Vannhesten.

I dag har jeg og Batman vært på langtur. Eller, lang og lang. Når alt kommer til alt var vi vel en liten kilometer unna stallen hele tiden. Meeeen det føltes langt likevel, for vi tok en ganske stor omvei. Målet var den herlige naturen på Breivoll. Der finnes alt fra vakre enger, strender og fantastisk vakker skog, store plener og det beste av alt: Det er lov å ri der! Så vi pakket salveskene og red ut, med Camilla og Corinne i tet.

Maria, søsteren min, og Lotto, Camilla og fórhesten hennes Corinne, og meg og Batman. Tre blide ryttere på hver sin hest. Sola skinte og været var nydelig. Vi red langs store jorder, på veier og i skogen før vi endelig kunne puste inn frisk sjøluft. Vi travet gjennom den nydelige naturen med gress under hovene, og snart kunne vi skimte havet. En nydelig liten bortgjemt sandstrand lå ved føttene våre. Kameraet var selvsagt på plass, og vi satte straks igang med en aldri så liten fotoshoot. Batman var skeptisk til havet. Det bråket og rørte på seg, det luktet rart og smakte salt. Oppå det bevegde det seg skumle båter. Det tok litt tid før jeg fikk ham ut i vannkanten, men da han forstod at vannet ikke ville drepe ham, gikk Batman inn for å drepe vannet. Bokstavlig talt. Batman løftet frembeinet og begynte å slå vannet! Han løftet beina og slo ned på vannet av all sin makt. Jeg ble selvsagt søkk våt, og følte meg passe hjelpesløs oppå der. Vannet sprutet sm bare pokker, og saltvannet svei i øynene. Men hesten hadde det jo dritgøy. Og kule bilder ble det!

På hjemveien gallopperte vi litt igjen, over en svææær gress-slette. Gikk sinnsykt fort, og det var utrolig gøy! Så stoppet vi i en kiosk og vi kjøpte softis. Nam!

Så fortsatte vi ii retning hjem, og tok en snarvei gjennom skogen opp noen bakker, før vi kom opp til det store jordet ved stallen. Der tok vi en gallopp. Corinne og Lotto fløy oppover jordet med hber sin rytter på slep, men Batman hang ikke HELT med for å si det mildt. Han bare sto der og halvsov! Så fikk han øye på kompisene som var laaangt der oppe, og du kan tenke deg vi fløy. Jeg har aldri galloppert så fort før i hele mitt liv. Sånn virkelig. Tenk deg å sitte på en enorm, sterk hest i rasende gallopp opp et uendelig jorde, mens de andre hestene sakte forsvinner i horisonten. Ã… kjenne manen piske deg i ansiktet, og følelsen av trygghet. Du vet hesten klarer å bære deg, uansett hvor fort det går, så er du trygg. Du stoler på hesten din, den stoler på deg. Følelsen av en slik gallopp er ubeskrivlelig. Det er så SINNSYKT GØY.

Anyways. Batman ser ut som en mektig, spansk hingst når han kommer med sine wannabe-spanske steg og tripper rundt i vannet med bøyd nakke. Nyt synet av den fantastisk vakre vannhesten min, så blogges vi!


Nettopp ankommet paradiset, hestene skal selvsagt smake på det.


Søte hesten min!


Og jeg var i salen igjen.


Trave litt på gresset.


Og skritteee.


Ned i sanda!


Det er litt merkelig å tenke på at jeg bor på en øy i dette havet.


Batman speider utover.


Lyset var nydelig, sånn btw.


Haha, vi møter vannet for første gang! Batman er i gang med å myrde det.


Vasse litt i vannkanten.


Og strekke ooooordentlig ut! Herregud, han er lang! Og utrolig nydelig.


Og her begynner det endelige hav-drapet.


Bildet sier alt. VANN ER GØY. Ble sinnsykt pent bilde, egentlig. Sånn til tross at jeg sitter og vræler fordi jeg blir søkk våt, og Batman er helt besatt av å slå vannet.


Vi avslutter med litt ridning i vannkanten.


Skritt.


Trav, han har virkelig steg!


Trav.


Enda mere trav.


Og vi avslutter med et skikkelig fint bilde av langbein som virkelig langer ut.20 thoughts on “Vannhesten.”

 • Ååeh. Det er ingen vannkanter ved Slogum. Så slemt gjort. D: Jeg vil også vasse i vannkanten med hester! Helt fantastisk nydelige bilder!

 • Kjempe flotte bilder. Nydelige. Ble helt forhekset. Fikk plutselig lyst til å dra til stallen og nappe med meg en hest og ri til stallen.

 • *Sikle* Vet ikke hva jeg si, nydelig hest og nydelig vær og perfekt kamera og instillinger = NYYYYYDDDEEELLLIIIGGGEEE bilder!!!

 • Så veldig gøy ut:D men du vet når en hest “dreper” vannet sånn, så er den ofte på vei til å rulle seg:P Men samma det, kjempe fine bilder:)

  SVAR: Haha, ja, jeg vet. Men han skal ikke rulle seg, han synes bare det er utrolig morsomt. Han gjør det i søledammer og slikt også, men har sletts ikke planer om å legge seg ned. Er bare utrolig morsomt å plaske! xD

 • Nyyyyyyeerlig! på det første drepe vannet bildet, ser du ut som et spanskt steg :D Tenkt å lære han det eller? xD

 • HERLIGE BILDER ! :D <3
  Dere er så søte, har ikke ord. Jeg vil være meed. ^^ Men det er bare en ting, jeg legger merke til at du enkelte ganger har svai rygg. Jeg har akkurat samme problemet, og driver og jobber med det. Jeg har kjent at når jeg ikke svaier, får jeg mye bedre balanse i overkroppen og kontroll på sjenklene. :) INN MED NAVLEN :D
  Du er superflink da, stå på Matilde. :)

  /Stine G

  SVAR: Tusen takk for kommentar! :D Og ja, jeg sliter fryktelig med svai i ryggen-greia. Klarer bare ikke venne meg fra det. Da jeg red på rideskolen ble jeg i ni år bedt om å rette meg opp, men fikk aldri beskjed om hvordan. Jeg svaiet i ryggen, og fikk høre at det var riktig. Og det er det definitivt IKKE. Nå som jeg rir hver dag har jeg til og med begynt å få vondt i korsryggen, og tar sit-ups hver dag for å bli sterkere i magemusklene. Men ja, tusen takk for tips og påminnelse, har blitt bedre til å huske å presse inn navlen og ta skuldrene tilbake i det siste, men det kommer nok til å ta litt tid å venne av den helvettes svaien i ryggen. Oi, jeg babler. UANSETT. Tuusen hjertelig takk for kommentar! :D

 • Nydelig vannebilder! :D hihi, og følelsen av at en hest løøøper så fort som søren er så utrolig digg! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *