Oslo Horse Show!

Da var høsten her, og fredag 9. oktober er det igjen tid for Oslo Horse Show! Som vanlig har jeg tenkt meg dit, for å shoppe overdrevne mengder hestedill til Batman, ta bilder og rett og slett ha det gøy. Nytt sted i år, og det kan jo bli interessant. Telenor Arena er visstnok enorm, så dette skal bli moro. Halve hestenorge blir vel å se, og det er sikkert noen av dere lesere som har tenkt dere dit? Vel, jeg kommer på lørdagen, så kanskje vi sees!

Jeg drar sammen med Maria, søsteren min, men hvor vi sitter, det husker jeg ikke. Men ja, jeg gleder meg skikkelig!

Så, hvis du tilfeldigvis får øye på meg, så er det bare å komme bort å si hei, jeg biter ikke, og det hadde vært koselig å hilse på dere. xD

Anyways. Skal du på Oslo Horse Show i år?


Den aldeles nydelige logoen passet vel greit inn her.

39 thoughts on “Oslo Horse Show!

 1. Yay! endelig er jeg den første til å kommentere! WOW! jeg vil dit. men jeg er ikke hjemme : ( høres utrolig gøy ut.

 2. Jeg skal, lørdag! :D sitter på felt O eller noe sånt, hvis det fins x] Men drar med venninne som kommer til å bli gææren hvis jeg skal gå rundt å si hei til alle kjente fjes, og jeg er dessuten alt for sjenert sååeh.. ^^,

 3. Skal dit alle dagene med kusina mi =) Skal si hei, hvis jeg ser deg :) Hør etter noen med sørlending dialekt ^^ Sikkert ikke altfor mange som har det ;P (snakker ganske så sørlending jeg å, med tanke på at hele familyen er derfra :P)

 4. Jeg skal dit på lørdagen :- )
  Det samme som deg står på min oppgaveliste.. Shoppe og ta bilder! :-D

 5. Ååh, heldiggris ; o : ))
  Jeg skulle egentlig dit på dagen min (10 oktober), men det ble/blir ikke i år : (

 6. Jeg skal på OHS på lørdagen :D:D Skal shoppe en god del til min søte ponni Lady, og bare KOSE meg:D Hest 4 ever <3

 7. Nååå, så heldig du er! Har aldri vært der, men må nesten komme meg dit og kjemme bort forhesten min, haha =D Men har ingen planer enda..

 8. jeg skal jobbe i stallen, så hvis du ser meg må du si hei. Jeg er elendig på å se enkeltpersoner i store mengder :-p
  Vi snakkes sikkert! kanskje du kan ha bildene til eg da?
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *