The worlds greatest.

Batman har vært min i litt under tre månder. Da jeg fikk ham travet han seg inn i galloppen, bukket i protest og brøt av etter et halvt steg. Han stresset i ridehuset og hatet å være der. Han skvatt, løp ut og nektet å konsentrere seg der inne. Han hadde aldri sett et hinder før. Tre månders intens trening har endelig gitt resultater. I dag bar det igjen inn i hallen, og aldri før har jeg vært så glad etter en rideøkt.

Maria leide Batman litt rundt mens jeg satte opp et bittelite hinder. Så varmet vi opp, travet på volter, øvde litt på overganger og red en del diagonaler. Batman var fin og samarbeidsvillig og gikk godt frem. Så var det på tide å prøve seg på litt galloppfatninger, noe vi har øvd helt sykt mye på. I går sa Alexandra at han “Ikke skjønte noe av galloppfatningen i det hele tatt”, og du kan tro jeg ble skuffa! Vi hadde jobba SÅ hardt med dette her, og jeg trodde endelig det satt, også kommer hun med den setningen etter å ha ridd ham litt, du kan tro verden raste sammen for meg.

Jeg ga Batman beskjed om å galloppere, og han kom med et lite bukk i protest, men ikke noe mer enn det. Jeg fattet på nytt, og han fattet en perfekt venstregallopp! Og han holdt seg der til jeg brøt av!!!! Du kan tro jeg gliste. Vi øvde litt mer fatninger, før vi travet hinderet et par ganger. Batman travhoppet et par ganger og var kjempeflink. Vi har travhoppet litt før, men kun små kavaletter. Dette var en liten rekk på 40 cm, men det er et stort fremskritt. Jeg kjente at Batman var klar for det. Idag skulle vi klare hinderet i gallopp. Jeg travet fram, fattet gallopp i hjørnet og styrte mot hinderet. Batman skjønte hva jeg ville, spisset ørene og gikk i godt fremover i gallopp mot det lille hinderet. Jeg satte meg opp i topunktsits, lente meg framover. Jeg kjente Batman løfte seg som aldri før og vi flæy perfekt over hinderet. Smellet kom ikke. Ingen bom falt.

VI HADDE ENDELIG KLART DET! Vi hadde utført et perfekt sprang over 40 cm i korrekt gallopp uten riv! Jeg begynte å gråte av glede og roste Batman helt sinnsykt masse. Nå som vi endelig hadde klart det ga jeg meg med en gang. Ikkeno press her i gården nei, for tvvang funker ikke. Man gir seg når hesten forstår hva du vil og klarer det. Og herregud så flink han hadde vært!

Jeg skrittet ham litt på lange tøyler. Vi hadde endelig greid det! Maria hadde filmet det hele, og det klippet kan jeg bare se igjen og igjen. Ikke nok med at han fatter akkurat idet jeg ber om det og hopper perfekt over hinderet, sitsen min var god også. Det er lenge siden sist jeg har ridd sprang, men ingen dramatiske feil var å se. Herlig! Herregud, tenk at jeg har lært ham det. Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg gransker klippet nøye, Batman går godt fram med spissede ører. Han synes det var gøy. Jeg kjente måten han gallopperte fram på, ikke den vanlige “kan vi gi oss snart jeg gidder ikke mer”-lunte galloppen han pleier å ha, neida. Dette var en god gallopp med masse fremdrift! Jeg var så sinnsykt stolt av ham. :’D


Og i den anledning at jeg og Batman endelig har nådd det målet vi har jobbet mot i hele sommer, har jeg laget en lang oppsamlingsfilm med en god del minner fra denne fantastiske sommeren. Dere har nok sett noen av klippene før, men sletts ikke alle!

Uansett, blir utrolig glad for respons, så ikke nøl ved å legge igjen en kommentar! Jeg har lagt utrolig mye arbeid i denne filmen, og blir kjempeglad om du tar deg tid til å skrive et par ord.

Menmen, nok babling. Kos deg med filmen, vi blogges! ?


Sånn typisk film jeg får frysninger av. Ehe.

47 thoughts on “The worlds greatest.

 1. Utrolig fin film Matilde! Må si du har virkelig hvert flink med Batman! Han har blitt SÅÅÅÅÅ mye finere nå! Og dere passer så bra sammen! ^^

 2. KJEMPEBRA VIDEO MATILDE OG MARIA :D bra at batman hoppa da, du og han er et superteam! :D

 3. Denne filmen gjorde meg bare så glad og rørt, og jeg fikk frysninger sånn heeeeeele tiden! Godt jobbet, Matilde! Dere er helt fantastiske, jeg blir så glad av å se dere. ^^ Utrolig det sterke båndet dere har fått på bare tre mnd. Og gratulerer med 40 cm hinder! YAAY. *klappe for* :D Gi Batman en stoooooooor kos fra meg! :3 *KLOMS*

 4. AawwEe!! <33 Nå har du ENDERLIG nådd målet Matilde!! Be noen venner til deg og FEIR det!! ü NUDERLIG FILM!! <33 Jeg skjønner du har Jobba HARDT med den der! x' DDD Jeg får list til å gråte av glede så fin film! <3 Hvor mage dager brukte du på den? ü

 5. *frysninger* … flere frysniner… Jeg fikk serriøst frysninger fra start til slutt. Utrolig nydelig film, bare heelt…. vidunderlig. Utrolig bra at dere klarte hoppet! Skulle virkelig ønske jeg hadde en hest i livet jeg likte så godt, har jo en, men han er rideskoleponni, så det blir jo noe litt annet "/

 6. Herregud! Så utrolig nydelig! =D Gleder meg til Benjamin kan galoppfatning. Haha. Travhest vettu. Akkurat gått over fra traving til privatbruk. Hihi. Nå skal Nina og jeg sparke i gang trening av galoppfatning. Haha. Det blir moro når vi får det til. Det så jo så utrolig bra ut da dere hoppet! Grattis! =D

 7. aww , dere er så søte sammen ! :)
  filmen var utrolig bra!
  å dere er så SØTEE SAMMEN !
  <3

 8. Nydelig film, dere passer kjempe bra sammen! Man ser liksom at Matilde + Batman = PERFEKT! :D

 9. helt utrolig bra film Matilde. får helt. jaaa. den var nydelig, dere er nydelige, jeg digger dere <3

 10. matilde wang brandt!*streng tone* Kan du slutte å være så flink å misunne meg snart ?! Awwe, så søt <33 Til hesten og human-personen :*

 11. Tnåå, noe så nydelig :' ) Får frysninger og gåsehud og alt mulig rart, hehe Begynner nesten å gråte av den sangen, en mer passende sang skal du lete lenge etter : ) Kjempesuper blogg Matilde : D

 12. nydelig,perfekt! Dere begge to !!!
  Det var en heeelt fantastisk video, misunner deg som har han, du er verdens heldigste. Dere er skapt for verandre, han er jo bare heeeelt nydelig av alle slag! og du er å <3 ^^

 13. kjempefin film! fikk frysninger på starten der, jeg også! :-) hihi. og jeg lo da du satt på nakken hans på skutten! hahaa – lite å gjøre? ;-) jaja. uansett. fin film : )

 14. Åååååååååh, så fin film! Jeg vil ha frieser! Jeg vil ha ha ha .. og nå hørtes jeg dum og bortskjemt ut. Men den filmen er utrolig nydelig – og frysninger fikk jeg! Hihi, jeg er EKSPERT på å kommentere gamle innlegg. Men jeg har sett denne filmen 4-5 ganger før, og må regelmessig se den igjen for å se på deg Batman. En vakker ekvipasje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *