Drømmeskolen.

Jeg elsker skolen min. Herregud, det er virkelig Norges beste skole. Ikke nok med at vi hadde om fotografering hele dagen, at jeg har verdens diggeste Mac å jobbe på, sitter i verdens mest fancy stol og beundrer den vakre utsikten, det er søren meg fult av superkoselige folk der! Jeg trives virkelig, for å si det mildt. Gleder meg liksom til å komme meg på skolen for å komme på en rask PC og sitte i en god stol. Haha.

Er ikke egentlig så mye mer å si, men jeg kan legge ved litt bilder så du kan bli misunnelig, og så skal jeg se om jeg får med litt bilder fra dagens foto-oppgave.

Menmen, jeg får drikke teen min og vurdere å få meg litt søvn. Tidlig opp i morgen vett. Natta!


Vårt herlige klasserom.


Vel, her sitter jeg. Digg? JA.


Hihi, selvom jeg har et komplisert elsk-hat forhold til Mac, er denne mildt sagt ganske gøy å jobbe med.


Et av bildene til fotooppgaven.


Likte dette egentlig. Anders er flink modell.

26 thoughts on “Drømmeskolen.

 1. Wow! Utrolig kult klasserom, datarom, mac rom som maj kalte det. XD Mwaha. Det misunner meg. MEN! Jeg skal holde meg til Noroff på 1 valg. Kanskje elvebakken på 2? =D

 2. Våres skole er sikkert en av de VÆRSTE skolene i landet! >_< Dell pc'er har vi, og så.. har vi ikke så gode stoler. Plastisk har vi!! :( URETTFERDIG. :C

 3. Wii!! :D Nå gleder jeg meg skikkelig til å begynne på videregående, fordi jeg SKAL gå mk.. Blir det ikke mk, så dør jeg nesten. Eller, ikke nesten. Jeg dør totalt. Fullt ut. :C Jeg vil gå media..
  Siden foto o.l er min lidenskap. Hva mer har dere gjort i timen osv? Dere kan vel ikke ha bare om foto?
  Kan du ikke fortelle litt av hvert om hva undervisningen går ut på, og hva du har lært osv?
  Det hadde vært skikkelig interessant, siden jeg SKAL gå media neste år. Wii :]

  Med vennlig hilsen hyperaktige og (mulig) svineinfluensa smittede Stine Granås (hvis noen vil kontakte den gale wannabefotografen, legg til stine-gra@hotmail.com! "gra" står for de tre første bokstavene i etternavnet mitt, det har ingenting med min humor å gjøre)

  <3

 4. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Grrrr! Misunnelig! Urettferdig :c Jeg vil også ha en digg Mac å være på hele dagen, ha om fotografering, sitte i god stol og ha kult klasserom :< Det er ulovlig å legge ut sånne blogger! Fy!

 5. Rik skole, altså! Vel, det høres jo ut som at du har det kjempe fint, og det er jo bra :) Jeg er misunnelig på deg, med DEN skolen!

 6. din kjiping, matilde. hvordan kan du legge ut dette? Dere sitter i et åpent fint klasserom med to herlige utsikter, mac`en og vinduet. Og vi. Vi har en kjedelig utsikt. tavla, en murvegg og en stor øde gresslette. AGRH. Hvis du legger ut flere sånne blogger slutter jeg å lese. ja, som om det er mulig. bye <3

 7. Det der var skikkerlig stilig!! üü MYE bedre en VÅR skole for vi har det største og VERSTE klasse rommet på skolen fordi det er ikke ventilasjon og det er eneste VÅRT klasserom det stinker råtten fisk på og buggsopp på veggene og har bare forsmåe og forstore stoler og pulter! -.-" BLIR heeeelt SPRØ og kvalm hver dag av å sitte i DET klasserommet med hodepine og gruuusomt kvalme!! Ja men uansett, digger klasserommet ditt og jeg tipper du fikk best karakterer på bildene du tok eller hva? ; D

 8. FY SØREN så digge klasserom dere har
  Ö Vi har sånn herpa klasserom med blyantstreker og hull overalt og lang avstand til datarommet, som forresten bare har eldgamle, treige PC'er. Jeg vil begynne på skolen din når jeg begynner påø videregående.

 9. Skjer med at du har rød stol, og alle andre svart/blå Matilde? :D

  Dere hadde najse klasserom. Vi har sånne.. kjedelige. You know, du har vært der.

 10. Jeg greide ikke å la være å unngå han fyren med det gigantiske håret! Han har enda mer krøller enn deg han Matilde! Haha :3

  Det så lite digg ut med mac-hysteri og deilig stol o.O Misunnelig dilux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *