Stranda.

Like utenfor vinduet har vi verdens diggeste strand. De brusende bølgene som holder meg våken om natta bor på den stranda. På denne strands finner man alt fra døde delfiner (jeg har funnet en allerede.), kråkeboller, skumle fisk, villhunder og innpåslitne måker. Dette høres i for seg veldig negativt ut, men jeg digger stedet. Så, ettersom jeg mangler interessante ting å blogge om, her er et par bilder fra vår høyt elskede strand!

Så, here we go.


Heerlig!


I tillegg til de døde delfinene og kråkebollene, er også Matilder observert her.


Smiiiiiil.


Fotsporene mine og bølgene i morgensola.


Vannet som bruser innover stranda.


Et skjell.


Steiner.


Den steinete delen av stranda, likte kontrastene i det sterke motlyset mot steinene.

25 thoughts on “Stranda.

  1. Heldige deg! ü stakkars deg som fant en død delfin :/ hadde jeg gjort det, så hadde jeg nok besvimt.. ://

  2. Naaw. Det var så fint! <3 Jeg har alltid hatt lyst til å dra til et eksotisk sted og fotografere. Hmpf. Men stakkars delfiner.. >.<
    .. ET SKJELL. Oi. Jeg liker det. Hehe.
    Jeg kan nesten innrømme at jeg savner Batmanblogger. Hmm. Men stranda er fin. :) *KOS*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *