Søppelsekker som spiser superhelter.

I dag hadde jeg og Batman vår første ridtime for Lena. Hun har tilbudt seg å undervise oss i grunnleggende dressur en gang i uken, og det trenger både jeg og Batman virkelig! Jeg gledet meg helt sinnsykt og hentet inn Batman i god tid. Jeg hadde time klokken fem, men red ut tjue minutter før for å varme opp på jordene. Trav og skrittet en del, skulle jo ikke slite ham ut, men det ble også en noe ufrivillig gallopp.

Line ble med på oppvarmingsrunden med filmkamera godt plassert i hendene, og filmet litt. Jeg skritter Batman ned langs jordet, og plutselig spretter en søppelsekk over gjerdet og ut av skogen. Batman er ganske kald i hodet og løper sjelden ut, og når han gjør det bremser han med en gang jeg ber om det. Søppelsekken kom rett mot oss, og Batman kastet seg rundt og gallopperte som bare pokker laaangt oppover jordet. Hurra, instinkter! Jeg mistet begge stigbøylene og tøylen idet han bråsnudde, og klamret meg fast i den flagrende manen av alle mine krefter. Det gikk fort. Jeg var ikke direkte redd, og visste jeg lett kunne stoppe om jeg fikk tak i tøylen, men måtte jo holde balansen på ett vis også. Dersom jeg ikke hadde vært på et digert jorde og likevel hadde planer om å ta en gallopp, hadde jeg selvsagt stoppet ham, men hva var vitsen å anstrenge seg unødvendig når man vet at hesten vil bremse av seg selv når man kommer til toppen? Jeg lot ham løpe opp til Line, der han sakket ned, og da tok jeg tøylene og ba ham roe ned. Ja, da er det bevist, da. Søppelsekker spiser superhelter!

Men ingen skade skjedd, og Batman ble ikke svett etter løpeturen engang. Dessuten fikk vi et råbra filmklipp, det er bare å overse min elendige sits og de dinglende stigbøylene. Er ikke SÅ lett å klamre seg fast, nemlig.

Dressurtimen gikk helt sinnsykt bra, og både jeg og Batman fikk utrolig mye ut av det! Lena er superflink og jeg gleder meg allerede til neste gang! Vi jobbet kun i skritt og trav, med overganger, volter og sits. På slutten slappet Batman helt av og gikk og prustet fornøyd. Han jobbet supert på voltene og søkte stadig ned. Vi ga oss da han gikk perfekt på begge hender, og jeg kunne forlate ridehallen med et smil om munnen. Ble ikke så mye film av selve timen, men det får så være. Var ikke så mye action akkurat, kanskje ikke så superinteressant å se på? Men jeg skal få til en skikkelig dressurfilm en gang!

Jeg minner om at hverken jeg eller Batman er superproffe, og jeg vet jeg har veldig mange sitsfeil. Det er en grunn til at jeg rir for instruktør! :)

Tusen takk til supersnille Line for filmingen, glad i deg!

Vel, kos dere med filmen, så blogges vi!


Redigerte i en fei, derfor litt slurvefeil innimellom.

28 thoughts on “Søppelsekker som spiser superhelter.

  1. Kjempe fin film :D Dere passer kjempe bra sammen virker det som! Og på den galopp-delen, det ser ut som at det var med vilje :)

  2. Utrolig fin film! Superteam! veldig bra filma forresten :-) det er ekkelt når de blir skremt og løper ut, men det er jo ikke deres feil. alle blir jo skremt noen ganger : ) Gleder meg til neste blogg! <3

  3. Utrolig fantastisk film! JEG ELSKER GALOPPEN PÅ JORDET. Jeg fikk frysninger. Ned hele ryggen. Dere gir meg frysniner. Vet du hva? Det eneste som gir meg frysninger (omtrent), er hestens kraft, og dens samarbeid med rytteren. Heh. Litt awesome at dere er både superpåwah og fantastisk samspill! :] Hieh. Jeg liker dere to. Dere gir meg som sagt frysninger.
    *KOS*

  4. Kjempe fin film, la ikke merke til helt med samme at du hadde mistet stigbøylene, men du fikk det til fint likevel :D

  5. Jeg så hvilket jorde du var på!! Det er så fint der! :D Du er kjempe flink. La nesten ikke merke til stigbøylene dine jeg. Du har kjempe fin sits du da!! :D :D

  6. Syntes du har en veldig fin sits jeg :-) Så syntes jeg du er utrolig tøff som ikke blir skremt når Batman løper ut sånn :-) Jeg hadde nok kommet til å bli redd jeg ja ;p Lykke til vidre :-)

  7. Utrolig fin film! Blir utslått hver gang jeg ser en så fin hest galoppere i saktefilm. :3 <3 Dere er et så sinnsykt godt par!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *