Femåringer i farta.

Fy søren for en dag dette har vært! Opp grytidlig for å fotografere Margrethe som skulle ri for selveste verdensberømte Rodrigo Matos, låpe rundt og styre med alt, og til sist, men ikke minst: Ta seg av den høyt elskede, hovskjeggløse friesergampen! Og idag fikk han hele tre “turer”! Jeg prøver å få bygget litt muskler på ham, nemlig. Og en femåring som føres godt, har sjelden vondt av å få rørt litt ekstra på seg.

Først ble det en skrittetur over heeeele det enorme jordet, kanskje en tur på tre kilometer? Langt er det ihvertfall, herregud! Så satte vi dyra ut igjen, og senere kom Victoria. Da salte vi opp igjen, og dro opp på jordet med tre hester og en fotograf på to bein. Line tok masse bilder mens Victoria, Maria og jeg red, og det ble noen blinksudd av meg og Batman.

Ble en del gallopp, og Batman var i bukkemodus i dag. Men ikke fordi han var hissig, kun fordi han syntes det var driiitgøy å gi alt han hadde og løpe om kapp med de to små ponniene. (Som forøvrig var sjanseløse da bulldoseren min av en frieser kom i 60 km i timen så det dundret i bakken.)

Jaja, jeg falt ikke av, og gøy var det ihvertfall. Så bar det inn i hallen, ihvertfall for Victoria og meg, og vi trente litt dressur med femåringene våre før vi ga oss for dagen. Batman holdt på å sovne da jeg salte av ham, stakkars, men det har han bare godt av. xD

Men jeg må nesten sove nå, lang dag igjen i morgen, med mer Rodrigo Matos, kurs, bilder, ridning, hest, styr, pes og mas. Gøy, med andre ord. Så skal jeg på treningstur med Batman, blir litt hardtrening av ham nå for tiden, skal prøve å få bygget litt muskler på ham. Men ja, kos dere med bildene, for nå må jeg slutte å bable, skal nemlig opp klokka FEM. Ja, 05:00. Og på en søndag liksom. Sånn er livet når man frivillig stiller opp som fotograf på helgekurs. ønsk meg lykke til, det er grusomt tidlig og jeg kommer til å dø. Natta!


Klare for tur!


Maria og Lotto, meg og Batman og Victoria og Morgan i teten.


Superhesten min!


Hihi, tre energiske femåringer som løper om kapp!


Batman og meg i farta!


Og så er det på tide å roe ned tempoet, her går det helt sinnsykt fort, selvom det ikke ser helt sånn ut. Måtte ta i tøylene for å bråbremse, ettersom underlaget ble for mykt, sitter ikke med så høye hender til vanlig.


Meg og Batman, dagens beste bilde!


Skritte litt i vinden.


Også var det opp og fram med blikket da, Matilde.


Nydeligsteee!18 thoughts on “Femåringer i farta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *