Dagens innkjøp.

Her kommer bilder tingene jeg kjøpte på Oslo Horse Show idag! Er superfornøyd med shoppingrunden, fikk tak i ting jeg har trengt og hatt lyst på i evigheter til en billig pris. Nå kan vinteren bare komme, jeg er klar. Herlig! Siden det er så mye, setter jeg opp en litt anderledes oversikt idag, ikke et helt vanlig blogginnlegg liksom.

Et bilde av selve tingen, og et nærbilde av for eksempel en detalj. Si gjerne hva du synes om designet også, har lagt veldig mye jobb i det. Blogges!


Rød shabrak
Nydelig, rød shabrak fra Heimer med kanter dekorert med gulltråd. Rødt passer mine sorte perle helt utmerket, og fy søren som jeg falt for denne shabraken! Kan ikke vente med å ta en skikkelig fotoshoot med det røde utstyret på. Elsker den, rett og slett. Dagens beste kjøp!

Kjøpt: Heimer
Betalt: 269 kr


Røde fleecebandasjer
Matcher den røde shabraken perfekt, tenk så fin han blir med rød shabrak med røde bandasjer til! Måtte jo bare ha dem. Fine å varme opp i om jeg skulle ha litt dårlig tid, så det er jo greit å ha.

Kjøpt: Heimer
Betalt: 169 kr


Ullsokker
Jeg forguder disse ullsokkene. De er laget for å ri i, de er tykke, perfekte, nydelige, vidunderlige og fantastiske – og de holder deg god og varm på føttene hele vinteren. Jeg tror jeg elsker han mannen som selger slike ridesokker på OHS hvert år. Jeg kjøpte ett par i fjor, og bruker dem nesten hver dag. (De er blitt gjennomsiktige, fordi de er så slitt.) I år kjøpte jeg tre nye par, og jeg elsker dem allerede! Perfekt for kalde vinterdager i stallen.

Kjøpt: Sokkemannen på OHS
Betalt: 500 kr


Svetteskrape
Greit å ha i pussekassa, spesielt når Batman drypper etter at jeg har hentet ham inn fra regnværet, og jeg skal ri for trener om et kvarter. Kjekt å når jeg mangler håndkle og har det småtravelt. Har oppstått en del situasjoner der jeg har erget meg over å møtte tørke hesten min med genseren, for å si det sånn.

Kjøpt: Horze
Betalt: 49 kr


Hvit dressurshabrak
Helt enkel, hvit dressurshabrak med små sømsydde ruter fra Horze. Den var på tilbud, og jeg kunne trenge en helt enkel hvit shabrak, så da var det bare å slå til.

Kjøpt: Horze
Betalt: 120 kr


Hvite fleecebandasjer
Bare fordi de passer fint til den hvite shabraken, og Batman vi har på begge kan vi i et heldig øyeblikk se ut som en meget proff ekvipasje. Haha, neida, bare tuller. Men de er jo fine, da.

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 200 kr


Golden Stripes ullteppe
Et helt ekte, fake Golden Stripes teppe som jeg gleder meg til å ri på tur med i vinter. Kommer til å passe perfekt til skritteturer i morgenkulda! Om Batman blir svett, kan jeg også bare slenge det over ham, eller ha det over ham når jeg varmer opp i hallen. Elsker det!

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 490 kr


Leietau med kjetting
Tilfelle Batman skulle bli skikkelig hingstete etter å ha blitt lastet av på et nytt sted eller liknende, er det greit å ha litt ekstra kontroll når dyret på 600 kg stresser seg opp. Leietau med kjetting er tingen!

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 69 kr


Rumpevarmer
Tidenes beste oppfinnelse, seriøst. Har ønsket meg sånn siden jeg red islandshesten Dis for over fem år siden. Hun hadde sånn på salen sin om vinteren, og de turene med rumpevarmer på salen var de eneste turene jeg ikke frøs. Anbefales på det sterkeste, helt herlig å sitte i! Tres over setet i salen, enkelt og greit.

Kjøpt: Skoies
Betalt: 499 kr


Kapsun
Lekker kapsun med tre ringer i sort lær av høy kvalitet. Jeg var på desperat leting etter en kapsun i lær, og når den der dukket opp til halv pris, måtte jeg jo selvsagt bare ha den. Den former seg etter Batmans mule og er veldig slitesterk. Den er perfekt, og jeg er superfornøyd!

Kjøpt: Soma standen på OHS
Betalt: 700 kr


Kingsland-lue
Lua fra Kingsland jeg har ønsket meg så lenge! Alle andre går jo rundt med rådyre dunjakker, dunvester og ridebukser fra Kingsland, men jeg nøyer meg fint med en lue. Den er varm og god, med en fancy dusk på. Elsker den!

Kjøpt: Skoies
Betalt: 120 kr


Eplegodbiter
Det eneste jeg kjøpte som jeg vet Batman virkelig vil sette pris på. Godteri! Jaja, han fortjener det.

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 30 kr


Lærtøyler
Nye kandartøyler (tynne lærtøyler) ettersom de forrige røk. Var yndlingstøylene mine, så gode å myke, og så skjer det vett. Men disse er akkurat samme modell, og kostet bare 50 kr! Yay!

Kjøpt: Horze
Betalt: 50 kr


Lærsåpe
Eller hva det heter. Sånn man smører inn lær-ting med. You know. Uansett, den forrige er tom, så da hadde jeg liksom ikke noe valg.

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 129 kr


Svamp
Fordi jeg trengte en ny en. Den forrige svampebob ble nemlig angrepet av en bikkje og revet i filler på stedet. Stakkars svampebob.

Kjøpt: Ukjent stand på OHS
Betalt: 19 kr

33 thoughts on “Dagens innkjøp.

 1. Sikle sikle…. Jeg vil ha absolutt ALT det du har kjøpt! Æhhhh… Neste år SKAL jeg til OHS og da SKAL jeg kjøpe minst kvarte Telenor Arena! Hm. Godt jeg har bursdag snart. :-3 Skikkelig kul blogg forresten, supert satt opp!

 2. Hallo. Det skulle vært ulovlig å gjøre folk så sjalu! Du er ond, Matilde xD

  Og btw! Batman i rødt <3 Kan ikke vente til å se ham i det!

 3. Jeg kunne ikke dy meg fra å regne sammen prisen av alle de fine tingene der, og jammen ble det 3413 kr! Skikkelig bra satt opp ja :D

 4. Omg! :O Kjempemasse fint, skulle gjerne hatt mye av det samme til min sorte perle! Virkelig. Elsker KAPSUNEN din, og LEIETAUET MED KJETTING, MÅ ha det en dag! :D

 5. KJEMPE FINE TING! Jeg så deg og Maria, jeg var en halv meter unna dere, jeg var helt i hundre inni meg. Dette gikk i hodet mitt første gang jeg så dere: "Der er MATILDE! Og MARIA! Må si hei, må si hei, tør ikke.". Dere satt to rader foran meg, noen seter til høyre, jeg hadde så lyst til å si hei, men dere biter, begge to. Virket det som jeg trodde. Så at dere hadde *kremt* litt å bære på når dere skulle dra igjen (da stod jeg 2 meter unna dere xD)! Sånn til informasjon :)

 6. åå, det frista meg med det dekkenet ^^ syntes det er dritkult :) designet er helt greit, men jeg synes det er finest med svart kant og litt skygge bak X)

 7. Ja nå har du vel utstyr for noen år framover tenker jeg, eller?
  DU var heldig som fant den kingsland lua for bare 150kr, jeg så på den samme men da var det ikke noen hyggelig pris nei, 350kr.
  Gleder meg til og se Batman med alt det utstye"ikke på en gang"
  Det var foresten veldig bra oppsetning av det du hadde kjøpt. :P

 8. Jeg var der i dag (søndag) :) Veldig kjipt å ikke ha en hest å shoppe til:-/ Det er liksom ikke så mye man kan kjøpe da som er spennende;) Stod en stund¨å sikla over Golden-stripe dekkene jeg å. Synes oppsettet var kjempe fint!

 9. Fine ting :D Jeg var der i dag (søndag) og jeg skulle kjøpe sånn Kingslandlue, den er superfin, men den kosta 350 kr, og GoldenStripedekken 800 kr. Hvorfor fikk du det så billig?
  Fint oppsett foresten :)

 10. Mye fint du hade kjøpt… Batman blir sikkert kjempefin med det ^^ Jeg kjøpte også shabrak på heimer, bare i lyserosa :D Får håpe Belinda blir fin med den :p

 11. Så utrolig mye fint du kjøpte !
  Pappa har lovet meg hest til konfermasjonen min, og jeg har allerede satt opp liste til ting jeg skal ha xD .. kult at du fikk alt så billig da ! :)

 12. Hadde du værrt på Göteborg Horse show hadde du sikkert brukt enda mer penger! Der er utstyrsmessen så stor at du lett går deg bort ;p På størrelse med hele telenor arena eller noe :D
  Herlige ting du hadde kjøpt, forresten, han kommer til å kle den shabracken :-)

 13. Er sånn "må ha" på nesten alle de tingene! : D
  Det blir sikkert kjempegod jule stemning bed rød shabrack og røde beinbandasjer.
  Likte bildesystemet utrolig godt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *