Dressurfrieser i rødt.

I dag har jeg prøvd den nye, røde shabraken og de matchende bandasjene på Batman. Etter å ha striglet i en time og lagt på sal, var det på tide å surre bandasjer. Å surre bandasjer er virkelig kjedelig. Det tar skrekkelig lang tid, det er vanskelig å få dem til å ligge riktig, og når man skal til å feste borrelåsen har man selvsagt klart å vrenge dem, og må gjøre alt på nytt. Omsider kom vi oss ut på stallplassen og var klare til å dra.

Med fotograf på slep og et smil om munnen red vi bort til jordet. Vi skrittet og travet litt, og jeg jobbet litt med ham i traven. Han var myk og fin, og følsom for sete idag, og mot slutten begynte han også å løfte ryggen og jobbe med bakbeina. Herlig! Vi fikk en del bilder også, så da blir det blogg.

Haha, kanskje vi har en sjanse innen dressur likevel.

Ikke sant han kledde det nye utstyret?


Rød shabrak på kullsvart hest, lekkert!


Bandasjene er også på plass.


“Jeg vil ikke bli tatt bilde av nåå, jeg vil løpe!”


Er det bare meg, eller går han jævlig fint her?


Rumpebilder må med.


Haha, koos. Hesten min er verdens beste, ikke noe å diskutere engang.31 thoughts on “Dressurfrieser i rødt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *