Drømmebildene.

Idag har jeg vært syk, og ligget i senga med dundrende hodepine, magesmerter, rennende nese og sår hals. Kjempedigg. Jeg sov til ett-tiden på dagen, og da jeg våknet følte jeg meg bedre. Jeg så gjennom masse bilder av meg og Batman, og fysøren som jeg savnet ham! Jeg hadde ikke sett hesten min på to dager, og jeg skulle søren ikke la litt sykdom holde meg unna den varme pelsen til Batman.

Jeg kastet meg på første buss, der jeg møtte lillesøstera mi, Maria. Vi dro til stallen, og nå var det endelig blitt lov å ri på stubbmarken! Vi har noen helt enorme jorder rundt stallen, og selvom det å galloppere rundt i kraftig vind på et enormt jorde er det smarteste man gjør når man er syk, kunne jeg bare ikke holde meg unna. Vi salte opp hestene og satte igang med en aldri så liten fotoshoot.

Og fine bilder, det ble det!


Kort leietur for å sjekke underlaget, beklager mitt ufreshe antrekk.


HAHAHA, Batman prustet i øret på meg, og jeg fikk snørr i hele ansiktet. Yay!


En halvtime senere, ferdig oppsalt, oppvarmet og klare for action!


Trav. Syntes sitsen min har blitt mye bedre!


Litt bukkesprang hører med.


Trav. Sjekk stegene!


Mer trav.


Hihi, elsket dette bildet.


Her kommer vi liksom.


Gallopp. Fatningene kommer seg.


Full fart!


Han begynner å få muskler nå :D


Hihi, her går det unna.


Og så strekker vi oss uuuuuut ..


Store tunge dyret.


Dagens siste galloppbilde.


Han er så søt så. (Jeg VET at man ikke binder hesten i taugrime, det er en løs, løs knute som åpner seg av seg selv om han får panikk.)27 thoughts on “Drømmebildene.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *