Et marsvinliv.

Joda, svina mine trives de, og igår kveld fant jeg ut at jeg ikke har filmet dem før, så da la jeg meg langflat i flisa med filmkamera godt plassert i marsvinburet for noen skikkelig actionfylte klipp. Yess, et lykkelig marsvinpars daffe hverdag! Jeg kan faktisk sitte og bare studere dem i timesvis. Det er helt utrolig fascinerende hvordan de kommuniserer med hverandre, både med kroppspråk og med lyd! Man lærer virkelig mye av å bare studere disse små dyrene.

Jaja, elsker disse to pelsballene virkelig høyt, og de fortjener søren meg en filmsnutt her på bloggen de også.

Blogges! ?


Blir forresten superglad for tilbakemeldinger!

38 thoughts on “Et marsvinliv.

 1. Naww, så søt film!! Minte meg på at jeg må ordne buret til Mufasa også… Du har det så fint, du! :D Man ser at de har det bra, ja. Søteeee :'D

 2. Kjempe fin film! Luna og Whitty er så søte <3 Helt enig med Eira, tviler ikke på at de har det bra – det ser slik ut også :)

 3. Tihi, så søte ^^
  Jeg regner med at Whitty er den hvite, hihi, hun bare legger seg i høyet og begynner å spise. Haha xD
  Kjempe søte!

 4. Kjempesøt film! :-D Jeg har forøvrig blitt avhengig av og lese bloggen din. Husk og blogge da, hvis ikke blir jeg gal! ;-D

 5. Entååw. :3 Nyyyydelige marsvinpuser, heh. De har det så fint. Jeg blir glad av å se Marsvin ha det så fint, og ikke se dem sitte alene dagen lang. Teh. Dette blir vel en av mine korte kommentarer. >_>
  *KOS*

 6. gaahhh! jeg elsker alle sangene du har på videoene dine! denne hadde jeg jo hørt før(har hatt den som vekkerklokke i 2 år:3) men uansett!

 7. Hei ! suuuper kul film !

  Sorry jeg ikke komenterer så ofte men ja jeg hvet egentlig ikke helt hvorfår!:P?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *