To søte pelsdotter.

Darling løp fritt rundt i huset hos mamma idag, og streng overvåket av meg som passet på at ingen ledninger ble kuttet, ble snart slept inn på kjøkkenet. Kaninen, som ikke vet hva frykt er, gjorde det hopp opp i hundekurven, der Dora lå og sov. Jeg passet strengt på, for instinktene til Dora pleier å vekkes når Darling er i nærheten. Men vet du hva? Darling begynte bare å kose med Dora, og la seg godt til rette i hundekurven sammen med kjempepuddelen.

Til min store forskrekkelse begynte de å kose med hverandre, Darling gned seg inntil Dora, la seg oppå henne og sovnet i den myke puddelpelsen. Jeg stod og laget middag, og til slutt sovnet de begge to i kurven, tett intill hverandre. Darling gravde seg under labben til Dora og la seg godt til rette før de begge lukket øynene. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta bilder og awww’e høyt.

Slenger ved litt bilder, og husk å ikke bruk mer enn to ww’er om du skal AWWWWWE i kommentarfeltet, dette regnes som URL-spam skjønner du. Bildene er forresten tatt med en rævva speilrefleks fra Canon med popupblits, det eneste kameraet i nærheten det øyeblikket, så beklager litt nedsatt kvalitet. Eheheheh, Canon-fans, ikke drep meg! Men ja, redigerte dem litt for å sprite opp fargene som i for seg var elendige og kjedelige, håper ingen dør av det.


“Åfaen, der er hu med kamera igjen!”


“Kanskje jeg kan søke tilfkukt her? Ædda bædda, nå kan du ikke ta bilder av meg!”


“Oi, stort, grått hårete vesen!”


“Skumle greier, jeg stikker. Nei vent, paparazzien ..”


“Jeg blir her.”


“Ouh, her får man øremassasje og greier!”


Hahaha, se så søte! Elsket dette bildet.


“Jeg gjemmer meg under her jeg.”


“Zzzzzz …”


Hahah, hårete vesner.


Snart så de slik ut ..


Og så la begge seg til å sove. Aww!

31 thoughts on “To søte pelsdotter.

 1. *Yey* Først ut :P Jo, altså. Det ser koselig ut .. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si Aww når jeg ser bildene heller :P Tror jammen jeg skal prøve det selv med min enorme, pelsdekkede, 10 måneder gamle collie Rex, og håper at jeg ikke blir angrepet/drept (eller, på hans språk : angreppet/dreppet) av den illsinte, 5 måneder gamle Shetland Sheepdog'en min.

 2. Nomin! Hihi, så utrolig søtt :D <333 Skulle ønske Nala kunne behandla Mufasa sånn og O_O Men katt og hamster er nok ikke helt det samme som hund og kanin, akkurat xP <3 Vel. Nydelige bilder til tross for Canon'en og sånn :D:D <3

 3. Det "ræævva" kameraet er egentlig ikke rævva vettu ;p Canon EOS 400D er egentlig et veldig BRA kamera, bare man KAN bruke det (: se på tone, eks. :) søøte bilder da ;)

 4. Sv: Hihi, ja, det tok litt tid å telje alt saman. :P Del 2 vert litt meir omfattande, haha. Men del to kjem sjølvsagt etter helga. :3

 5. Ah, herligheten så skjønne :D
  Menne altså, tror det står litt feil i den Canon-setningen. ^^, Tror det skal stå "En bra speilrefleks fra Canon" x] (A)

 6. Tnåå.. Så søtt : D Tror ikke hunden min hadde reagert på samme måte som Dora, det hadde blitt mer "glefs-og-spis" på han.. ^^,
  Synes ikke Canon-kameraet var så utrolig dårlig, litt dårligere bilder en vanlig, men det er kansje fordi du ikke er vant til det? Ikke vet jeg..
  :-))

 7. Det holder ikke med en ussel "aww", det passer bedre med sånn: Aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww aww :D <3 Kjempesøte var de, helt nydelige ^^,

 8. Du skriver som ofte bra, men du kunne latt være med rævva Canon-kamera *stirre stygt på* jaja, elsker bloggen din uansett :3

 9. Naaww! Sø søtt! <33 Det kameraet jeg bruker har også sån *spretteopp blitz* -.-"Jeg blir SPRØ av det.. Ønsker meg EGET :P DRIIT brae bilder! ü Unskyld! (DRIIT) x' D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *