En vakker skog langt ute i gokk.

.. Var noe jeg fant på vei hjem fra Granada. Flere hundre, nydelige eukalyptustrær plantet på rekke og rad, langt uti den verste ødemarka i knusktørre Spania. Det var utrolig vakkert, og vi måtte selvsagt stoppe og ta litt bilder. Etter å ha løpt litt rundt i denne idylliske skogen, var det på tide å kaste seg i bilen og rase hjemover, men jeg ante virkelig ikke at det fantes slike steder som dette i Spania!


Se på de nydelige trærne!


Uendelig høye, var de også.


Haha, var gøy å løpe på den myke skogbunnen.


Haha, nå var det kanskje ikke så enkelt å få øye på meg. :P


Siste bilde. Vakkert sted, eller hva?!

21 thoughts on “En vakker skog langt ute i gokk.

  1. Nyydelig! Jeg sitter her oppe i Trysil med tett, grønn granskog rett utenfor vinduet – men det blir liksom ikke det samme … xP Fint sted å ri, man kan jo trene på serpentiner og åttetall i det uendelige … x]

  2. Hehe, kult! Haha ja, fint sted å ri om man skal trene på serpentiner o.l. som Anna sa xD Jeg fant deg på det bildet (h)

  3. Du store Jeremias! .. Eller noe sånt. Sjokkerende vakkert. Og for noen farger! (De grønne altså. Heh) Du er så søt på det bildet hvor du gjemmer deg. Cx Tihi. Men uansett. Du er så heldig som opplever det der. Jeg er lei av gran, huff. *KOS*

  4. Dritkul skog :'D
    Men når skal du skrive mer om Batman på presentasjon siden hans? =]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *