Herregud.

Jeg er sulten, kald, lei og i relativt dårlig humør. Derfor må jeg selvsagt benytte anledningen til å la dette gå utover akkurat deg. Huff, stakkars deg. Vel, jeg føler meg helt jævlig nå om dagen. Det er blitt mørkt, kaldt og guffent, jeg går rundt og er konstant sliten og trøtt og på toppen av det hele er jeg og Batman blitt uvenner. Han LØP fra meg da jeg ropte på ham idag. Han LØP vekk fra høyhekkene og over til andre siden av jordet da han fikk øye på meg! Det er virkelig et dårlig tegn, Batman løper virkelig ikke med mindre han .

Så det ble ikke akkurat mye kos og kjærlighet i stallen idag, og det føles ille å bare børste grovt og småirritert over hesten du elsker så høyt, men som du likevel måtte løpe gjennom et sølehull uten like for å få tak i. Så idag har jeg egentlig bare vært småsur og overdrevent bestemt med ham, det virker rett og slett som han ikke vet hvor mye jeg gjør for ham.

Herregud, dette høres ut som en teit krangel mellom et gammelt ektepar. Uansett, i morgen skal jeg ri for Lena, og da skal han virkelig få kjørt seg.

Så. Jeg er drittlei om dagen, og jeg klarer ikke skrive bra når jeg er dritsur på det teite tastaturet mitt som nesten slutter å funke. Såå jeg blogger igjen når jeg begynner å smile igjen.

Jeg vet at dere hater at jeg klager, men jeg er faen meg så positiv og glad til vanlig at dere for en gangs skyld får tåle det uten å gå til streik og slutte å kommentere. (Som dere vanligvis gjør når jeg er nedfor, takk skal dere faen meg ha!)

Nå kryper jeg under dyna og prøver å fortrenge denne grusomme planeten før jeg forhåpentligvis får meg en god (ekkel, kald, mørk) natts søvn.

God natt.


Bildet er totalt random, men det er det mest depressive jeg hadde på den ellers glade PC’en. Tegna det i Paint for en stund sia, whey. (Neida, jeg er så glad i dere atte. Men ja, jeg er i jævlig dårlig humør, så ikke ta det personlig.)32 thoughts on “Herregud.”

 • Du får bare håpe på en god dag i morgen, og bare tenke på at det kan hende Batman bare hadde en dårlig dag, kanskje det hadde noe med det skumle han så igår, og forbandt det med deg ? Jeg vet ikke, men stå på matilde :D Det er ikke galt i å ha noen vonde dagerr i blandt :)

 • Uff da, stakkars Matilde <3 Skjønner hva du mener, blir litt lei og sånn når det er høst jeg også. Kanskje det har noe med det å gjøre?
  Jaja, håper humøret kommer seg etterhvert da :)

 • *lage trøstekommentar* stakkars matilde… Du er vikrleig den personen jeg ikke ønsker at skal ha så dårlige dager, og spessielt ikke 2 på rad! det er rett og slett dårlig gjort av moder jord… tenker du får vist Batman at du mener alvor med han imorgen jeg ;) dyna er ALLTID en god trøst. Den kritiserer deg ikke, og venter bare på at du skal pakke deg inn i den. Håper du får en litt bedre dag imorgen, og husk at alle digger deg Matilde Brandt! Spessielt jeg :)
  Ingvild Emilie <33

 • Høsten er en deprimerende årstid. Jeg liker fargene og litt at det er så gufsevær, men at det må være SÅ kaldt, vått og mørkt skjønner jeg faktisk ikke. Stakkars, stakkars Matilde!! Du kan nok trøste deg med at siden det mest sannsynelig ikke kan bli verre, så går det nok oppover snart!! *Klem*

 • Synes du er flink jeg Matilde!! Selv om du var i dårlig hummør i dag ble det en fin tur.. Og du må huske i sånne dager at MANGE er glad i dag ;D Til og med BAtman som løper litt i gjørma! Så håper du er i bedre humør i morgen <3

 • Tror Batman merka at du var i dårlig humør. Han var kanskje i dårlig humør selv pga dårlig vær :P Men det ordner seg, Batman er glad i deg, det vet vi alle :)

 • Du skulle bare ha latt Monica Iselin Evang – flinke dyretolken få snakke en ordentelig samtale med han !!! Det hadde vært veeeldig bra for dere begge to. Garantert !!!

 • jeg er enig med synne, øverst :>
  alle kan ha dårlige dager :/
  det har skjedd med meg og søskenbarnet mitt mange gang når vi skal hente inn hesten, så snur vi oss bare og later som om vi går, og da kommer hun løpende til oss, så bare ta det med ro.. du er ikke alene : )

 • Hvem har ikke deppa dager om høsten? Du er i hvertfall IKKE den eneste, det kan jeg love deg!

  Det at Batman løp i luftegården en dag, det kan rett og slett være at han ville leke eller et-eller-annet unghesttull. Er ikke lett å vite hva de tenker!

  Men jeg vet at han er minst like glad i deg som du er i han, det ser man når man ser på dere. Gnisten i begge to. I virkeligheten, på bilder og på film.

  Du får ha lykke til! :D Det ordner seg nok! :-) <3

 • Det er sån nå om den kjedelige høsten, sola forsviner og gjøre livet surt i en stund. Gleder meg til det er over. Får håpe du bli smillende glad igjen snart.

 • Uff, noe så kjipt. Er så lei av høsten.. Regn, regn, vind, regn, vind, vind.. Faen! Håper du har en fin uke resten av dagene som er igjen :)) <3

 • Huff da ! :c Håper du smiler igjen snart, så du fortsetter bloggingen, også håper jeg at du og Batman blir venner igjen :D (selvom jeg vet at han er veldig glad i deg, han bare er litt ond avogtil) :))

 • Huffdaa! Veldig trasig. Heey! Jeg kommenterer jo alle innleggene du har, nesten alle. Jeg holder på hva jeg lover, husker du? :-)) Og ALLE har sine dårlige dager! Det går nok fint!

 • Jeg skjønner hva du mener.. Når alt er surt og leit får jeg lyst til å slenge alle bøkene i veggen og hylskrike uten grunn. Eller dytte inn iPodhøytallerne laangt nedi øregangen og skru på yndlingsmusikk for full guffe, og sovne. Når en våkner føles ting litt lettere, men ikke alltid. Høsten i seg selv er en vakker årstid, men også litt tung og deprimerende.. Stå på Matilde, ved nedturer fører også oppturer, det er jeg sikker på :D

 • Haha, dyretolker er kule. Vi hadde en som heter Gry Nergaard nå nettop her borte, det var sykt merkelig å se på, men hun var flink. Det var en ponny som grein. Jeg tuller ikke, meg og en venninne sjekka etterpå for å se om det var sant, og han hadde våte merker under øynene. Han hadde visstnok blitt innridd feil og for fort og blitt slått med pisk i fjeset og sånn der han var først, men slapp av; Murgab har det bare bra nå. Åsi, en liten shetlandsponny hadde det bare bra, men han likte ikke unger(ironisk, siden han blir brukt til barn) og han ville ha litt mer utfordrende oppgaver(han blir brukt til presisjonskjøring littegranne). Ellers var dama veldig snill, og jeg tror det kosta 600kr for å tolke hesten din. Anbefales! ü Haha, dersom du i det hele tatt har lyst til å gjøre det. Jeg syns iallefall det virker kult, jeg skal prøve å få det til å på min fremtidige hest. Lol. Lykke til videre, og ikke føl deg dårlig for å klage på bloggen eller noe, jeg gjør det hele tida og folk har bare med å respektere det. Viss de ikke liker det er det jo bare å ikke lese, right? xo Mette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *