Drømmestemning på hytta.

Disse bildene bør minne dere om et innlegg jeg har publisert tidligere, “Fake a smile” med noen bilder av meg. Vel, disse er av Batman og meg – tatt på nøyaktig samme sted og i og med at jeg tilfeldigvis har på meg samme genser er disse bildene skremmende like de som er blitt tatt før, bortsett fra at Batman her med her. Med pappa som fotograf tok vi noen koselige bilder av Batman og meg, og etter en kjapp omgang i Photoshop er jeg storfornøyd med resultatet!

Etter å ha tatt en del kosebilder, klatret jeg opp på ryggen til Batman og red litt rundt i taugrime. Var utrolig herlig, og i og med at jeg kun styrte ham bed hjelp av sete og vekten av tauet, gikk det overraskende bra! Merker at jeg har fått så sinnsykt mye bedre kontakt med ham. Har jo aldri ridd uten hodelag før (jeg regner også bittløst som en type hodlag, i og med at det gir “ridesignaler”), ettersom det strengt forbudt på stallen der vi står, så det var kjempegøy å prøve! Batman oppførte seg himmelsk og var så rolig og snill hele tiden.

Jeg har tidligere slitt litt med at Batman har vært veldig uselvstendig og lite selvsikker, og før var det slik at straks jeg slapp tøylene ble han usikker og stressa, fordi han ikke visste hvor han skulle. Jeg klarte ikke ri ham på sete, da han gjorde seg litt “døv”, men nå har jeg utrolig god kontakt med ham, og han slapper fullt av i fritt skritt på lange tøyler i hvilken som helst situasjon. Jeg kan ri ham på sete og med stemme, og det er rett og slett helt fantastisk å bare vite at man kan stole hundre prosent på hesten sin på den måten! :D

Vel, har vært en helt herlig hyttetur, og jeg har virkelig aldri sett Batman så avslappet før i hele mitt liv, tror vi begge hadde godt av et avbrekk i hverdagen. Har også lagt merke til at jeg har lært å kjenne ham på mange flere måter i løpet av turen, både med det å laste ham av og på henger, og ri ham i fremmede omgivelser. Batman er helt herlig, og jeg elsker ham over alt!

Kos dere med bildene og legg gjerne igjen en kommentar, så blogges vi!


Gutten er klar for fotoshoot!


Dagens yndlingsbilde. Se så vakkert det er der!


Batman og meg.


På Batmans rygg i bare taugrime for første gang. Herlig!


Han er så flink, atte!

29 thoughts on “Drømmestemning på hytta.

 1. Så fantastisk! Ah. Jeg vet hvordan du har det. Altså, ikke med så stor hest og greier, men alt jeg bruker er taugrime, signaler og horsemanship. :3 Mjoa, jeg rir en shetlandsponni, men de er mekig undervurdert iogmed at de er så små. Men virkelig fantastisk!
  Dere har litt av et bånd.
  *KOS*

 2. Gaaad, nydelige bilder :) Kommer alltid i en sånn stemning da jeg ser på bildene deres!

  Men hvorfor er det ikke lov med bittløst på stallen der du står? Jeg mener. Hvis man stoler 100% på hesten sin, burde det vell ikke være noe problem? Bare lurer altså :D

  SVAR: Det er lov å ri bittløst, og jeg har ridd Batman litt på hack, men det er forbudt å ri i grime. Og taugrime er jo forsåvidt en grime, så derfor har jeg ikke ridd i taugrime før. Men bittløse hodelag er jo hodelag, med en eller annen finjustert press-effekt, så det gir jo samme effekt som bittet, på en mildere og anderledes måte. Men når man rir i taugrime rir man på sete og bruker vekten av tauet til å svinge, så det er noe litt annet. :) Derfor det var litt spesielt! Tusen takk for kommentar!

 3. Syykt nydelig bilder! Dere er nydelige sammen! < 3 (Husk og ta bilde av Fantomet, om du fortsatt har ham! ^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *