Hvem oppfant regn?

Gah, jeg hater regn! Se for deg situasjonen. Du har striglet hesten din perfekt, flettet manen dagen før for nydelige krøller, snill søster med kamera på plass, nydelige jorder og hvit shabrak. Du hopper i salen, og ti minutter senere øser regnet ned. Nedtur? JA. Spesielt fordi ridehuset var proppfult av trollspeil-folk, og da var det adgang forbudt for alle som ikke var kursdeltakere. Hurra, liksom. Det bar hjem til stallen i full gallopp, for å si det sånn.

Men uansett høyt tempo på hjemveien, var både jeg og Batman søkkvåte idet vi var trygt plassert under tak. Usj, sier jeg bare! Hadde planlagt stor dressur-bildeblogg, men neeeeida. Værgudene hater meg, for nå er det nydelig solskinn og blå himmel igjen!

Jaja, sånn er det nå bare. Ble ikke mange bilder, men nok til en liten blogg. Skal jo blogge om hvert skritt jeg tar, såå ja. Batman var utrolig herlig, fremover og følsom den lille tiden jeg red ham, da. Til tross at han skvatt litt og kastet seg rundt i gallopp da et rådyr hoppet ut av buskaset, var det en fin liten, våt tur. (Men jeg klarte fint å holde ham igjen, da.)

Jess, slenger ved litt dystre regnbilder, så blogges vi!


Grundig strigling må til!


Koseee.


Og man klatrer opp, uvitende om vannet som snart skal bøtte ned.


Så er man klar til å sette igang!


“NEI FAEN! BATMAN, SE! DET REGNER!!!!!”


Full fart HJEM!27 thoughts on “Hvem oppfant regn?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *