Beitekos med Batman.

I dag var jeg hos Batman (som vanlig), men denne gangen var min kjære lillesøster, som har kommet helskinnet hjem fra Spania, med. Hun gledet seg selvsagt veldig til å se igjen Lotto, og til tross regnet ble det både ridetur i skogen og fotoshoot på beitet. Jeg har egentlig ikke så mye så si, men Batman var kjempeflink på tur, selvom det bare ble skritt, og jeg er fornøyd med ham. Har hatt ham i litt over en måned nå, tiden går fort, og jeg blir bare mer og mer glad i ham for hver dag som går!

Nå har han til og med begynt å vrinske til meg når jeg kommer, og står med superspissede ører og kikker etter meg. Haha, han er så herlig! Selvom vi har mye å jobbe med, går ting fremover, og jeg føler at jeg begynner å bli ordentlig kjent med ham. Han er fremdeles uselvstendig, trives ikke alene og er litt skeptisk til å bli med meg alene ut av stallens område. Men han har fremdeles ikke roet seg helt på stallen, men han kan bruke den tiden han trenger! Vi har det ikke travelt, for å si det sånn. Men ja, det går fremover.

Jaja, ble litt sjokka da jeg så gjennom bildene her, for hodet hans er faen meg like stort som hele overkroppen min! Er ganske sykt hvor svære disse dyra faktisk er. Men ja, kos deg med bildene, så blogges vi!


Gah, jeg ser dopa ut. Men se på hesten!


Kose.


Haha, tvangskos med gulrotbelønning.


Vi er midt i en meget seriøs samtale, faktisk.


Elsket dette bildet litt!


En vakker dag klarer jeg å klatre opp. Bare vent!


Avslutter med dagens beste bilde, se så stort hodet hans er! Tihi, elsket dette. Seriøst, det skal på veggen!

30 thoughts on “Beitekos med Batman.

  1. Dere er så fantastiske sammen. Jeg vet ikke hvor lei du blir av mine kommentarer, men altså – jeg er helt trollsk tatt av dine vakre bilder i galleriet, og absolutt alle bloggene. Og livet ditt med Batman, herregud jeg kunne skrevet min neste roman om det.

  2. super nydelige bilder :D Jeg begynner å se at bloggene enten kommer tidlig-tidlig om morgenen… eller sent-sent på kvelden ^^ jaja super blogg ihvertfall! <3

  3. Herlig, herlig, HERLIG! :D å dessuten har du en fantastisk bra måte å skrive på! Jeg ler hver gang! =)

  4. Ntååw, dere er nyydelige! ~ <3 Jeg har da en shettis jeg da, så det er litt størrelseforskjell. ^^ Men like bra uansett størrelsen. :3 Nydelige deree <33

  5. Kjempefine bilder. ^^ Batman er nydelig, og dere er søte sammen. Likte spesielt det "seriøs samtale" bildet. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *