Bare noen bilder.

.. av min fantastiske, ekstremt fotogene hest. Har ikke fått blogget på en stund grunnet serverskifte (Ikke bli sur på meg, det er Rune, broren til Tone som er lat!). Men nå er ting oppe og går igjen, og det kommer masse blogger fremover! Anyways. I dag red jeg på lang, herlig tur med Maria og Nora, men jeg orket ikke ta med kamera. Fordi jeg også er litt lat. Bare litt. Men ja, tok litt bilder av den svarte før vi red da. Så her kommer en liten bildeblogg!

Ble forsåvidt ganske fornøyd med detta, hesten min er så fotogeeen! Såeh, hva synes dere? :3


Batman nyter utsikten.


Hihi, Batman står løs og sover mens jeg børster ham. Utrolig koselig!


Batman med døseblikket sitt. Likte dette bildet, ble liksom så tankefullt.


Batman er flink til å pose. Ridehusveggen i bakgrunnen.


Disse bildene her elsket jeg virkelig. Dette er fletter i manen til Batman.


Og her har vi en av de krøllete lokkene mine, og en av Batmans fletter. Yndlingsbilde!

18 thoughts on “Bare noen bilder.

  1. Sinsykt fine biler! Gud, han er fotogen.
    Og håret deres matcher. Om nom nom, det er litt søtt. Jeg vet ikke hvorfor jeg tilføye om nom nom i denne setningen, men samma det. :3
    *KOS*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *