Paddeangrep og tusling i skogen.

I dag har jeg sovet. Og sovet. Og sovet. Og kjøpt inn altfor mye mat til meg selv og til dyra. Så har jeg gått rundt i en sump sammen med sau og blitt angrepet av morderiske padder. Også har jeg ligget i det meterlange gresset og sovet sammen med sau. Også har jeg gått meg vill i skogen og blitt angrepet av en skummel bikkje og drikkende, skremmende jevnaldrende unger. Også har jeg snakket med Gard i fire timer i telefonen. Ny rekord, stakkars telefonregninga mi.

Jaja. Våkna en eller annen gang langt ut på dagen og slukte et par ibux, før jeg gikk og la meg igjen. Så våkna jeg. Så dro jeg og kjøpte dyrefôr og mat til meg selv. Og da følte jeg meg veldig voksen. Jeg handlet faktisk middag til meg selv på Ica. Gud, jeg begynner å bli gammal. Jeg trøster meg selv med at jeg kjøpte pizza. Jeg er enda ung.

Så kom jeg hjem. Så nerda jeg foran PC’en en stund før jeg bestemte meg for å løpe ut i skogen. Jeg tok sau under armen og slang kamera rundt halsen og løp ut døra og i retning skogen. Jeg liker meg i skogen. Jeg vasset uti det høye gresset og la meg ned der. Ingen kunne se meg. Gresset nådde meg til magen når jeg sto oppreist, og jeg er fremdeles høy.

Så lå jeg der sammen med sau en stund og bare nøt livet.

Så gikk jeg videre, gjennom en myr. Måtte balansere på en jævla planke hele veien. Dritvanskelig. Spesielt ved tanke på at det stadig kom digre padder hoppende over føttene mine. Spesielt èn gang, da hylte jeg. Og da var det faen meg nok. Jeg kan ikke virre rundt utti her med morderpadder helt alene. Mobilen lå som vanlig i lomma, og det tok ikke mange skundene før jeg lo av den gale lattern min på telefon med Gard. Jeg tuslet videre, krysset en bekk, snubla i en grein, ble overfalt av en skummel bikkje og som om ikke det var nok, på vei hjemover fikk jeg øye på en flokk skumle folk på min alder som satt i skauen og drakk. Lol. Jeg var bare nødt til å gå forbi og late som ingenting. Lettere sagt enn gjort, sånn ettersom jeg holdt på å le meg ihjel i telefonen, gikk og moste en sau og bar på et svart monsterkamera. Guttene så bare dumt på meg. Stakkars meg.

Såå kom jeg meg hjem, fremdeles i telefon med Gard, og så ble jeg sittende på PC’en en good stund. Så fant jeg ut at jeg kjedet meg, så jeg fiksa bloggdesign til Gard. Jeg utnevner herved ordet “Gard” til denne bloggens mest brukte ord.

Uansett, ta hintet og sjekk ut www.mannebarn.blogg.no, ellers kommer jeg og sau og myrder deg mens du sover. Jeg har pusteproblemer. Omg. Hjelp. Ring 113, Jackson er død. Jeg takler ikke at folk dør. Hvil i fred.

Men nå er jeg trøtt. Ny dag imorra, men først skal jeg sitte oppe hele natta. Snakkes!


Fotogene, gule blomster.


Et strå i enga der jeg lå.


Høyt gress!


Soveee!


Sånn fordi jeg elsker sauen min.


Klemme sau i høyt gress.


Klemme sau i skummel nydelig skog.


Jeg tryna. Sau ble skitten. Det var fælt.


Skog!


Skoog!


På vei hjem.17 thoughts on “Paddeangrep og tusling i skogen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *