Endelig fremme.

Etter en mildt sagt stressende morgen, hadde vi endelig ankommet Gardemoen. Vi sjekket inn, kom oss helskinnet gjennom den skuuuumle sikkerhetskontrollen, og et par timer etterpå satt jeg innesperret på et trangt, klamt Norwegian-fly. Jeg satt heldigvis ved vinduet, og hadde jeg ikke gjort det hadde jeg neppe overlevd flyturen som var på omtrent fem timer. Vi lettet, det var dødsskummelt, så ble Norge lego-land, så var vi over skyene.

For å få tiden til å gå, tok jeg litt (masse) bilder, leste Donald (<3) og studerte en Smash-pose. Bak meg satt en støgg drittunge på min alder og sparket meg intenst i ryggen. Jeg holdt på å boble over av raseri, men idioten tok seg ikke vett til å slutte. Dunk, dunk, dunk, dunk. HVOR blir det av alt som kan kalles folkeskikk? Selvsagt turte jeg ikke be han gi faen, og led meg gjennom den skrekkelige reisen, sakte men sikkert. Foran meg satt en hylende skrikerunge. Den (JA, DEN.) snørret, skreik, gråt, lo og spilte gameboy. Den ustoppelige plingelyden torturerte ørene mine helt til den jævla greia gikk tom for strøm og ungen satte igang å hylgrine IGJEN.

Vi satt nesten bakerst i flyet, altså nærme doene. Det er helt utrolig hvor mye folk kan spy i løpet av en LITEN flytur! Ugh.

Flymat er forresten tørt, og den ikke-eksisterende luftfuktigheten inne i flyet får det til å svi i nesa mi. Hurra.

Så sovnet jeg, og da jeg våknet var vi i ferd med å lande i Màlaga. Lykkee!

Jeg gleder meg virkelig til den dagen det er private lugarer på fly. Fy faen.


Hade, Norge!


Donald er undervurdert.


Stemningsbilde.


Donaaald! <3


Flymat. Hva gjør man vel ikke for å overleve?


Jeg hadde fin utsikt, da.


Skyer – overnifra!


Bare sånn for å understreke at jeg offesielt HATER han som satt bak meg.


Fremme i paradiset! Tatt fra terrassen.

30 thoughts on “Endelig fremme.

 1. Du er seriøst heldig med livet ditt :> Bat'is, Spania, FLY (okei, den var litt drøy), PALME, sol, bade, omg. snakk om just living the life out, elr hva ? <3 bra blogg som alltid!

 2. stakkars deg, jeg føler med deg på det med tørr luft >.< jeg får forresten ufattelig vondt i ørene også :-( det så ubeskrivelig digg ut med badebasseng, stranden 50 meter unna, palmer og solnedgang.. *sukk* Jeg gleder meg vilt til jeg skal til Texas etter høstferien :-D PS: lenge leve flybilder! det er gøy! gjorde det på vei til og fra England i sommer ^^ <33

 3. Haha, bra blogg <3 Ser ut som du bor i paradis nå; badebasseng, strand, palmer og solnedgang.. Gah. Jeg vil også være i Spania :C

 4. Det er så irriterende med dritunger som ikke kan sitte rolig eller som ikke kan lukke den store munnen sin.. Jaja du overlevde turen da:D Kos deg videre i det varme landet!

 5. Huff stakkars Matilde. Håper du slipper det når du skal tilbake igjen da. Kjempe fine bilder og morsom tekst :P
  Kos deg masse i Spania.

 6. Hehe! Jeg vet hva du mener!
  Jeg satt på en femtimers flytur til Portugal en gang, der vi skulle mellomlande, for så å ta en sjutimers flytur videre til Brasil. Jippi, dah xD
  Det verste jeg vet om er at mange babyer hylskriker gjennom hele turen! Jeg satt mellom to stykker liksom. Når den ene begynte, fortsatte den andre. Høhø x]
  Håper du får en fin ferie i Spania, da ^^

 7. Dette er så slemt. SÅ slemt, Matilde. Jeg vil også reise. Jeg har ikke reist siden tre år siden, og da var jeg hos familien min i Polen. Åh. Det er din feil, alt sammen. Hehneida. Jeg tuller med deg, heh. Men joa. Du sjaluserer meg, og jeg liker å lese om det. HAHA. Gleder meg til masse bilder fra Spania. *KOS*

 8. Uff da, høres ikke bra ut med den flyreisen, nei :C Selv elsker jeg å sitte på fly, men det er da grenser for hva som er en bra flytur og ikke :P Men! Det finnes allerede private rom på fly, hvor man har egen TV (med maange filmer og TV-serier man kan se på), seng, snackbar osv. :D

 9. Ha en fin ferie :D
  Sånne som sparker i setet er ikke bra å ha! Hadde en sånn en på vei til Italia :(

 10. Haha! Du er og blir genial :D Flymat er digg da, bortsett fra inntørka spagetti. Også er det skummelt å fly :(
  Men det så sinnsykt herlig ut, der dere var nå da :D

 11. Har massse komtarer til denne bloggen spesielt for jeg pleier og reise selv!

  Fly mat smaker Aldri serlig godt..
  Sone skriker unger og alt sont er utrolig plagsom!

  Ha det gøy i SPANIA!

 12. Så flink du var som endelig turte å ta turen til syden denne gang da:) Hater små drittunger på fly :P og jeg er IKKE redd for å si fra:P Reiser jo snart til danmark:D Weeee! kos deg i syden da;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *