Batman får manikyr.

Det er begynt å bli en stund siden sist, så nå var det på tide at Batman skulle få sin andre hovtrim her på Stall Aschehoug. Forrige gang var det ganske lenge siden sist føttene hans var tatt, og hovene hans hadde begynt å flise seg litt opp. I dag så alt bra ut, og det er sånt en hesteeier blir glad for å høre! Batman har utrolig store, sterke, sunne og friske hover, og det er godt å vite. For da kan jeg ha ham barfot!

Jeg rir stort sett på tur i skogen og på banen, og det tar ikke veldig mye på føttene hans. Han er ikke sårbeint, og hovene var i generelt kjempegod stand. Litt svak stråle på høyre frambein, men skal smøre dem inn med vannavstøtende fett. De går jo og vasser i et eneste stort gjørmehull nå om dagen. Menmen, jeg er ihvertfall kjempeglad!

Skal få kjøpt boots til ham også, snart er vinteren og glattisen her, og brodder må til når føret er som verst. Menmen, barfot er best, og Batman skal aldri få spikret metall inn i føttene sine så lenge han er min, det er sikkert og visst!


Batman venter spent på neglpleieren sin.


Batman får sin syv-ukers-manikyr.


Batman ELSKER å sleike på ting. Sånn. Han sleiker på alt. Inkludert denne, som er full av døde hovceller. Nam, Batman! Døde hovceller! Og den mulen der skal jeg liksom kysse.


Se så fine hover han har! (Se bort ifra den litt dårlige strålen, dette er høyre framhov.)

13 thoughts on “Batman får manikyr.

  1. Manikyyyyrrrr.. Hvis ikke jeg hadde løpt rundt som en gal kunne jeg sett på Batman når han fikk manikyren sin, men hva annet kan man forvente av en forvirret unge som nettopp har fått drømmehesten sin på drømmestallen? Nei, si det du… Uansett, naise bilder (Y)

  2. Aww, nå ble Batman fin tenker jeg. :) <3 Bra at han har så sterke høver! :D Jeg lurer på, har han saltstein? Hhih, han har sikkert det. Men grunnen til at han slikker kan være at han ikke får i seg nok salt? :D Eller at han bare liker å slikke på ting. Hoho, bare et tips vennen. ^^<3

  3. åh, du aner ikke hvor heldig du er som har best som ikke er sårbeint når han går uten sko! Begge mine har ganske god hovkvalitet, men alikevel så er de sårbeinte etter to timer med trening.. Eller hvis en av de mister en sko? Da er det ikke mer trening på grus før hovslageren kommer, å det kan ta en uke eller to. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *