Fra hetebølge til hatebølge.

HVA FAEN FEILER DET FOLK? Jeg kan virkelig ikke huske å ha mottat så mye dritt før i hele mitt femten år lange liv! Greit, du liker meg ikke, men er det virkelig nødvendig med all denne drittslengingen? Gjesteboka mi er noe utsatt, men jeg mottar mailer som går over alle støvleskaft. Folk sier de hater meg, de håper jeg dør, at noen hacker hjemmesia mi og håper jeg går og tar selvmord. Hva er det folk tenker med ?!

Lett for noen å komme med en kommentar som “Herregud som du ser ut, smink deg og se til helvete å få tak i en rettetang!” men selv det går innpå meg.

Når folk kommer med milelange hatmail der de sier de skulle ønske jeg var død og hvor sterkt de misliker meg, bloggen min, personligheten de ikke kjenner til og hele meg generelt, da blir jeg faktisk såra.

Jeg er overdrevent følsom og hater det, men likevel. Jeg blir såra, skuffa, sint og lei meg når folk kommer med slikt. Mennesker jeg hverken har møtt eller snakket med. Fremmede mennesker som dømmer meg etter å ha lest bloggen min. Jeg blir kvalm.

Spesielt fordi ingen av dem som slenger dritt tør oppgi navn. Vet dere at det finnes noe som heter IP-adresser? Jeg ville ikke hatt noe problem med å spore dere opp via den.

Og jeg er faktisk ikke så egoistisk, frekk, overlegen og selvopptatt som dere skal ha det til, og jeg synes det er sykt unødvendig å slenge dritt til folk man ikke engang kjenner. Dere aner virkelig ikke hvor feil dere tar av meg. Jeg har gått og vært superdeprimert siden jeg fikk det gjestebokinnlegget som jeg nevnte i forrige blogg, og nedstøtende kommentarer, mailer og gjestebokinnlegg gjør det ikke akkurat bedre. Jeg har ikke gjort annet enn å ligge i senga og grine. Ja, jeg veit jeg er patetisk som tar meg nær av slikt, men det gjør jeg faktisk. Konstruktiv kritikk jatakk, unødvendig drittslenging, NEI TAKK.

Dere har ingen rett til å hate meg utifra hvordan jeg fremstår på Internett. Og jeg klager så mye jeg vil, min blogg, mitt problem. Liker du det ikke, kan du se til helvete å pelle deg vekk herfra. Jeg har all min rett til å si hva jeg mener om gjestebokinnlegget jeg nevnte i forrige blogg, min blogg, mine meninger, ditt problem om du mislikere.

Men oppi all denne drittslengingen har jeg fått utrolig mange koselige, oppløftende kommentarer fra folk som snakker til meg som om de virkelig bryr seg om meg. Dere aner virkelig ikke hvor stor pris jeg setter på det. Da jeg leste gjennom kommentarene i forrige blogg, satt jeg med tårer i øynene fordi jeg var så rørt. Tusen, tusen, tusen hjertelig takk for all støtte, alle sammen, dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg!

Men jeg gidder ikke skrive mer. Har du noe du skulle sagt meg, kom deg faen meg hit og si det face2face. Jeg orker nemlig ikke mer av dette. Jeg driver et lite nettsted fordi jeg elsker å ta bilder, pusle med HTML og få tilbakemeldinger. Jeg gjør dette kun fordi jeg synes det er gøy, og fordi dere visstnok også synes det er å gøy å lese blogger og kikke på bilder. Men når folk kommer med den typen kommentarer er det faktisk ikke så gøy lenger. I dag hadde jeg planer om å legge ut en videoblogg der jeg snakker, men det ble det ikkeno av grunnet knust selvbilde. Sorry!


Et random bilde jeg tok her om dagen.

58 thoughts on “Fra hetebølge til hatebølge.

 1. Altså jeg digger deg ! Krøller er noe jeg elsker (jeg har veldig rett hår selv.. :-p) og det blir kjedelig til tider.. Jeg skulle virkelig ønske jeg kjente deg ! Men uansett, du har rå bra fantasi, tar rå bra bilder ! Like it or leav it, pleier jeg å si ! :-D Men nå skal jeg klage litt her 'JEG VIL HA FLERE BLOGGER OM BATMAN ! :-D' haha, men stå på matilde, jeg digger deg og bloggene dine ! :-DDDDD

 2. ÆÆÆÆÆ, alt jeg skrev om utseende kom ikke med.. -.- Men ja jeg kan jo skrive den viktigste tingen : UTSEENDE TELLER IKKE EN DRITT ! :-D husker ikke mer, men ja. hev deg over dem, selvom det er vanskelig.. been there done it.. :-/ STÅ PÅ ! :-D

 3. Jeg har ikke ord! Jeg får rett og slett ondt i meg av å lese sånt! At folk gidder! Om de ikke har noe fint å si, kan de holde det inni seg, eller skrible det ned på et ark, som de selvfølgeli kaster i søpla etterpå! At det går ant å være så uhøflig! De må ha alvorlige problemer. Om de har så sykt lite å gjøre at de sender hatemail, eller at de rett og slett sliter alvorlig med psykiske problemer: Det skal IKKE gå ut over deg! Ikke la slike ting stoppe deg! Du kommer til å nå langt! Bare anmeld de folka som driver på sånn.
  Og jeg vet folk hele tiden sier "Ikke bry deg", og det er VELDIG valskelig å følge! (Snakker av erfaring) Men en tanke som hele tiden hjelper meg, er: "De er bare noen små drittunger, som ikke kan eller vet bedre. De er bare misunnelige. De er ikke verdt mine tårer og min tid!"
  Det sitter masservis av jenter og forguder deg (jeg er en av dem, selv om jeg er i en alder av 14 år). Ikke gi opp! Du er kjempetøff, og bildene dine, de er fantastiske! Stå på :)

 4. Herregud! At folk gidder å sende dritt til deg osv uten engang å skrive hvem de er osv. det blir for dumt! Jeg selv bare digger deg og skulle virkelig ønske jeg kunne møtt deg en dag og snakket med deg :- ) Har fulgt hjemmesida di nesten helt siden du startet den og syns du er RÅFLINK til det du gjør, tar bilder, blogger og ja rett og slett hele hjemmesida! At de slenger dritt om deg skjønner jeg hvis du tar deg nær av, har vært der selv og blitt såra så jeg bare har hatt lyst til å gjøre mye rart, men et tips: IKKE BRY DEG OM DEM! Det er vel det de vil, at du skal bry deg og slutte med dette, mest fordi de syns at du er RÅBRA! Bare stå på videre og gjør ditt beste ;D

 5. Vis alle trusler til faren eller moren din.
  Det var en periode for to år siden da jeg mottok masse stygge kommentarer i gjesteboken på hjemmesiden min. Fra en anonym person, "selvfølgelig".
  Det gav seg ikke, og jeg fikk bare mer og mer. I mitt tilfelle fra samme person.
  En dag var det nok for meg, og jeg viste det til mamma. Og det skulle jeg ha gjort før! For hun tok ansvar – fant ut hvem denne personen var på IP adressen, noterte navn og adresse og dro hjem til vedkommende.
  Det ble en heftig prat for denne jenta med foreldrene tilstedet.
  Dette hjalp. Prøv!

 6. Du er nydelig Matilde! Du er pen, har en hest som elsker deg. Du må ikke finne deg i det, som jeg nevnte når vi red sammen i ridehuset : De er sjalu. Fuckings drittunger som henger ut deg som er flink til og føle seg selv som er dårlig bedere.

  Men uansett, du er en flott og utrolig snill person.

  <33

 7. Nå som jeg har gledet meg til videoblogger! :( Matilde, bare drit i alle de selvopptatte, mogolide suppegjøkene av noen drittsekker! Du er kjempeflink til alt du gjør, de er bare misunnelige :) Digger forresten det bilde du la med, det var kjempefint <33

 8. At folk gidder å skrive så mye dritt! Blir rett og slett irritert, og føler at dette begynner å grense til mobbing… Hva har du gjort galt? Ingenting. Kanskje det er MS-folk, vet ikke jeg, men uansett – det er nok misunnelse som er motivet bak all dritten. Men uansett, jeg er enig med Marit, spor opp vedkommende og ring foreldrene hans/hennes, eller dra hjem til vedkommende sammen med en voksen. Det er helt uakseptabelt at folk driver og sender slike mailer, og skal man først sende dritt, så får man faen meg tørre å si hvem man er også! Forbanna uansvarlige drittunger som ikke har peiling på internett…
  Jaja, lykke til videre, husk at det fins en stor gjeng faste blogglesere som støtter deg fullt ut!

 9. Matilde, ikke bry deg. Du er utroooolig pen! Og bare så du vet det, de er sjalue drittunger ;)

  we do all love you matilde :)

 10. Farlig synd i deg! :'( Men jeg har også opplevd hatbrev fra veldig mange, fremmede personer (på en dag), og det har ødlagt meg. Men personen som sto bak, har sakt unnskyld over hele sitt hjerte, og jeg tenker ikke i det hele tatt på det. Sorry hvis jeg henger ut noen ..

 11. Herregud! Sitter her å griner jeg nå.. :'O Jeg elsker deg, Matilde om jeg så skal si det! Du er utrolig flink, søt, snill og .. jeg har ikke ord. Du er så flink, og det sårer meg å se det du skrev. Jeg skjønner ikke at folk kan mene sånn om deg? Om noen.. Det, det er idiotisk! Jeg støtter deg som de andre her, Matilde. Og jeg elsker arbeidet ditt på hjemmesiden din.. <3 Jeg sitter faktisk her med tårer trillende nedover kinnene mine. Er også følsom, men nå lar jeg tårene bare renne. Dette er verdt å gråte for! Ærlig talt! At folk kan skrive sånn om deg! Idiotiske drittonger! –, De er nokk bare missunnelige. Elsker arbeidet ditt, og det vil jeg gjøre så lenge jeg lever! Keep on, Matilde! Stå på. :')

 12. Matilde, utifra det jeg har lest i bloggen din, og alle bildene jeg har sett av deg, så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg tror du har en flott personlighet, og jeg ser jo at du er en pen jente! Du tar flotte bilder og skriver kjempe bra! Så du skal ikke bry deg om de misunnelige folkene som bare er ute etter å ødelegge for folk. De har nok bare så store fritidsproblemer at de ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre så de skal føle seg bedre.. Du må ikke ta deg nær av hva de sier for det er jo bare tull alt sammen!
  Du burde heller tenke på alt det positive folk sier til deg ;D

 13. Hater folk som skriver sånt. De føler seg mye tøffere over nettet, men jeg tror aldri de har torset og sagt sånn imens de har sett deg i øynene.. Håper ikke dette går så mye utover deg at du slutter å blogge, da kommer jeg til å dø bare for å si det sånn xD
  Håper det de har skrevet skjer med de selv i så fall når de skal skrive sånne ting til andre!

  Håper du fortsetter og blogge :D

 14. Jeg får vondt av å lese disse bloggene… at noen kan hate deg? Å hate deg etter å ha snakka med deg, elelr truffet deg slik at du får inntrykk over noe.. det er en ting… men å hate folk bare etter å ha vært innom siden din… nei det er helt jævli… Det eneste jeg kan si er at du ikke skal bry deg om de folka… Det hvet ikke hva slags personlighet du har, hvordan du er eller noe! de hvet ingen ting om deg! Seffølgelig hvet de hvor gammel du er, hva du liker å gjøre, hvordan du ser ut og slikt… men de hvet aldri hvordan du er på insiden… En side kan skjule mange hemmeligheter… Så bare la dem hate deg! Men du må selv vite at DU ikke har gjort noe galt! Da vil du ikke få en vond følelse! Det er de som har gjort noe galt! Så de har ingenting å si i dette! Og jeg hvet jo heller ikke hvordan du er… men du er sikkert helt fantastisk å hene rundt med, sikkert veldig grei og morsom! Ikke la det hindre deg! ikke la noen datamaskin skjermer hindre deg i å gjøre det DU vil! De folkene gjemmer seg bak skjermen! så bare ikke bry deg!
  De kan ikke stoppe deg i å blogge i det og det emnet bare fordi de kansje ikke liker det… Ditt liv, din side, dine problemer! Dems liv, dems mening, dems valg om de vil besøke siden din, men det er fortsatt din side! Og ditt webområdet!

 15. Igjen: Bare slett negative tilbakemeldinger og prøv å glem det. Skjønner du tar det til deg, for jeg er også en veldig nærtagende person. Men om folk skrev til meg at de hatet meg og ønsket meg dø ville jeg klart å overse det, de gjør det fordi du viser at det sårer deg. Hvis du ignorerer det er det ikke gøy. Det meste er også bare oppspinn, fordi de liker å ødelegge. Å lage stort nummer ut av det, slik du nå har gjort to dager på rad er provoserende, hvertfall ville jeg syns det, om jeg hadde glede av å såre andre. Just let it go.

 16. Livet er urettferdig, men det skal ikke være så urettferdig at noen blir knust. I dette tilfellet er noen deg, Matilde Brandt. Herregud. Du har da faen meg ikke gjort dem noe galt! De har da vel ingen rett til å såre deg, og iallefall ikke pga utseende! Du er lang, slank, har tynne bein. Ja, rett og slett drømmefiguren hos mange unge jenter. Og krøllene dine er faktisk ganske fine. De har da vel faen meg ikke lov til å kritisere deg! De er noen teite små jævelunger som prøver å ødelegge andre bare fordi de tror seg tøffe. De har jo ikke møtt deg i virkeligheten engang (det har ikke jeg heller, men), da kan de faen meg ikke si noe stygt om deg!

  Sånne teite jævelunger har ikke noe å gjøre her. Jeg gråter nå. Du fortjener faen meg ikke denne drittslengingen!

 17. Jeg skal spore dem opp og banke dem så de virkelig får føle hvordan det er å få ting slengt i trynet. Jeg har selv opplevd det, men jeg har lært å ikke bry meg lenger og det har funket utrolig bra for meg. Prøv å ikke bry det om det, så da du får det til, vil du se at alt går mye bedre og selvtilliten sakte men sikkert stiger. Jeg støtter deg 100% matilde, og jeg angrer ikke et sekund å ha blitt kjent med deg. Du er en utrolig nydelig person, og alle som ikke ser det, kan se å dra til helvette der de hører hjemme. Uansett hva du velger å gjøre, støtter jeg deg og jeg skal prøve så godt jeg kan å hjelpe deg gjennom det. Stå på matilde og prøv så godt du kan å gjøre det jeg gjorde og fortsatt gjør. Jeg vet du kan klare det.

 18. Jeg forstår ærlig tALT IKKE hva folk i svarte helvette skal kritisere sånn. Det er jo så jævlig feigt av di og skrive på mail. Når di verken kjenner deg, kun føler at du er veldig god til noe og de er ikke di. Jeg blir jævla forbanna og frustrert når jeg leser at du får mange hatmail ++ .. Synes utrolig synd på deg Matilde!

  Du fortjener så mye bedre :)

 19. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan si at de hater deg, selv uten å kjenne deg, og uten å i det hele tatt har sett deg på ordentlig!
  Det viser bare hvor jævlig umodene de er. Å slenge dritt over nett er noe av det feigeste, mest upersonlige man kan gjøre. I hvertfall viss man ikke tørr å skrive fornavnet sitt en gang.
  Viss man i det hele tatt skal leke tøff, kan man være det face 2 face. Støtter deg masse :) Stå på, Matilde!

 20. Verden er full av rare folk…Jeg ville tatt de mailene du har fått og vist dem til dine foreldre. (som nevnt over) Ring informajsonsentralen hos politiet og bare spør dem hva du kan gjøre med det. Det skader ikke å finne ut hva de kan gjøre. Få noen råd om hvordan du skal takle det. For du må finne ut hvordan du kan unngå å la det innpå deg. Det er absolutt ikke hyggelig! Internett er noe dritt… men hva skulle vi gjort uten det??? Hehe!

 21. Ikke bry deg om de drittungene som driver med alle rare jævla ting, du kan jo fokusere positivt : ) Det er mye hyggeligere, klart du blir såra, det blir jeg og når folk sier sånt på nett (Ja, jeg har opplevd det) men du kan jo Prøve å fokusere positivt, da blir alt positivt : ) Du kan jo få skikkelig bra fokus på ting på kameraet, så da er det vel veldig lett Irl også ? Jeg heier på deg Matilde, Stå på! Du fortjener bedre enn dette, LES hvor mange det er som støtter deg, og jeg kan tippe på at 99% av verdens befolkning ville gjort det også, for du har en nydelig personlighet Matilde, BRUK den, og bruk den til godt. Du får et lengre liv om du hopper over alle negative ting, og tar i mot de positive. Jeg sier ikke her at du ikke gjør det!! Men det er bare et råd mamma gir meg når jeg er nedfor.. STÅ PÅ Matilde!

 22. Særiøst!!! :o At folk gidder!!?
  Jeg blir seriøst gaaaal! Du er pen Matilde, du er ikke stygg, eller har stygge krøller (Synes de er fine!). osv.. Du skriver utrolig bra, tar digge bilder, redigerer bra, har en utrolig fin hjemmeside, du har TALENT Matilde! Blir drit lei av folk som skriver frekke kommentarer (osv.) til folk. Og ikke oppgir navnet sitt ??! Det er så utrolig teit, og banslig! Jeg blir så frustrert når jeg ser at folk gidder å sende dritt til folk, og som de ikke har møtt en gang!
  Ja, verden er fullt av rare folk, desverre!! Det må være utrolig kjipt å bli slengt dritt til. Stakkars deg! Stå på, Matilde! Gaaaaah.
  Som sagt over, du fortjener så mye,mye bedre en dette!

 23. HERREGUD. Ikke hør på de hjernedøde faenskapene!
  Jeg personlig synes du virker utrolig snill og morsom, og jeg beundrer bildene du tar. Look at the bright side – mange som støtter deg!

 24. Jeg syntes du ikke skal ta deg nær av noen av de teite kommentarene for ingen av dem er sanne. Matilde Wang Brandt, forbildet til mange. Du er i hvertfall mitt.

 25. Stakars deg! Drit i hva de sier, det er bare bullshit! Og foresten, hvorfor leser de bloggen og ser på hjemmesiden din hvis de hater deg så inderlig…? De er bare misunnelige, og det får folk til å si grusomme ting. Drittunger! Bare stå på, du! Prøv å ikke bry deg om det:)

 26. Enkelte er helt korka i hue!!!!
  Bare stå på ditt! Herregud, skjønner at du er lei det, ja. De folka kan bare stikke til helvette! Sorry meg, men hater folk som dømmer andre på den måten! Jeg syns du virker som en kjempekoslig jente, jeg :-)
  Stå på videre, og fortsett med det DU liker å gjøre, og ikke hør på slike drittunger!

 27. Matilde dette må du ikke ta deg nær av.. De er bare misunnelige på deg fordi du kan ta bilder og det kan ikke dem.. De kan faen meg bare stikke til helvete alle sammen fordi vi som synes du har fine blogger å bilder mener det helt seriøst.. Og de som slenger all denne dritten har bare ikke et liv så de må ødelegge andres!!
  Og du må ALDRI legge ned noen form for blogg eller hjemmeside..
  Dette var hvertfall min mening. Håper alle som leser mitt innlegg er enige med meg:D

 28. Jeg sitter seriøst og har tårer i øya selv, Matilde. Av en eller annen grunn virker det som jeg kjenner deg så godt, vi har så mye til felles. Det virker alltid som om jeg ser i et speil hver gang jeg leser bloggen din, for jeg kunne godt skrevet alt det der selv!
  Og derfor blir jeg selv såret når jeg hører hva folk skriver til deg. Jeg fatter ikke at noen er så onde å slemme at de gjør slikt. Jeg er skuffa over menneskeheten.

  Jeg skulle gjerne møtt deg en dag, Matilde. Vi kunne tatt bilder sammen, le masse og spise masse gelé og kakepynt! *nam* Da har jeg kanskje fått bekreftet at du kanskje er min dobbeltgjenger? Det plager meg så sinnsykt at vi bor så langt unna hverandre! (7 timer med tog og masse styr)
  Jeg snakker rett ut ifra hjertet her, og jeg mener det jeg sier. Du kan godt sitte der i stolen mens du leser dette nå, og tenke at "Jeg, Matilde Brandt, er et vakkert menneske!".

  Har lyst å si at jeg er glad i deg, men det blir rart siden jeg aldri har møtt deg? :( <3

  /Stine G <3

 29. Jeg hater folk som holder på sånn, har ikke det minste respekt for dem i det heletatt.

  Du vet at du kan anmelde dem til politi for trakkasering på nett? Iallefall ville jeg ha gjort det, for dette er ikke tollererbart. Det er rett og slett ufyselig at folk holder på sånn!

  Matilde, du må aldri tvile på deg selv, for du er en pen jente med flotte krøller. Du er utrolig begavet, fotografering er noe du virkelig kan. De holder bare på slik fordi at de er sykelig sjalu på deg, og du har en flott hest – en friser. Mange som blir sjalu bare de sier ordet friser, til og med jeg – men ikke sånn sjalu – glad på dine vegne. Du skjønner poenget.

  Om bloggen din og hjemmesiden din blir borte, så vinner de og vil garantert fortsette med dette. Om du gjør det nok mange som blir lei seg, siden de følger med og er nyskjerrige på hva du kommer med neste gang.

  Aldri gi opp, du er et vakkert menneske – med utrolige talenter. Du er flott Matilde! ^^

 30. Jeg kjønner utrolig godt at du er lei deg og får dårlig selvbilde av dette, og jg vet ikke hvoran jeg ville reagert! Men! Du må stå opp og si; ''Nei, dette bryr jeg meg ikke om! Du er sikkert bare missunnelig! Du kjenner ikke meg, og kan ikke dømme meg sånn!''. Jeg vet det ikke er enkelt, men det er det eneste du kan gjøre! Du må aldri slette siden din! Du er en utrolig flink fotgraf, som kommer til å nå langt i livet! Ikke ta deg nær av hva andre sier! Det er DU som vet best hvordan person du er!
  Dette kommer til og ordne seg Matilde ^^

 31. Sjønner hvordan du har det Matilde ! PÅ min blogg har noen peroner som tydeligvis vett hvem jeg er i virkeligheten komentert masse stygt og meg og kjæreten min. Det jeg kjøper, dt jeg har på meg osv.. Synes utrolig sunn på deg ! Håper det blir bedre. Og at folk faktisk fatter vilkene idioter de er!

 32. Prøv å ikke bry deg!
  Å ikke blogg om sånt :SDem folkene synes det blir morsomere da :S

  Dette vet jeg om at jeg har blitt mobbet fra 1KLASSE til 10 Klasse! Å nå vil jeg ikke på VGS pga jeg ikke vil bli plaget der og!
  Så du må ikke gi deg men prøv ikke å for verr det om du kjønner på blogg Etc…
  Alle har forsellige meninger å!
  Men det der er KUNN for at Dem som sier sånt er misundlige å synes du er så flink at dem sier kun dritt :/
  Men jeg synes du er dritflink med HTML, CSS, fotografering :)
  Og at det der :) Stå på å du vil bli en kjent FOTOGRAF en vakker dag! :D stå på! :D

 33. Matilde, ikke bry deg om det! Vet du hva som irriterer meg grenseløst? Folk som sier nedlatende ting over nettet. Alle kan være tøffe over tastaturet, ikke sant? Hadde jeg vært deg, hadde jeg tatt den IPadressa og gått virkelig inn for og ta en prat med de værste. Det burde ikke bli noe problem, de barna som skriver er bare proppa av sjalusi! ;D
  Som sakt, IKKE TA DEG NÆR AV DET! De skulle nok gitt den ene armen sin for og kunne ta like bra bilder, være like kreativ og like søt som deg!

 34. folk som skriver dritt om deg matilde, de har ikke noe å gjøre her i verden! du er forbilde mitt når det gjelder photoshop, html, fotograf & alt det du holder på med, jeg sitter faktisk å leser blogg innlegga dine om og om igjen fordi jeg bare elsker alt du skriver å sånt :-'J<3 men de idiotene som skriver slikt til deg, de er nok bare så jævlig misunnelig for at du er 89767567988765 ganger bedre enn dem ! får rett og slett vond av å lese hva de skriver til deg ;''s ingen ønsker at noen skal DØ når man ikke kjenner personen en'gang. jeg blir rett og slett sint ;'@ jeg kommer til å støtte deg 100% uansett hvem folka er, og hva de sier! jeg syntes du er kjempe pen jeg (: <3 digger spessielt krøllene dine (a'' <3
  – silje kabbe

 35. Du skal bare vite Matilde, at uansett hvor dumt eller gal det høres ut: du er mitt forbilde. Jeg kan liksom kjenne igjen litt av meg selv i deg! Det er pga. deg at jeg begynte å ta bilder & redigere bilder. Jeg har aldri møtt deg, jeg vet jo ikke engang hvordan du snakker! Men det trøster å lese om rare Matilde's liv og alt det hun finner på. Du skal bare vite at selvom du sitter der og er lei deg pga. noen sabla drittunger, så blir vi lesere også lei oss. Samtidig som at det trøster å se at du er der fortsatt, med kameraet ditt og pc'n din. Det er så vanskelig å glemme deg, uansett om man bare har "lest deg" eller møtt deg.

 36. stå på. drit i alle som slenger dritt. driv på med det du liker. jeg elsker blogen din og kikker innom hver dag for å se om et til genialt blogginnlegg har poppet frem, og jeg blir like glad når jeg ser noe nytt.
  du vil alltid være evig genial og digg bar.
  og alle som ikke liker siden din kan bare la være å se.

  håper btw på at du legger ut videoblogg snart.

 37. Hvis folk ikke har noe pent de skulle sakt/skrivi kan de holde det for seg selv og inni det idiotiske hue sitt. Du er en fantastisk person som er flik til og ta bilde, blogge og mye mere "Blir litt mye og ramse opp alt det du er flik til". Når folk sier sånt må de da skjøne at de sårer folk, selv om det er skrevet på internett, eller gå det ikke ann for dem?
  Matilde du har heldig vis masse gode venner som støtter deg. Så blås lakt i hva de patetiske personen sier, og tenk på hva alle vennene dine sier i steden.

 38. Altså, det med utseendet var jo søren meg helt unødvendig! Jeg synes du jeg er kul jeg, som tør å gå uten sminke istedet for å være et såkalt brunkremtryne. Og krøller er jo MEGAFINT!

  Men, altså. Hvis man først skal slenge dritt så kan man jo i det menste si det face2face, ikke gjemme seg bak en datamaskin som en annen liten rotte. Jeg vedder på at de som sender det er noen idiotiske små drittunger som bruker mobilkameraet med 2megapixel og kun tar bilder av hester som står inne i båser. Med andre ord; de er SJALUE.

  Når man tenker over det, er det sinnsykt rart hvor ukontrollerte mange mennesker er. De blir jo fader meg så sjalue at de ikke klarer og styre seg. Det sender drittmail uten å tenke på konsekvensene. Uten å tenke på hvordan det faktisk FØLES å bli slengt dritt til.. De aner ikke hvor mye det drar deg ned. Hvordan den kommentaren kan ha ødelagt det som kunne vært en super uke.
  De tenker rett og slett ikke..

  Mathilde, du er ei super jente med massevis av talent!

  Keep on rocking, girl!

 39. Å HERREGUD FOR NOEN FOLK! JEG SPYR AV DEEEM! KRØLLER ER KJEMPESUPERFINT! skulle ønske jeg hadde det slev. De drittungene er sikkert noen 8-9 åringer som har et dålig liv og derfor skal de klage over deg! OG MATILDE DU ER KJEMPEKUL, synes jeg da! Jeg har møtt deg irl og jeg vet at de folka som sitter å klager på deg kan ikke dømme deg før de har møtt deg, herregud! MATILDE, DU ER SUPERMEGAKJEMPEFLINK TIL Å BLOGGE, TA BILDER OG ALT ANNET – DU ER EN AV MINE FORBILDER, jeg kan faktisk samenlinge deg med Slawik! DU HAR ET STORT TALENT I BILDER! Tilogmed mamma sier det! ikke slutt med det du gjør! jeg fikk akkuratt en idè, de skirver sikkert sånt på mail, msn osv? slutt å oppgi msnen din eller email!

  Hilsen Frida! :-D
  KEEP ON MATILDE!

 40. Det er noe i universet som heter the law of attraction – eller tiltrekningsloven. I korthet går det ut på at det du sender ut får du tilbake igjen også.

  Så dersom du bemøter verden og dine medmennesker med positiv energi, vennlighet varme og godhet er det hva du får igjen.

  Om du derimot bemøter verden og dine medmennesker med uvennlighet og kulde hat og negativitet …er det også hva du får igjen.

  For det du sender ut – den energien du sender ut er hva du får tilbake igjen.

  Det er tiltrekningsloven i praksis !!!

  Det bør de folka tenke på som mobber og plager sine medmennesker enten det er fysisk mobbing eller ved hjelp av tastaturet over internett.

  Den negative dritten som blir slengt ut for å såre andre ….rammer til syvende og sist dem selv.

  Vær heller et medmenneske og spre varme og glede rundt deg, det er så mye mye bedre !

  Takk til alle som har støttet positivt opp om Matilde her i bloggen – den jenta fortjener alt godt.

  Og til de som eventuelt ikke har noe positivt å komme med …tenk deg om og les litt om tiltrekningsloven universet og åndelighet før du går berserk på tastaturet igjen.

 41. *kremt* JEG SKAL FAEN MEG BANKE DI UNGENE , du er en flott person Matilde du trenger ikke å bry deg ! du er jo kjempe god sellom noen teite,dumme, ekle komentarer ødlegger så ikke bry deg for du har jo alle oss ! som ELSKER siden din! og folk burde ikke ødlegge tastaturet med dritt meldinger.. og jeg og har krøller og alt det der jeg OG blir mobba for jeg er annerledes <3 men DU er Du og JEG er Jeg ..vi kan ikke forandre det . /MVH Jenny

 42. Du har en flott blogg , og tar gode bilder ! sjekker blogge hver dag ! DROT OG DRA TIL ALLE HACKERE OG MESSUNLIGE DRITT UNGER !! (A)

 43. Noen har seriøse problemer, sånn er det bare. Man kan ikke gjøre noe med det, og jeg skjønner godt du tar deg nær av det, men du har ingen grunn til å ta deg nær av alt køddet de kommer med, for det er akkurat det det er – kødd! ^^ Det bildet var kjempe fint! : D

 44. Ikke bry deg, Mathilde! du er utrolig flink til å ta bilder, og til å blogge, og du har gjort en superduperbra jobb med denne siden! Foresten så elsker jeg krøllene dine, de kler deg^^, STÅ PÅ, MATHILDE!! :-D

 45. HÆRREGUUD da! Stakkar Matilde! Du ANONYM du er ikke helt god! tørr ikke å si navnet sitt, klager pa ei 15 år jente som syns det er gøy å fotografere og MORSOMT å ha ei egen side, med blogg, bilder, dagbok og mer til. Den som gjør det der mot deg Matilde burde skamme seg!

 46. Dere ANONYME som mobber Matilde, hva er det dere vil? Vil dere virkelig at hun skal ta selvmord?! Og hvis hun hadde gjort det, tipper jeg at dere hadde sittet igjen med utrolig dårlig samvittighet. Matilde er en superflink jente, og pen også, så dere drittunger som plager henne kan egentlig bare skaffe dere et liv! Dere har så utrolig lite liv at det ikke burde vært lov. Før dere skriver, sett dere i Matildes sted og tenk at det var DERE som fikk dritten! Da hadde dere tenkt litt, håper jeg.

  OG: Stå på, Matilde!! :-D

 47. Jeg ville aldri ha blitt så kokko og dustete og stygg og slemm som henne LEL! Jeg tar MYYYE bedre bilder enn henne også!

 48. Du over her: Akkurat nå er du relativt dum. Rett og slett! Fordi du har postet et innlegg her, kan matilde enkelt med noen tastetrykk finne ut navnet ditt, hvor du bor og telefonnummeret ditt… Og anmelde deg for trakassering.

  Ja, dette er trakassering. Ville du noen gang sagt dette fave to face? Du kan hvertfall si navnet ditt og STå ved det du sier, istedenfor å gjemme deg bak en maske. Idioti :)

 49. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette ut med ord, men jeg begynner nesten å grine når jeg leser hvor forferdelig egoistiske, selvgode og frekke folk kan bli. Du er en nydelig jente, som er deg selv. Jeg kjenner deg ikke, men husker for flere år siden da jeg så deg på minstall. Siden da har jeg sett opp til deg, beundret deg og kunne ønske jeg var deg. Jeg skal ikke klage over livet mitt, jeg har perfekte venner, perfekt familie, jeg er selv fornøyd med utsendet mitt. Men jeg har lett for å ikke være meg selv, og det er noe jeg hater. Men du, du er deg selv så vidt jeg har fått med meg, du har hundrede av folk som beundrer deg Mathilde, virkelig. Men da følger jo det selvfølgelig med at det er mange som hater deg og, men det har de faen meg ingen grunn til. De kjenner deg ikke, og det er sikkert bare ren missunnelse. Du må forstå, hvordan kan folk hate deg, og ha så mye imot deg når de ikke kjenner deg? Da sier det seg selv, at det du får høre, har ikke de noe peiling på. Jeg vet det er vanskelig, men PRØV å ikke la det gå innpå deg. Tenk heller på hvor mange som kunne ønske de var deg. De som slenger dritt, har virkelig ikke noe liv. Du er FANTASTISK Mathilde, akkuratt som du er.

 50. Jeg digger deg jeg, matilde =) jeg ble helt stum da jeg møtte deg, fordi jeg var så glad. "Ja, Julie, du står foran Matilde Brandt." Du er en snill og hyggelig person som sier ut meningene dine på EGEN hjemmeside. Du har meg til støtte, og noen 70 fler som kommenterer denne og forrige blogg- og alle andre!

 51. Wow, okei, SÅ LANGT går ikke jeg ned en gang. Å rakke ned på utseende til folk er galt, det ødelegger en person. Også det med selvmordet. Og æsj, nå fikk jeg dårlig samvittighet for den gjesteboka bææh ><

  Okey, Matilde – Jeg har ingen rett til å si dette : DRIT I DRITTSLENGINGEN!
  De idiotene som sier du burde fikse på utseende ditt, hvorfor skal du gjøre det? Herregud, jeg har sett bilder av deg, og jeg kan helt ærlig si du er en fantastisk pen jente! Og øynene dine er utrolig fine liksom! Og folk går hen og kaller deg stygg? HVA FAEN sier jeg bare.

  Og det med de som ber deg dra til helvete og ta selvmord og som sier de hater deg.
  1 – De kan ikke si de hater en person de ikke har møtt XDD
  2 – Selvmord, why? Fordi du ble populær på nettet?
  3 – Ikke bry deg om de, DETTE er misunnelige unger.

 52. Dittslengingen kan dra til H! D: Alle som ikke digger deg Matilde, er folk det er noe seriøst galt med oO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *