Idyllisk ridetur i skogen.

Hoff, da satt jeg her igjen, etter en milelang dag med shopping, hest, ridning, veterinær, bilder, stress og mas. Dagen begynte med en solid shoppingrunde, og nå sitter jeg her med ny mobil, en ny, herlig tekopp, et bar gensre, en svær tskjorte og en del småting. Sånn blir man i godt humør av! Etterpå dro vi bort til stallen og red en herlig tur i skogen. Var også første gang jeg prøvde Batman på det nye bittet, og det fungerte fantastisk!

Maria leide Lotto, mens jeg red Batman, og vi red en fin rundtur i en helt fantastisk skog! Sånn superidyllisk med eldgamle løvtrær, helt utrolig nydelig! Sola skinte gjennom løvverket og det var bare så sinnsykt vakkert. Batman var helt herlig, og det ble absolutt ingen krangling eller misforståelser. Det nye bittet fungerer helt perfekt! Føles så mye bedre, og han gir straks etter når jeg gir ham små signaler. Dessuten ligger det veldig stødig i munnen hans, er helt utrolig hvor mye en liten ståldings har å si. Vi holdt oss stort sett i skritt, men ble en del klatring oppover, god trening uansett. Og skritt er et fint tempo dersom man vil nyte den fantastiske, norske naturen! Haha, neida. Men seriøst, den skogen var så sinnsykt fin! Sånn skikkelig middelalderskog på en måte. Okei, nok skog. Det var en utrolig koselig tur ihvertfall!

Senere på kvelden kom Urd, veterinær, og skulle ta skrapeprøve av Batman og Lotto. For vi har mistanke om at de begge to har midd, og jada. Både Batman og Lotto har midd! Og det er no jævla drit. Parasitter som lever i hovskjegget og øsj. Men vi har en superflink veterinær og mange snille og hjelpsomme folk rundt oss, og det er jo ikke direkte farlig, så vi skal bare få tatt det så fort som mulig og få det vekk før det forverrer seg. Greit å ta tak i slike møkkaparasitter før ting blir mer alvorlig. Litt kjipt er det jo, men det ordner seg. Setter sannsynligvis igang med behandlingen på mandag, så det går bra dette.

Men ja, har vært en utrolig digg dag, og jeg er veldig fornøyd med både shoppingturen, Batman og at vi endelig fikk greie på hva det ved beina hans var og kan starte behandlingen.

Skal forresten til Hööks i morgen, blir nok kjøpt litt dilldall til gampen. Høhø, når jeg først går inn i en hestebutikk kommer jeg alltid blakk ut igjen. Uansett hva liksom. Ehehhe.

Slenger ved litt bilder av meg og Batman, så blogges vi! Natta, glad i dere, folkens!


Haha, kongen på haugen! Var litt av en utiskt der oppe, og vi fikk testa ut Batmans klatreskills!


Haha, Batman ser litt ut som en Elgman her. Aww.


Nydelige friesergampen!


Han er så nydelig!


Se så nydelig den skogen var! Herregud, jeg blir lykkelig av dette bildet.


Hihi, vakker er han ja!


Sånn obligatorisk mulebilde av Batmanmulen i ettermiddagssol.33 thoughts on “Idyllisk ridetur i skogen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *