Idylliske drittskog!

Ja, jeg er ekstremt sur på den nydelige skogen jeg og Maria har ridd i de siste dagene. Jaokei, den er pen å se på og nydelig å ri i, men når en grein plutselig kjører rett inn i det stakkars kneet ditt i toppfart til den tar selvmord og knekker, og et overvektig eiketre krasjer i deg i og skraper opp det samme kneet, da har du faen meg din fulle rett til å hate den forbaskede skogen. Jaokei, den er fotogen, vakker og alt det der, men de trærne har virkelig noe imot meg.

Jeg har vært i krangel med trær før, men i dag tok jeg faktisk meg selv i å brøle “FORBANNEDE JÆVLA FITTESKOG SE TIL HELVETTE Å GÅ OG DØ FAEN FAEN FAEN FAEN DØØØØØØØØ”. Batman stoppet og så på meg med DET blikket, men når jeg får slår meg, kommer det de styggeste ord ut av kjeften på meg automatisk. Jeg har aldri brølt så høyt før i hele mitt liv.

Jeg skal aldri, aldri, aldri ri i skogen mer. Aldri.

Anyways, nå sitter jeg med et kne som er dobbelt så stort som det andre, og irriterer meg over at det kommer til å se helt mongo ut et par dager framover. Jeg går som regel med trange jeans eller thigts, og da kan jeg ikke gå rundt med et elefantkne? Det ser jo helt patetisk ut. Hjelp.

I morgen tar jeg med motorsag i stallen, det treet skal få igjen.

Hmf. Skogen hater meg. Den kan dø. Men da dør jeg og. Og hele resten av planeten. Urettferdig!

Jaja, jeg forlater ikke huset uten knebeskyttere, motorsag og hjelm fra nå av.

Forresten så er jeg i utrolig dårlig humør idag. Fiks det.


Lol. Trær er sånn ca .. Ti tusen ganger farligere enn hester. Og så å advare mot hester på et jævla tre da. Ærlig talt.22 thoughts on “Idylliske drittskog!”

 • Uffda. Æ, god bedring. Det var egentlig ganske idiotisk skilt. Folk har øyner i hodet, og kan se hvis en hest holder på å løpe dem rett ned.

 • Stakkar deg Matilde. Håper for din skyld at de trærna dør ut, eller at noen finner ut at de skal bygge hus der og river ned helle skogen.
  Fint bilde. Håper du snart blir bra i beinet igjen :)
  Du kan jo trøste deg med at greina knakk og tokk selv mord :P
  Du får fortsatt ha en fin dag.
  Håper det hjalp litt på humeret ditt.

 • Jippi jeg var først:D JEG ER SÅ ENIG! Trær er dumme! De står ALLTID i veien og jeg går på de hele tiden… Desuten så prøver de seriøst å drepe knær og tåspisser hvis du sitter på en hest! Jeg skjønner nøyakti hva du mener. Har vært inne på tanken med motorsaga jeg å… Men unnsett: Super blogg som alltid:D

 • IKKE SAG NED TREET. Værsåsnill. Ta heller på nedkjølende salve på kneet ditt, så kanskje det blir mindre etterhvert.

 • Au, det hørtes ikke godt ut! :-/ Men du må ikke slutte å ri i skogen! :-D Stakkars de andre snille trærne som blir lei seg.. :'(

 • Hørtes ikke godt ut. Trær egner seg bedre som motiv enn morderiske vesner. Hmf. Hater trær selv (har kræsja med mange trær. jeg virkelig HATER trær). Gi det dumme treet hevn….. med motorsaga.

 • Jeg vet hvordan du har det! På ridestien vår, der vi rir nesten hver gang, er det ett lite, ikke fullt utvokst tre. Den hadde en grein som stakk rett ut og vi kom BESTANDIG borti den.

  Nå har vi klipt den av. Mwhahaha!

  … Ehm ja.. Håper hevelsen gir seg snart! xD

 • Wææ. Skoger har virkelig en tendens til å være onde. når jeg rir på en bitteliten shettis, i en skog så tett som.. Tjæ, tett skog, og jeg rir med shorts/kjole, da er det skjeldent jeg kommer meg hjem uten at bena mine ser ut som om de har vært i en catfight eller lignende. Uff. Trær. Du får ha god bedring med elefantkneet ditt, hvertfall. :3 *KOS*

 • Ikke hele skogen hater deg vet du det er bare noen av trærene som synes du er morsom å plage :p Men du må nok ut i skogen igjen selv hvor sur du er på den :p

  Håper du blir bedre i kneet ditt da.. :D

 • Uffa. Skal oss blogglesere hive oss over kneet ditt og blåse det normalt igjen? Det hørtes vondt ut. D: Stakkars Matilde. Du blir angrepet av mye du, Morderiske trær, og selmordspinner. Mwaha. Nå lo jeg faktisk. XD Btw! Helt komisk bildet det på slutten da. Mwahah! XD Da skrattlo jeg! XD

 • Haha x'D genialt med bilde!! ^^ hvis det er noen trøst, så hater virkelig trær meg også "/ veldig morsomt å galoppere gjennom skogen, for så å få tusen greiner pisket i annsiktet, fordi man ikke er smart nok til å dukke ordentlig… ehe..

 • Ett bilde bare?? Samma det :P Bra text!! :P :P Jeg HATER tre for jeg er kortest i klassen og får aldri gå fremst på uteskolen og alle får greinene mot brystet utenom jeg, jeg får i ANSIKTET -.-" Og ett tre har gidd meg MYE MYE MYE mere blåmerker og sår og sånt enn en søt uskyldig HEST!! <33 DUMME DRIIT TREE!! Å bli sages ned je det skal de FAEN meg HAA!! (sorry språkbruket! ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *