

Hovedbildet, der Batman gallopperer på enga, har jeg jobbet mye med og alle de små bildene er bleknet litt for å matce de duse rosatonene. Meget gjennomtenkt, med andre ord.

Blir ihvertfall glad for kommentarer og tilbakemeldinger!

Så får dere ha en herlig lørdagskveld videre, jeg for min del går vel snart og legger meg. Tidlig opp til Batman i morgen! (Han var forresten herlig idag, jeg var SÅ glad for å se ham igjen etter alle de dagene jeg har vært sjuk, herregud! Jeg tok til og med meg selv i å gi beinet hans en klem. Haha. Men herregud, jeg elsker det dyret, virkelig.)

Blogges!


Denne kommer også til å legges i galleriet, i Photoshopmappa. For å se mer jeg har fått utrettet ved hjelp av dette herlige programet, ta en tur dit!34 thoughts on “Lørdagskvelden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *