Frieser i farta.

Vi er fremdeles på hytta, datoen er fremdeles den 18. og det er blitt noen timer siden vi skrittet rundt i frosten. Når sola står høyt på himmelen og bakken har tint, kaster man seg på hesteryggen for en skikkelig gallopp på jordene. Maria og Lotto er selvsagt med, da hestene våre er totalt uatskillige. Så er det bare å varme opp og sette igang, og kort tid etter dundrer vi over de herlige jordene ved hytta.

Batman går godt fram, men blir litt daff etterhvert. Så går Maria og Lotto opp til hytta igjen, og da våkner hesten min for fullt. Fysøren, makan til heit frieser skal du lete lenge etter! Jeg skritter ham litt rundt, og bort til andre siden av jordet, så gir jeg et lett galloppsignal og vi går fra rolig skritt til full gallopp over hele jordet. Herlig! Batman har plutselig fått sykelig med energi, så jeg skritter ham litt rundt og lar ham roe seg litt, før vi vender mulen hjem, der en noe utålmodig Lotto venter i paddocken.

Ble ihvertfall noen bilder! Blir superglad for kommentarer, så ikke vær redd for å legge igjen et par ord!

Blogges!


Ja, her er vi da.


Og her er vi igjen.


Friesertrav! Her lar jeg ham bare lange ut alt han orker, derfor den høye formen osv. Men sjekk de stegene!


Gallopp! :D


Hihi, detta var moro.


Fysøren, sitsen min er blitt så sinnsykt mye bedre! *kjempeglad*


HAHAH, fyfaen XD LITT heit, kanskje? Men fysøren så vakker han er når han blåser seg opp, da!


Ører! Legg merke til at ørene hans tipper litt innover, det er kun friesere som har slike ører. Djevelhorn!


Du hadde ikke lagt merke til at han sto og bæsjet om jeg ikke hadde skrevet det. Men elsket bildet likevel.25 thoughts on “Frieser i farta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *