God morgen.

God morgen alle sammen! Klokka er halv elleve om kvelden og jeg sitter og spiser frokost. Jeg har så og si nettopp stått opp. Jeg lever om natta og sover om dagen, nemlig. Hittil idag har jeg sovet, sovet, sovet og sovet, også sto jeg opp, slang på meg en diger tskjorte, satt ute på terrassen i kulda med Darling og ja, det er faktisk kaldt. Det er iskaldt! Jeg tror virkelig høsten er kommet til Oslo allerede, bladene faller ned og det er kaldt ute.

Det er egentlig sykt digg, jeg liker kulde. Spesielt når man kan pakke seg inn i en varm dyne. Men ja. Jeg har laget meg cæsar salat, og sitter i dette øyeblikk og tygger på et salatblad. Jeg elsker salat, spesielt cæsar salat. Det er bare så sykt digg! Jeg elsker grønnsaker generelt, og velger alltid grønnsaker fremfor kjøtt. Jeg hater å spise kjøtt. Jeg kan helt enkelt ikke fordra tanken på de stakkars dyrene. Huff. Jeg vil bli vegetarianer, jeg kunne lett overlevde på salat, frukt, grønnsaker og godteri, men da kommer jeg sikkert til å dø. Hurra!

Men ja, salat er kjempegodt og døgnrytmen min er helt sinnsyk for tiden. Var ikke i stallen idag, men skal dit i morgen.

Jeg føler meg skikkelig merkelig idag. Sånn, avslappet og behagelig liksom. Digg! Men ja, jeg får fortsette å nyte min herlige frokost som består av sunn, herlig, død-dyre-fri salat, sjokolademousse og solo, vi snakkes!


Nam!


Tihi, jeg er heldig. Hva synes du om vegetarisme, salat og grønnsaker?

32 thoughts on “God morgen.

 1. Hehe x) Må si det er litt av en døgnrytme du har x) Den salaten så god ut! :)
  Skulle ønske jeg kunne være vegetarianer, men det er ikke særlig lurt når man enda vokser og sånt. Tror jeg skal satse på det når jeg lir voksen :) Jeg syns salat er kjempegodt! :D

 2. Matilde har blitt et nattdyr! :O
  Helt enig med deg. Stakkars dyr. Jeg tror også du lett kunne ha overlevd med å bare spise frukt, grønnsaker og godteri :)

 3. Jeg elsker salat jeg! Skulle gjerne ha blitt vegeterianier, men greier ikke! Kjøtt er så godt! Litt av en døgnrytme du har må jeg si! ^^

 4. Det er kjempegodt, ja :D
  Vil så gjerne bli vegetarianer, men jeg hadde nok ikke klart meg som veganer! Det fins jo kjøtterstattning også :) Eller tofu, som mange kaller det!
  Men du! Jeg syns virkelig du burde snu om på døgnet igjen xD

 5. Jeg var det i 2 månder ! (y) Også glemte jeg meg, fordi ja. Jeg MÅTTE ha en pølse.. ^^ Haha, men jeg skal prøve mer ! :-D Du får ta MASSE bilder av Batman ! (y)

 6. Veggis? Jeg?? Næææh. Jeg er rovdyr, og foretrekker rått kjøtt foran kinakål anytime:P

 7. Hehe, bra døgnrytme ja ;) Har hatt det sånn selv en stund, men nå står jeg opp klokken 15.00 da :-)

  jeg er blanding egentlig ;) avåtil føler jeg at kjøtt er kvalmende, men noen ganger må jeg bare ha det:)

 8. Hadde ikke lev uten kjøtt, hater salat og frukt, bortsett fra bær da… Men ellers enn det holder jeg meg unna grønnsaker og frukt, har bare aldri likt det :S

 9. Jeg er som Maria, Blanding. Noen ganger hater jeg kjøtt og tanken får meg til å spy, mens andre ganger er jeg i drømmeland når jeg tar en bit. For det aller meste spyr jeg daaeh. xD

 10. Uff, tenk at du sover bort dagen! Det klarer jeg ikke. Her sitter jeg, klokken 08:36! Vel, jeg måtte stå opp siden jeg har en valp å ta meg av… xD

  Jeg har ikke klart meg som veganer, i det hele tatt. Jeg er alt for glad i kjøtt. Men det betyr ikke at jeg liker tanken på at et er dyr…
  Det er jo naturlig for oss å spise kjøtt, vi er jo rovdyr? (Vel, ikke alle av oss.. oO)

  Jeg etterlengter video! Du må få noen til å filme deg og Batman, eller lage videoblogg. VIDEOBLOGG. :D:D:D
  Unnskyld. Jeg er desperat.
  <3
  /Stine <3

 11. Jeg er vegetarianer selv, og det går kjempefint ettersom jeg aldri har vært oe glad i kjøtt. Forresten, soya smaker ganske likt. Slat er godt.

 12. Jeg lever og ånder for salat, jeg er selv veggis, nemlig :] Det finnes mange "erstatninger" for kjøtt og produkt som gir næring, slik som f.eks. bønner, så jeg har ikke følt at jeg taper noe på det. Ikke smaker de vondt heller! Prøv, om så ikke lengre for en uke! Oh, og å unngå ost er ikke kun for veganere; det er nemlig et stoff kalt løpe som kommer fra kalvens mage. Det er løpe som gjør at osten blir fast, så løpe finnes ikke i smøreoster. Om jeg kjøper faste oster passer jeg på at osten ikke inneholder løpe. Husk: vegetarianer = spiser ikke kjøtt, veganer = spiser ikke kjøtt eller noe med stoffer som kommer fra dyr (melk, egg osv).

 13. Jeg digger bloggene dine fortsatt jeg ^^ … Jeg er enig med deg, det er litt ekkelt å tenke på, sånn med kjøtt ogsånt .. Noen får helt dilla fordi jeg ikke vil spise div. ting : P Ha en fortsat fin dag : P [/Kveld] ^^

 14. Greit, jeg visste at du hadde en rar døgnrytme, vi er forsåvidt litt like der, eller var, siden jeg holder på å sovne klokka 11 og sånn nå for tiden… MEN- jeg trodde ikke det var sånn O_O Haha, seriøst, Matilde xD Du må ordne det. Vel, jeg elsker salaaaaat <3 Men bare sålenge jeg får alt jeg vil ha. Det er egentlig ganske mye, selvom visse syns det er altfor lite. Men det er kylling i dag :-C Tror jeg er litt sånn blanding jeg og.. Blir kvalm når jeg går forbi fullstappa kjøttdisker, spiser ikke kjøtt som blør og noen ganger blir jeg kvalm når jeg rører i kjøttdeigen. Men jeg tror ikke jeg klarer meg uten Spagetti Bolognese, MED kjøttdeig eller pølser… Eller kylling. Jeg føler meg slem når jeg spiser det da.. Når jeg blir voksen skal jeg seriøst bli Vegetarianer. Du skal hjelpe meg. Greit?

 15. …. Det er kylling i DET. Nei, jeg skal ikke spise kylling i dag. Også spiser jeg ikke pølser i pastasausen. Men wienerpølse i brød. Okei, jeg må bli flinkere til å formulere meg riktig og kanskje lese gjennom før jeg publiserer. Jeg tror jeg har "munndiare" nå. Bare at jeg skriver selvsagt. Hysj.

 16. Herlig at du vil bli veggis, Matilde :D Utrolig mye gode grønnskaer og frukter som kan erstatte kjøtt og fisk :)

 17. Ser godt ut :-) En del ønsker å bli vegetarianere. Jeg er også en av dem, men jeg kan ikke. Hehe x]

 18. Jeg er helt enig. Jeg føler meg ikke akurat happy når jeg spiser kjøtt og tenker på de sakars dyra som måtte dø for at jeg skal lage meg en middag. Hadde vært mye bedre og vært vegitarianer, men da hadde jeg vel ikke fott riktig kothold og alt det sure der.

 19. Jeg vil være veggis, men det blir nok til problemer med mat i familien.. tenker så godt som 100% det sammesom deg i det temaet!

 20. Vegetarisme virker fornuftig og snilt, men det har seg desverre slik at vi er rovdyr og trenger kjøttets næringsstoffer. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *