Høye hopp og geniale grimaser.

Hei folkens! Ja, nå setter jeg igang å gaule om den perfekte hesten min igjen. Om du er lei den svarte, høyt elskede, fantastiske superherlige flaggermusmannen min, så kan du trykke på tilbakeknappen med det samme. Hvis ikke, klikk på overskriften! Jeh, idag var jeg i stallen som vanlig, og det var kjempekoselig, som vanlig. Stikkord for denne bloggen er mislykka dressurtrening, høye hopp, geniale grimaser og ekstremt uvær.

Maria og jeg ankom stallen klokka ni, skrekkelig tidlig til å være oss. Været var surt, duskregn, kald vind og blæh. Vi hadde bestemt oss for å trene i hallen i dag, så været passet jo egentlig ganske bra. Vi hentet inn to søkkvåte og gjørmete hestekrek, som virker fornøyde med å komme under tak for å bli dullet med. Batman elsker å bli dullet med og står og sover når jeg strigler, koser og klør ham. En meget fornøyd hest etter de vanlige tre kvarterene med striglig altså. Vi blir alltid stående så lenge ved containeren, for det er utrolig koselig å bare ta seg god tid å børste og kose og gjøre hesten skikkelig fin før man skal ri. Jeg synes faktisk, for å være helt ærlig, det koseligste med hest er slike øyeblikk der hesten slapper av når den blir dullet med.

Vi saler opp og leier hestene bort i ridehallen, og begynner å skritte opp. Det er en ekvipasje der fra før, så vi er tre ekvipasjer i èn hall. Det er ikke fullt, men for en hest som ikke er vant med å gå i hall, som ris av en urutinert dressurrytter, fungerer det ikke helt bra. Joda, godt å ha tak over hodet, men når Batman jobber så skrekkelig dårlig for meg og er helt sykelig opptatt av alt som foregår rundt ham, er det lite moro å jobbe med ham. Han traver godt idag, med store, myke bevegelser og god framdrift, men jeg får ham ikke i korrekt form og vi klarer ikke helt konsentrere oss. Når jeg fatter gallopp begynner han bare å skli, skikkelig plagsomt. Jeg kjenner at han bare mister fotfestet og snubler litt. Underlaget i hallen er ikke det beste.

Den tredje ekvipasjen forlater hallen, og Maria og Lotto og Batman og jeg har hele ridehuset for oss selv. Med to lite samarbeidsvillige hester gir vi opp dressuren. Jeg rir Batman litt mer, og får ham til å gå skikkelig og ta en galloppfatning, og når han klarer det roser jeg masse, og hopper av. Vi tar av saler og hodelag og lar dem løpe litt, før vi setter opp et hinder de kan løshoppe.

Batman hopper 95 cm på det høyeste uten noen problemer, og gjett hvem som er stolt av den tunge friesergampen sin! Han løfter ryggen skikkelig bra, og selvom han kunne hatt mer fremdrift, svever han lett over hinderet flere ganger. Vi tok noen få bilder, og litt film, men de få filmklippene som ble tatt, får dere se i en lengre film senere. Jobber med en større film om meg og Batman, med masse forskjellige klipp fra ulike … ting. Ja, samma.

Senere på dagen skyer det til, og plutselig er det full storm utenfor. Vi opplever lynnedslag og ekstremt pøsregn, kraftig vind og masse lyn og torden. Lite kult! Lynet slo blandt annet ned da Maria, Lena og jeg longerte Sintra i hallen, og fyfaen som det smalt! Bakken ristet og hele himmelen ble kritthvit, og jeg kan ikke huske å ha vært så redd før i hele mitt liv! Trodde seriøst jeg skulle dø idet det smalt, men jeg overlevde utrolig nok.

Jaja, klokka er halv to på natta og jeg er trøtt som bare fy etter å ha stått opp tidlig, slenger ved noen få bilder og går og legger meg! Barbak gallopptur på Batman i morgen, ønsk meg lykke til! Skal klamre meg fast, lukke øya og håpe på det beste. Haha, neida.

Jeg sovner snart, natta folkens, glad i dere!


Tredje gang jeg løshopper ham, 95 cm dette. Sjekk sprangfriesern’a!


Hihi, han kommer med de rareste grimaser når han spiser!


Usj, jeg er skikkelig ufresh idag. Jaja, her strekker vi ut!


Etter å ha vært spranghest, grimasevrak og giraff, fortjener man gress!


Og kos.


Og så prøver man seg som bokshest. Haha, han likte seg dårlig inni der!


Morellspisende frieser-rumpe.


Asterix i et desperat forsøk på å voldta lille gigahesten min. HOLD UT, BATMAN! JEG SKAL REDDE DEG! Neida. Men kanskje jeg bør lære ham selvforsvar … Eller gi ham pepperspray? Sånn i tilfelle han skulle bli overfalt? Eller, hva med en livvakt? Noen som melder seg frivllig? Hahah, neida XD De bare leker vett. :331 thoughts on “Høye hopp og geniale grimaser.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *