Oksvalflua, Knollen og Spermbanken.

Som du sikkert har fått med deg, bor jeg og familien min på en øy. Derfor har vi selvsagt servietter med kart over Oslofjorden på. Da familien spiste taco her om dagen, tok jeg meg tid til å studere dette kartet. Og da kom jeg over mange interessante ord og stedsnavn, men da øynene mine gled over spermbanken reagerte jeg selvsagt slik som en annen sekstenåring ville reagert. Et eneste stort “WHAT?”, fulgt av ukontrollerbar latterkrampe.

Og selvsagt må jeg blogge det. Greit, vi har Oksvalflua, Tosoberget, Geitesteinen og Knollen. Men Spermbanken tar jo kaka. Liksom HALLO. Tenk å kalle en øy for SPERMBANKEN? Sjøfolk!

Jess, jeg er jo sååå glad for at hele slekta leser bloggen min akkurat nå, men jeg kunne jo søren ikke la vær. Jaja, bra folk har kreativiteten på plass. Er ihvertfall ikke mye fristende å dra ut til Spermbanken på en koselig familietur med båten, hva?

Når vi forresten snakker om kart, vi hadde gateorientering i gymmen idag. Det var døden med stor D. Jeg havnet heldigvis på gruppe med Eline og Ingrid, så det kunne vært verre, men vi fant ingenting og vi måtte til og med stoppe i en tusen år gammel, dau kiosk og kjøpe MAT for å ikke sulte ihjel på den lange ferden langs St. Hans Haugen. OG vi passerte faktisk BRANDTS GATE!!!!!! Hvor kult er ikke det, liksom. Jeg har min egen gate! Okei, nå følte jeg meg litt sånn betydningsfull. Sånn, da vet du det.


Når jeg tenker meg om, så har vi faktisk det skiltet i gangen. Jeg tror pappa stjal det en gang i tiden. Ehehe. Mobilbilder, hurra! Men altså, det ER litt kult.

Jaja, nok babbel. Dere har blitt superflinke til å kommentere, fortsett med det! Det gjør meg skikkelig glad, sånn seriøst. Gleder meg til å komme meg på en PC for å lese alle de supersøte kommentarene deres. Hihi, tusen takk ihvertfall! Dere fortjener en klem hele gjengen. SÅ. Her har du en gigantisk supervirituell bamseklem fra meg!

Blogges!


Våre superfancy servietter!


Ærlig talt.43 thoughts on “Oksvalflua, Knollen og Spermbanken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *