Hei, et gresskar!

Det er virkelig ikke hver dag jeg holder på å snuble i et ni kilos gresskar når jeg går ned trappa. I dag gjorde jeg nesten det. Pappa hadde kjøpt et gresskar til meg, og jeg gleder meg skikkelig til å skjære det ut! Selvom jeg ikke egentlig er noen fan av Halloween, er gresskar gøy. Så i år tenkte jeg å få tatt noen skikkelig kule Halloweenbilder, samt noen bilder av smådyra sammen med gresskaret. (Uten lys i da, selvsagt.)

Halloween er jo en grei tradisjon det, det er gøy å kle seg ut og alt det der, hvis man ser vekk fra de norske drittungene som kommer på døra og truer med å kaste egg på døra di dersom du ikke gir dem alt du eier av lørdagsgodt. Det er jo direkte uhøflig! Jeg nekter å la mitt dyrebare godteri gå til noen feite unger utkledd som gud vet hva. Jeg innrømmer at jeg synes det var morsomt å kle seg ut og gå halloween da jeg var yngre, men vi gjorde det med måte og ringte ikke på der folk ikke var hjemme og delte ut hjemmelagde pappkort med halloween-motiver til alle som ga oss godteri. Dessuten var vi snille og hyggelige. Sånn bør det gjøres folkens! Egg er virkelig fy.

Meen, tilbake til gresskaret. Jeg måtte selvsagt dokumentere dette nydelige gresskaret i form av bilder, og det ble observert sterkt blitslys i trappa hjemme hos oss idag. Vakre Whitty ville også være med, og som den flinke modellen hun er poserte hun villig ved siden av den store grønnsaken vi hadde plassert i trappa.

Halloween eller ikke, jeg kommer til å tilbringe denne dagen i senga sammen med min herlige stalker, svineinfluensaen. Så da får dere kose dere, hva enn dere skal, så lenge det ikke innebærere å ringe på døra mi. Jeg trenger ikke engang kle meg ut for å skremme bort unger, jeg ser ut som en halvdød heks takket være den skumle pandemien som rammet meg for noen dager siden. Gah.

Men nå er jeg helt utmattet, bare det å ta noen bilder gjør meg kjempesliten. Fremdeles skikkelig dårlig, dette suger. Går og legger meg nå, så blogges vi!


Gresskar i trappa.


Et meget fancy gresskar, dette.


Vakre Whitty og gresskaret.


Hihi, se så liten hun er i forhold!

20 thoughts on “Hei, et gresskar!

  1. Nåmiin så søtt <3 Det var et fantastisk digert gresskar! Jeg skal gå trick og treat med en venn, men vi er høflige og går ikke der lyset er skrudd av :) Syns alle bør følge den regelen. Håper du blir frisk snart, da <3

  2. Morsomt at du fikk et giga gresskar da :P
    Whitty ble jo perfekt ved sidna det gresskare, kule bilder :P Gleder meg til og se gresskaret ferdig utkjært.

  3. Oii, svært gresskar. Haahaa. Gresskar er gøy, det er jeg enig i, men problemet mitt er at vi ikke er en tradisjonfamilie på noen som helst måte, så vi har aldri hatt gresskar… Grr. Jaja. Håper du får en fin dag til tross for pandemien din. :) *KOS*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *