Med vinden i håret.

Wuhu, jeg har blitt skikkelig flink til å blogge! Og da må dere bli flinke til å kommentere, hvis ikke blir jeg sur og går til streik. Ja, jeg er seriøs. Dere kommenterer jo, men det er så mange som leser og bare ikke gidder å kommentere, og DET er teit. Det er ikke så vanskelig å skrive et par setninger, og det gjør meg så glad! Så, kommenter. OG. Idag. Idag er det den daffe søndagen, dvs sove lenge og være avslappet.

Derfor ble det ingen dundrende gallopptur eller hard dressurøkt idag, nei, denne dagen har stort sett bare gått med til kos, kos og atter kos. Og hva er vel mer kos enn å få tatt noen skikkelig vakre bilder med vinden flagrende i både man og krøller, med dus stemning på de uendelige jorder?

Det var folkevandring da vi red ut. Folk til fots, hester til fots, folk til hest og folk med hest. Dette opptoget bestod av Linnea med isisen Embla, Lisa med shettisen Dollar, Maria med flekkedyret Lotto og Batman og meg. Samt Theodor og Line. Kamera var med, og hestene nystriglet og småtrøtte, så da var det bare å skritte opp på jordet og sette igang!

Mange bilder ble tatt. Først tok jeg en del bilder av Maria og Lotto (og de ble seriøst BRA. Skal legge i galleriet. Shit. Galleriet. Det er dødt, det.), så tok Lisa en del herlige bilder av Batman og meg, mens Linnea red rundt med Embla, med Theodor på slep. Line løp litt til og fra og holdt hester og slike ting.

Jeg hadde selvsagt på meg det typiske søndags-antrekket som består av joggebukse, tennissokker og utslitte sko. Heldigvis hadde jeg på meg en dus, lyserosa genser som gjordene bildene mer duse og romantiske. Hihi. UANSETT. Etter en kjapp redigering er bildene klare for bloggen, for at nettopp DU skal ha noe å gjøre. Derfor kan du søren meg legge igjen en kommentar om hvor nydelige vi er sammen eller noe slikt. Dere er flinke til sånt.

Okei, nok mas. Nyt bildene, sååååå blogges vi!

PS: Er du lei av Batmanblogger, kan du glede deg til neste blogg. Den inneholder et kart over Oslofjorden, sperm og en eller annen bank. Woho!


Haha, det er ikke rart jeg forlater stallen med god samvittighet. Her går Batman og koser seg med vennene sine, hele døgnet!


Trøtt?


Likte fargene her, selvom jeg ser mongo ut.


Folkevandring!


Batman koser seg mens jeg fotograferer Maria og Lotto.


Sååå er det på tide å plassere ræva på feil side av kamera og smile som om du mener det.


Og Batman elsker som vanlig å rufse meg i håret.


Kooose!


<3


Og så begynner vi for alvor.


Med vinden i håret.


Så bryter vi loven og jeg hopper opp på den showsheen-glatte frieser-ryggen. Og fyysøren som han viser seg fram!


Ikke vanskelig å se hvem som er kongen på haugen, nei.


Kooos!


Og til tross åleglatt joggebukse mot showsheen-pels, ble det et par bilder i damesal også.


Hadde tatt seg bedre ut med kjole, men likte dette kjempegodt likevel. Husk å kommenter, så blogges vi!79 thoughts on “Med vinden i håret.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *