Høstsol.

Hadde fotoshoot med et stykk veldig lite samarbeidsvillig lillesøster på 50 kg og ett stykk veldig lite samarbeidsvillig friesergamp på 600 kg i dag. Var jo … interessant. Kan ihvertfall være glad for at jeg har hatt en herlig dag og var ganske så tålmodig med dem begge, og at det gikk bedre etterhvert, da frieseren oppdaget at hana fikk masse klapp, kos og ros om han sto stille og lillesøsteren oppdaget at hun fikk fine bilder av seg og hesten sin om hun gadd å ta bilder. Og dette ga fine resultater, noen skikkelig koselige høstbilder av meg og Batman!

Dagen idag har egentlig vært helt herlig, takket være god planlegging, en morsom gymtime, en femmer på en fotooppgave og verdens herligste folk, en hest som sto ved porten og vrinsket til deg da du kom i stallen og nybakt kake og te å komme hjem til, samt en kanin med spissede ører og to hylende marsvin som var veldig glade for å ha meg hjem.

Vel, Batman var herlig idag, selvom jeg ikke red, jobbet jeg en del med ham fra bakken. Han var følsom, oppmerksom og medgjørlig, og når jeg fikk satt ham litt på plass på jordene og fått det godt inn i hodet hans at gresse er noe han kan gjøre på fritiden, var han helt herlig å ha med å gjøre. Jobbet også en del med ham i taugrime på jordet under og etter fotoshooten, og han tar signalene mine godt imot og forstår hva jeg vil. Og som jeg allerde har nevnt vrinsket han til meg da jeg kom! Altså, han sto ved porten og vrinsket! Haha, jeg ble så glad og bare løp bort og klemte ham flat. Han stod og ventet på meg, helt alene der oppe! Aww.

Menmen, kos dere med høstbildene, selvom det ikke er blitt skikkelige høstfarger i Oslo enda, så ble det jo litt fin stemning i dem grunnet det nydelige lyset.

Blogges!


Friesernakke!


Likte dette bildet utrolig godt, selvom jeg og Batman småkrangler litt. xD


“Jeg klør deg på mulen om du står stille!”


Kos.


Fine lyset!


Litt lenger utpå jordet, herlig høststemning!


Noen ganger må man bare vise hvem som er sjef.


Og det tok ikke så altfor lang tid før han ga seg.


Likte dette skikkelig godt!


Et gigabilde på høykant må jo også være med.


Likte dette veldig godt også!


Siste bilde, tatt på vei hjem.22 thoughts on “Høstsol.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *