Vi har overlevd den første rideøkten.

Huff, blir veldig mye hestebloggning nå! Rop ut om du ikke interesserer deg for hest, så skal jeg finne flere ting å blogge om. Uansett, i dag var jeg i stallen igjen. Jeg dro ganske tidlig, og det første jeg gjorde var å gå ned og hilse på Batman, som sto sammen med Lotto og koste seg i sola. Jeg tok masse bilder, og senere kom Maria. Da henter vi hestene og striglet og salte på, for nå skulle jeg nemlig ri Batman for første gang på nytt sted!

Jeg ventet ikke mye av ham, om han bare lot være å steile, bukke og stikke ut var det greit for meg. Han var kjempegrei å sale opp, sto helt rolig når jeg pusset og viste virkelig framgang siden i går. Litt stressa når jeg leide ham til hallen, og synes ikke det var noe moro å stå helt stille når jeg skulle opp, men jeg lukket øynene og stolte på ham, og klatret opp på den svære hesten. Han flyttet seg et par skritt, men samma det. JEG KOM MEG PÅ!

Vi skrittet rundt i ridehallen, og han oppførte seg fint. Til tross Maria og Lotto som raste rundt og trente på stoppsignaler med en halsring og plutselig sto rett foran nesa på oss, gikk Batman veldig bra. Han har dessuten aldri blitt ridd i hall før, så vidt jeg vet, og det er helt utrolig at han var så rolig!

Så travet vi en del, bare så jeg fikk mosjonert ham litt. Ble ikke noe særlig jobbing, kun en del traving på rare volter og rideveier som ikke eksisterer. Han søkte ned, men vrangstilte seg, fordi det blåste utenfor, og det bråkte en del inntill veggene. Litt kikkete, men ellers veldig snill.

Etter en vellykket rideøkt, altså, hesten tryna ikke, jeg ble sittende i salen og vi stoppet når vi skulle, skrittet vi ut på stallplassen og snuste litt rundt. Utenfor var han urolig igjen, men gjorde ikke noe bøll. Nytt sted, snart er han helt rolig, tenker jeg.

Etter rideøkten var han ganske svett, men det er veldig varmt i hallen og han har hverken kondis eller muskler, så han får bare svette! Muskler skal han faktisk ha! Vil ikke ha noen pudding-hest heller. Haha, neida.

Jeg hadde med kamera, og hadde håpet Maria ville ta et par bilder av oss til bloggen, men NEEEEIDA. Det gadd hun ikke! Jeg har filmet og tatt dritmye bilder av hu og Lotto, men et par ridebilder av Batman og meg kommer ikke på tale. Gah.

Men samma det, slenger ved det eneste bildet Maria tok av oss, rett før vi gikk inn i hallen. I morgen blir det skikkelig utstyrshopping med pappa, skal kjøpe nye stigbøyler, nytt hodelag, en shabrak, en grime til, ny pussekasse fordi en VISS dum tinker tråkket i stykker min nye (MARIA, HOLD STYR PÅ LABBENE TIL DYRET DITT!) godbiter og nye sko og shaps til meg. Blir gøy!


Jeg ser ufresh ut og Batman har grime på, men det er nå oss.

29 thoughts on “Vi har overlevd den første rideøkten.

 1. Det er veldig modig av deg å få deg en egen hest, og så raskt som det har gått! Jeg hadde ikke lest bloggen din på noen uker, og plutselig har du fått deg hest, uten at jeg har fått med meg noe som helst x]

 2. Ihh, så bra! :-D Nydelig bilde av dere ooog <33 Jeg skal så bli med å ta bilder av dere til uka. ^^ Haha, Lotto passer ikke slengbukse-labbene sine :o Tæhæ.

 3. superbra da :D du sku sett meg første gang jeg satte meg oppå hesten min hjemme hos meg. Han ville ikke bevege seg, så ville han plutselig galoppere. hIhi. Dere ser superbra ut sammen ! :D

 4. Tror du virkelig at du skla kalre å la vær å blogge om hesten din o noen sier det? xD
  men unasett, gratulerer med egen hest, dere passer bra sammen! Han er virkelig fin, han gutten din! <3

 5. Syns det er utrolig gøy at du blogger om hest jeg :D Fortsett sånn, please? ^^

 6. Fortsett med hesteblogging, veldig mange av leserne er hestegale har jeg forstått x) Liker godt at bloggen din er variert, det er jo ikke bare om hest! :) I uansett, Batman høres kjempefin ut, lykke til med treningen! Ü

 7. jeg blir seriøst ALDRI lei av hesteblogging! det er jo det som er spennende! lurer bare på en ting, om du gidder å svare da. helst i min GB :P Hva gjør du med Belinda nå? :O Kan hende du har nevnt det i en blogg, men da må jeg ha oversett det… god helg forresten!

 8. Hey. Jeg liker hester, men er alergisk. Så er ikke akkurat hestefrelst. Når du sier feks. at du har elendig sits så kan ikke jeg se det. høhø xD Så det hadde vært kult om du blogga litt mindre om hest. Hehe!

 9. Søtt bilde! <3
  Forresten, jeg har ingenting imot at du blogger om hester. Det er jo en del av livet ditt, og når man blogger, er det som oftest livet man bogger om ^^,

 10. så stilig at du har fått deg hest , håper dere får det fint sammen. Ha en fin sommer!

 11. Gud, dere to er NYDELIGE sammen. :3 Lo meg ihjel da jeg leste om tinkerhesten til søstra di med grusomme planer >:D

 12. Gratulerer kjempemye med ny hest! Dere passer kjempebra sammen! Bra det ordnet seg for deg! <3 :D

 13. "Rop ut om du ikke interesserer deg for hest, så skal jeg finne flere ting å blogge om." Er du sprø jente??! Vi sitter og tripper etter hver ny Batman-blogg og nye Batman-er-søt-og-gjør-rare-ting-bilder.

 14. Så bra at ridinga på nytt sted gikk bra da ;D Jeg leser alle bloggene dine, og elsker dem, spessielt hestebloggene (A)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *