Fjellet kan fly!

Jeg hopper ikke mye med Batman, grunnet alderen hans. Han er ikke ferdig utvokst, og jeg vil ikke belaste beina hans for mye. Man hopper ikke fire ganger i uka med en så tung hest. Men så har han ikke helt lært det heller, da. Men iblandt bygger vi hindre og Batman får leke spranghest, for den supersta, smådaffe, dumsnille klumpen av et frieserfjell kan søren meg hoppe – når han gidder! Variasjon er fantastisk, og idag fikk Batman virkelig vist sine hoppeskills.

Det dundrer i bakken når Batman kommer på hinderet på en meter i god gallopp, verden står stille idet han tar sats og svever over, og idet den kollosale kroppen lander, jubler en viss Matilde som gjemmer seg bak et visst kamera av glede. FLINK GUTT!!!!!!!!

Batman kom seg jammen over en meter idag, tro det eller ei! Fjellet kan fly!

Lena og jeg løshoppet Sintra og Batman i hallen, og Batman tok en kavalett, en grind og et hinder på en meter uten problem. Er stolt av ham, jeg!

Så strechet jeg ham litt, og øvde litt på å knele. Han kommer nesten helt ned av seg selv nå, så snart sitter det! Skal kun lære ham ikke-dominante triks, da dette ikke kan misbrukes på noen farlig måte, sånn hvis noen skulle lure på det. :) Alltid kos å jobbe med hestene løse i hallen, ihvertfall!

Men nå skal jeg sove, har vært en lang og slitsom dag. Blogges!


Batman og Sintra slapper av i hallen.


Batman i det vakre lyset. Sjekk sporene, btw. Go barfot!


Sintra og Batman.


Batman er viggo!


Batman våkner, blitsen skrues på.


Og så lunter man avgårde og begynner å varme opp.


Og snart setter frieserfjellet mitt ny personlig rekord i løshopping!20 thoughts on “Fjellet kan fly!”

 • Så bra! :D Fantastisk fine bilder uten blitz først der! <3 Ble selvsagt fine de med blitz også ^^ Batman kan virkelig hoppe! :D

 • Fine bilder, likte lyset på de 3 første. Batman er kjempeflink, Snart kan dere delta i NM ^^

 • Hei. Shit, 1 meter !! Oi, snart sitter du på ryggen hans når det skjer :p Sjøl har jeg bare hoppa 60-70, men det vokser .. xD

 • Er det siste bildet akkurat 1 m? syntes det så litt lavere ut, men er kanskje ikke der han hopper 1 m? :)

  SVAR: Det nederste er 1 m, enten det ser sånn ut eller ikke. Du må også huske på at Batman er diger, og en meter er ikke akkurat mye i forhold til hvor stor han er. Derfor hinderet kan virke lavere, tenker jeg. ;)

 • så flink du er med han! :D
  har du planer om å starte han i sprang når dere har kommet så langt? :) I det hele tatt starte han? :)

  SVAR: Skal sannsynligvis ut å starte litt dressur, men det er fremdeles lang vei dit. Vi har veldig mye grunnleggende arbeid å få på plass først. Sprang har jeg ingen planer om å satse på, da friesere rett og slett ikke er noe egnet som spranghester. Jeg kommer garantert til å hoppe med ham hjemme for moro skyld, men det er ikke snakk om høye hindre og hyppige treninger, enkelt og greit fordi jeg ikke vil ødelegge beina hans. Men det blir også en stund til, for først skal dressuren sitte, så skal han få muskler, og så kan vi kanskje begynne så smått. :) Frieseren er en veldig tung hesterase, og blir de hoppet for mye, har de lett for å få ødelagt beina sine. Og jeg har tenkt å ha Batman i mange, mange år til, så det å ri ham i stykker er utelukket!

 • Så flik du og Batman er. Moro at du fikk han til å hoppe en meter :P Bra bilder den blitsern er vel heltfantastisk og ha også tenket jeg:)

 • ELSKER BILDENE! Omg, for et herlig lys. :- )) Hvor høy ISO verdi har du på de bildene egentlig? Jeg vil ha D300 jeg ogsåå! xD
  Det er så morsomt å se hvordan det går med deg og Batman. Jeg blir så glad inni meg når jeg ser hvor sterkt båndet mellom dere har blitt, og det bare med å lese bloggen din, liksom… Du er så utrolig flink, Matilde! Du burde faen mæ være stolt av deg selv.
  Du er et stort forbilde for mange heste- og fotointeresserte tenåringsjenter! :- ))

  Stooor klem fra Stine G. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *