Nakenkatten Sabriel.

Nakenkatten er en nakenkatt. Hun har ikke pels og har enorme, knallgule, stirrende øyne. Nakenkatten Sabriel minner meg om en alien. Hun er skummel. Så skummel at hun blir søt. Nakenkatten Sabriel har vandret rundt på planeten jorden i omtrent trehundreogfemtiseks dager. Jeg er helt sikker på at nakenkatten Sabriel opprinnelig er fra Mars. Når man ikke eier fantasi, da blogger man om nakenkatten Sabriel!

Jeg og nakenkatten Sabriel har alltid hatt et sånt komplisert elsk-hat forhold. Om kvelden er hun som regel sur på meg og sitter på kjøkkenbenken og stirrer på meg med et morderisk blikk. Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg vært helt sikker på at hun satt der og planla hvordan hun skulle overta verdensherredømme.

Sabriel er min personlige, høyteknologiske vekkeklokke. Jeg våkner hver eneste morgen av at fire, nakne poter tripper meg på brystet. Hvor lenge hun har stått og trippet varierer, for her om dagen våknet jeg med tydelige potemerker på kroppen. Herlig. Nakenkatten Sabriel hadde potisisert meg mens jeg sov. Andre ganger slikker hun meg på halsen med sandpapirtungen sin, og lager en skummel hirrrrrrrende lyd. Hun maler ikke, hun hirrer.

Nakenkatten Sabriel lyder navnet sitt. Jeg kan for eksempel befinne meg på gulvet nede og si navnet hennes med normal, dempet stemme. Få sekunder senere kommer nakenkatten Sabriel trippende ned trappa.

Sabriel er min hemmelige bestevenn, selvom hun i dette øyeblikk sitter og stirrer på meg med verdensherredømme-blikket sitt. Det skremmer meg.

Nakenkatten Sabriel er full av rynker. Katter uten pels er i grunn merkelig. Men Sabriel er varm. Hun spiser mye. Jeg er kald. Jeg spiser lite.

Det er koselig å klemme nakenkatten Sabriel. Hun er varm, rynkete, har store, gule, verdensherredømme-øyne, hun hirrer og hun lyder navnet sitt.

Dersom du er en av de mange menneskene som hater nakenkatter og synes de er stygge, da har du ikke møtt nakenkatten Sabriel. Jeg er glad i nakenkatten Sabriel.


Hun er søt, innrøm det.


Nakenkatten Sabriel og mine likeså nakne føtter.

26 thoughts on “Nakenkatten Sabriel.

 1. HAHHAHAA!!! Jeg ler av din overtrøtte humor :'D Faen så gøyalt! Hun var litt sånn skummel/søt på samme tid xD Jeg kan ikke akkurat tenke meg å ha en sånn katt selv akkurat da.. Jeg hadde blitt vettskremt hvis jeg hadde funnet en hirrende sandpapirkatt som potisiserte meg ;O

 2. Haha! Nakenkatten Sabriel er søt og skummel. Og verdensherredømme-blikket vil jeg se! For det er sikkert morsomt, og skremmende. Jeg har nettopp hatt latterkrampe av din geniale humor. Hahaha. XD

 3. Taha, så søt <3 Du har god fantasi når det gjelder og skrive. Jeg sitter hvær gang og undrer på hvordan du greier og skrive så mye i hvær blogg!

 4. Hun er jo helt vakker! Forstår meg ikke på folk som sier at nakenkatter/hunder er stygge .. Hun er kjempe søt. <3

 5. nakenkattene kommer å vekker deg om morgenen matildeeeee 8) synes hun er søt jeg :'D nakenkatten :3

 6. DET VAR HUN SOM HOPPET PÅ MEG FRA KJØLESKAPET! Fyskamme, jeg som er redd for katter også. Men Sabriel er jo go' da. Haha. : D

 7. Aww, nydelig nakenkatt! Er det din? Isåfall, hvorfor har du ikke presentasjon av den? :)

  SVAR: Hun er moren min sin, vi har jo veldig mange dyr, men på presantsjonssiden står kun dyrene som er mine helt egne. De jeg har fullt ansvar for osv. :)

 8. aw, det er som du sier, så stygg at den blir søt! ^^ Kjempe søt, faktisk! Men du skriver på en helt utrolig måte! Man vil lese videre, hvis du forstår..

 9. Aww.. Elsker katter jeg da. Har to selv. :D
  Jeg må innrømme at nakenkatter er spesielle.
  Kjempesøte Sabriel! <3<3

 10. Hihi. Likte skrivemåten din i dette innlegget. :D Så sinsykt søt katt.
  Eller skal jeg heller si, eh, Alien fra
  Mars. :3 Det bildet med føttene dine
  og Nakenkatten Sabriel gir Nakenkatten Sabriel helt sinsykt utspekulerte, onde, verdensherredømme-øyne. Jeg elsker dem. Fantastisk katt, jeg liker den. :B *klem*

 11. Gææww, så søt hun var da hun så opp. Serriøst skumle øyne! Ö Jeg liker katter med gigantiske ører xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *