Full fart med fantastisk frieser.

Lang ridetur med fotograf på slep i dag! Maria på Lotto, og Camilla som frivillig trippet etter med kamera rundt halsen og dokumenterte hver steg vi tok. Batman var fin, god fremdrift, og dessuten gikk han dit jeg ville, og ikke der Lotto var idag. Litt mer selvstendig altså. Superbra! Vi red gallopprunden med herlige sandspor, og det ble en del fart. Ble masse bilder, så jeg bruker heller mer tid på dem og dropper milelang tekst.

Men det er en ting jeg bare må skrive, for på hjemveien red vi gjennom et sted der det var et eller annet arrangemang med telt, masse menneske, ballonger og skumle ting. Lotto og Camilla gikk litt foran, så jeg og Batman skulle gå over plassen på egenhånd. Først måtte vi passere et par biler som sto tett intill hverandre, Batman nølte, men jeg ba han gå fram, og det gjorde han! Da vi kom bort til folkemengden var det masse folk som sa ting som “Oi, for en stor hest” og “Fysøren så vakker!” og akkurat idet bøyde Batman nakken og begynte å gå sykt pent! Han trampet skikkelig godt under seg og det var ingen tvil om at han viste seg fram. Jeg var halvveis i sjokk og følte meg ikke akkurat dum der jeg satt på den enorme, svarte hesten min. Hihi, var ihvertfall ganske moro, i og med at han var skeptisk i begynnelsen. Men han tok bråket og de flagrende tingene pent, og gikk så fint rett gjennom! :D

Utrolig koselig dag ihvertfall, og tusen takk til Camilla for at hun orket ta bilder!


Dette var synet som møtte meg da jeg kom. Så gjørmete at han var brun! xD


En time senere var vi klare til å dra.


Haha, hesten min altså. Han elsker plener.


Søstrene Brandt på hver sin hest.


Meg og herr Selvstendig.


Så sur for at han ikke får spise vett. Huff XD


Kom igjen, opp her!


Oooog … POSE! Haha, ble fint bilde da.


Trav i det høye gresset.


Langbein tar seg lett fram i skauen.


Ouh, sååå barsk!


Her går det unna! Sjekk de fine sandsporene vi har å ri på daa!


HAHAHHA, herregud! Han er en flyvende muskelklump med ører klistret bakover. Og her går det virkelig fort.


Tok en tullegallopp også, jeg ler og hoier og oppmuntrer ham, og da tar han ekstra i og synes det er kjempegøy xD


Matpause.


På veien hjem.


Dette er hva man kan kalle en skikkelig gruppeklem XD Legg merke til hva Batman har i kjeften. (Camilla red Lotto den siste biten, derfor hu sitter på og ikke Maria.)


Må jo slenge med et skrytebilde av vakringen til slutt. Her er han sluppet ut igjen, og er på vei tilbake til flokken i høyt tempo. :317 thoughts on “Full fart med fantastisk frieser.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *