Koselig skrittetur i høstværet.

I dag har det blåst skikkelig! Altså, sånn virkelig, det var like før jeg ble revet over ende da jeg skulle gå å hente inn Batman! Haha, sinnsykt. Men det er koselig med høstvær likevel, da. Og med vinden og kulda passer det jo fint å prøve ut det nye, varme Golden Stripes ullpleddet! Batman godtok pleddet med en gang og brydde seg ikke i det hele tatt, enda det flagret litt i vinden og greier. Så bar det ut på ti minutters skrittetur for et par stemningsbilder!

Barbak med ullpledd på Batmans herlige, brede rygg var bare fantastisk. Jeg sitter som støpt på ham barbak, og det er utrolig herlig! Han har sååå myke og gode bevegelser at det er helt utrolig, og med varmt ullpledd oppå den varme frieserryggen blir jo bare .. sofa?! Sykt deilig, ihvertfall! Tror Batman også syntes det var litt godt å skritte litt opp og ned allèen med deilig ullpledd. Gleder meg sykt til å ri på flere slike turer nå som kulda kommer snikende.

Marita tok et par høstbilder av oss i det vakre lyset, og selvom det ikke ble så mange, bør det beskrive den herlige følelsen av å sitte god og varm på en trygg, stor hest og bare kose seg i det herlige høstværet.

Blogges!


Se så herlig han er, daa! :D <3


Høststemning, ja?12 thoughts on “Koselig skrittetur i høstværet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *