Kosetur i skogen.

Hohei, mye som skjer i huset vårt nå. Stress! Forklarer senere. Men ja, jeg bare slenger ut en kort blogg med litt bilder fra idag, tatt av Maria og Lisa. Utrolig koselig dag med herlig vær! Tok også konfirmasjonsbilder til Camilla idag, og tjente 500 kr. Var en utrolig herlig fotoshoot, Camilla er herlig å jobbe med! Skal legge ut bildene i galleriet i løpet av ferien, pluss to mapper til. Vet det er litt dødt der nå, men lover å fikse, bare dere slutter å mase!

Men ja, ettersom Batman gikk ganske hardt igår, tok vi det med ro idag. Ble barbak skrittetur i skogen, utrolig koselig! Er ikke stort mer å si egentlig, så dere får kose dere med bildene, så blogges vi!


Hente inn.


Man tar seg god tid til kos på veien. ^^


En halvtime senere, klar til å dra! Ah, jeg elsker at jeg sitter så bra på ham barbak! :D Uten at beina mine henger en halvmeter under magen hans, liksom.


Himmelen var fin og blå.


I skogen, elsket stemningen dette bildet!


Og vi beveger oss videre. Terrenghest er greit å ha når man bor i Norge.


Og pooose! xD


Hoho, man rekker selvsagt å ta litt bilder fra bakken i det fine lyset også.


Og deeet var dagens siste.

22 thoughts on “Kosetur i skogen.

  1. Enderlig er jeg ført til å skrive!! ü Men samma det… :' P Digger bildene i denne bloggen! ü Ogehh.. Bra du snart skal legge ut bilder i galleriet :P Batman og du er som skapt for hværandre <33

  2. når tårene triller nedover såre kinn, og øynene er røde og full av saltvann. det gjør vondt inni hjertet og kroppen – er det alltid greit å komme til matildes blogg. jeg er tatt av friesere. å se de fantastiske dyrene får meg glad igjen, etter en hard dag som vanlig. å se det fine utrykket til hesten din, får et kjempelite trekk på smilebåndet mitt. det var alt.

  3. Nydelige bilder. Gleder meg til de bildene kommer ut i galleriet. Håper det kommer noen Batman blogg i løpet av høstferien også PS: tror nok det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *